- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
#41635072 #7950 üzenetére
" ... egy EQ állítgatástól nem lesz jobb a hang ... " - ez is egy vélemény, és én el is fogadom, de mélyen nem értek vele egyet. Egy TWS-t - mivel kb. nincs két egyforma hallójárat - kutya nehéz jól behangolni (értsd: szinte lehetetlen), szóval a véleményem az, hogy igenis sokat segíthet egy jó EQ, és az azzal történő babrálás.
"Na mindegy, a lényeg hogy akkor nincs itt érdemi tapasztalat ilyen cuccokkal a topikban."
De, van itt WF-1000XM4 és Airpods Pro tulaj is, csak eddig gondolom nem értek rá válaszolni. Türelem!"Amúgy nem tudom mi a jó abban, hogy mindenkinek a LP3-at ajánlod ... "
Bocs, de te miről beszélsz? Nincs is olyan, hogy LP3. Life P3-ra gondoltál? Igen, lehet, hogy ajánlottam itt pár embernek, mert a megadott keretbe az fért bele neki, én pedig az Anker / Soundcore termékekkel szerzett tapasztalataim - és YT-s tesztek - alapján jónak gondolom.
Egyébként nekem nem ilyenem van. Nekem Liberty 3 Pro van, amit neked ajánlottam." ... mert sosem hallottál minőségi cuccot."
Jó, én azt hiszem átadom a többieknek a lehetőséget ...
... neked pedig sok sikert a tökéletes és minőségi TWS megtalálásához! -
patomi
őstag
válasz
#41635072 #7950 üzenetére
Szvsz ha Apple mellé veszed akkor airpods, mert a sony tudását úgysem tudod maximálisan kihasználni. Droid mellé sonyt vennék. Ha pénz nem számít. De van pár holmi ami tisztességesen szól. Galaxy buds-ok, Lypertek tevi (méginkább kintről pureplay z3) De többszőr említett neobuds pro is jó választás lehet.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
#41635072 #7948 üzenetére
"Próbálgattam preset eq beállításokat és defaultot is ... "
HearID vagy Custom EQ? A gyáriak "preset"-ek a legritkább esetben jönnek be nekem is. Viszont az Anker / Soundcore cuccaiba az a jó, hogy - akár egy preset-et alapul véve - testre tudod szabni a hangzást. Persze van, akinek ez macera, és azt szereti, hogy ha "out of the box" úgy szól, ahogy ő szereti, csakhogy ez elég ritka. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
#41635072 #7945 üzenetére
" ... gyatra a hangminőség, élettelen nem élvezetes hallgatni ... "
Milyen beállításokkal hallgatod?Egyébként ha már Sony (gondolom a WF-1000XM4-re gondoltál), akkor érdemes lenne elgondolkodnod a Soundcore Liberty 3 Pro-n. Legalább olyan jó, sőt egyes vélemények szerint jobb (egyedül talán a zajszűrésben nem, abban a Sony szinte verhetetlen).
Új hozzászólás Aktív témák
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest