- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
zoltanz #18375 üzenetére
A hangja LHDC-n szerintem teljesen jó. Nincs vele gond.
Az, hogy jól néz ki aláírom. Viszont azért a tok egy idő után kicsit olcsó kínais gyártásnak hat.
pl ahogyan lezáródik a hangja lyuly, kinyitva olyan mintha bármelyik pillanatban leesne a fedele, a legminimálisabb zsír is azonnal meglátszódik rajta. -
tomp
félisten
Buds 3-ban is 2 driver van de csak 1 DAC!
Buds 3: 10.4mm woofer + 6mm tweeter dual drivers
Buds 4: 11mm woofer + 6mm tweeter
A Buds Pro 3 drága és a kodek listája is ritka.Janaboy
Mondjuk ha a mobilgyártók beleraknák az LHDC-t a rendszerbe és nem csak az ingyen kapott LDAC-t támogatnák az nem lenne rossz.
Gondolom ha a Sony nem adta volna át a Google-nek, hogy belerakják az androidba akkor az is olyan ritka lenne mint az LHDC...
Én már nem vennék olyan fülest ami nem tudja az LHDC-t. -
tomp
félisten
válasz
Janaboy #18357 üzenetére
A mély hangja szebb mármint ha kell akkor szépen lüktet. Hallani és érezni, hogy a membrán lüktet. Ez a Buds 3-nál nem így van. Buds Pro 3-nál igen de a sima 3-as esetén nem.
A zajszűrése sokkal hatékonyabb és erősebb.
Amire nagyon kíváncsi vagyok az az üzemidő.
Buds 3: 4óra
Buds Pro 3: 3óra
Kíváncsi vagyok max minőségen(192kHz) mit tud. -
tomp
félisten
Megérkezett a OnePlus Buds 4 füles.
A hangja szerintem teljesen jó. GSMarenan ezt is lehúzta mint tavaly a Buds Pro 3-at(érdekes most már azt mondja nagyon jó) amivel nekem szintén nem volt gondom és azóta sincs.
Én annyit csináltam a Buds 4-nél mint a Buds 3-nál is: BassWave on és -2
Bluetooth Codec Changer
OnePlus fülesek túlsúlyban: [kép] -
tomp
félisten
Edifier NeoBuds Planar
Inkább csinálnának egy dual driveres modellt. Az talán sikerülne is nekik... -
tomp
félisten
válasz
-NoVa- #17525 üzenetére
Mondjuk, hogy Tajvan Kína e vagy sem az nem ide való de a lényeg, hogy nem a nagy kínai területről származik a szabvány.
Azért azt se felejtsük el, hogy az LDAC eleve az android része így a gyártóknak könnyebb dolguk van, nincs vele meló illetve a Sony piaci ereje nagyobb e téren.
Ezért is ül rajta a Sony miközben azért már jó lenne egy LDAC 2.0 ami kifejezetten TWS-re lenne hangolva azaz adaptív bitráta beállítással nem csak 330-660-990kbps között tudna váltani hanem mondjuk 300-1000 között bármire és folyamatosan.
Nagyon nagy tömegben az LDAC meg tud akadni. Az LHDC 5.0 nem.
A Samsung amúgy egy külön állatfaj... Gondolom a Dolby Vision-t is biztonsági okokból nem fogja soha sem támogatni(tudom, hogy nem ezért) és azért hozta létre a HDR10+ szabványt amivel alig jelenik meg valamilyen film... -
tomp
félisten
-
tomp
félisten
2éves OnePlus Buds Pro 2-nek úgy tűnik itt a vége.
Bal oldalon a mély elgyengül kb 5perc után. Megütögetve a vetőcső végét újra jó lesz 5percre majd visszaesik.
Bár a bal akksi már eleve nagyon gyenge. Kb 1órát bír LHDC-n. -
-
tomp
félisten
válasz
patomi #16927 üzenetére
Lehet akkor az Edifiernél ez az elsőzés csak egy marketing, hogy így hátha...
De a hangja alapján tényleg kuka...
Utána olvasva az általad említett Moondropnak hát akkor már inkább azt venném ha tényleg ennyire kellene planár tws. Drótosban egy TinHiFi P1-et hajtok.Amúgy lett NeoBuds Plus is. [link]
Vicces, hogy az első generációs NeoBuds Pro-ra hasonlít csak a Pro 2 tudásával.
Elengedték a Pro családot a sok selejt miatt és új családot indítanak? -
tomp
félisten
BÚÉK!
Edifier STAX S10
-Qualcomm® QCC5181
-World's first planar magnetic TWS earbuds with active noise cancellation.
-LHDC 5.0, LDAC, aptX Lossless, aptX Adaptive
-kb 140ezer Ft
-tesztE szerint nem valami nagy dobás...
-
tomp
félisten
válasz
Pendragon911 #16787 üzenetére
OnePlus Buds 3 az ami az árszintbe belefér.
-
tomp
félisten
válasz
Pendragon911 #16780 üzenetére
Kültérre inkább olyan fülest ajánlok ami az LHDC 5.0-t tudja.
Az LDAC nem szereti a kültéri zavart. Max ha nem városban vagy. -
tomp
félisten
válasz
Pizzafutar #16751 üzenetére
Egyik Samsung se tudja az LHDC-t.
Jobban elterjedhetne a kodek már csak a sokkal jobb zavartűrése miatt is... -
tomp
félisten
válasz
Pizzafutar #16749 üzenetére
Akkor szerintem az Earfun bőven elég.
A Nothing Ear LDAC mellett még LHDC 5.0-t is tud de azt meg a telefonod nem tudja. -
tomp
félisten
válasz
Pizzafutar #16745 üzenetére
Igen a B171 van nekem is.
A kérdésedre nem tudom a választ, nekem nincs Earfun fülesem.
Amúgy milyen telefonnal lenne használva? -
tomp
félisten
válasz
Pizzafutar #16743 üzenetére
45ezret?
Mindenhol kb 65-be kerül. 45ezerért szerintem nagyon jó. -
tomp
félisten
válasz
Pizzafutar #16740 üzenetére
Jelen!
Mi a kérdés? -
tomp
félisten
válasz
Winner_hun #16427 üzenetére
Ha nem indul el az automata párosítás akkor a tokon lévő gombot kell hosszan megnyomni miközben mind2 füles benne van nyitott állapotban.
Ha nem OnePlus telód van akkor töltsd le a HeyMelody appot. OnePlus teló esetén menj a füles beállításaiba és add meg a szár megnyomására történő beállítást.
Hangerőt csak a Buds 3 és Buds Pro 3 tudja. -
tomp
félisten
válasz
Winner_hun #16424 üzenetére
Párosítást nem tudom de szimpla kapcsolódásnál lemerült tokkal is kapcsolódik mert 1% marad benne pont erre.
Lehet a párosításhoz ez már kevés ugye.
Amúgy ha a fülesek töltése közben merülne le a tok akkor megáll a töltés mikor a tok töltöttsége már csak 5%. De ki-be rakással levihető 1%-ig.A sima Buds 3 már olyan, hogy ha lemerült a tok akkor alapesetben még kapcsolódni sem kapcsolódik de erre van egy trükk. Kinyitásnál azonnal ki kell kapni a fülest így azok bekapcsolnak.
-
tomp
félisten
Frissítés a OnePlus Buds Pro 3-ra.
A jelzések szerint akiknél rossz volt a hang, most javítva lett. -
tomp
félisten
Ügyintéző is mondta, hogy egy következő cserének semmi értelme látva az előzményeket.
Ezennel az Edifier éra lezárult. Talán a NeoBuds Pro 10-nél már tudnak tartós fülest is gyártani. -
tomp
félisten
válasz
floratm #16267 üzenetére
Az oké de igazából az első generációnál is ugyan ez a hiba volt nekem. Most vagy ugyan abból a selejt alkatrészből gyártják mindkettőt vagy az összeszerelés minősége rossz amelyen azóta se változtattak...
Az első generációs hibáról a redditen lehet olvasni bőven. Sok embernek döglött be és az Edifier egyik esetnél sem ismerte el, hogy típushiba...
Nekem konkrétan nem megfelelő használatot írt az Edifier mikor a NeoBuds Pro 2 csere darabja is megdöglött...
Ezek után vajon majd a NeoBuds Pro 3 jó lesz? Szerintem azok is döglenek majd... -
tomp
félisten
válasz
Janaboy #16265 üzenetére
Én már a csere megdöglésnél elfogadtam volna a térítést de akkor még ragaszkodtak a cserén.
-2023.11.10-én kezdtem el használni az első példányt ami kevesebb mint 1hónappal később december 3-án megdöglött. Jobb oldal kuka.
Január 5-én leadtam cserére ami 23-án meg is történt.
-A csere darab kb 2hónapot bírt. Bal oldal kuka. Április 16-án jött a 3. példány.
Most a 3. példány majdnem kibírt 5hónapot. Bal oldal kuka...Mind3 esetnél ugyan az a hiba, ugyan úgy szállt el, ugyan olyan hibát produkálnak.
Szerintem ezek után egy Edifier márkás homokozó lapátot se vennék... -
tomp
félisten
Dobpergés!
Az Edifier NeoBuds Pro 2 cseréjének a cseréje az imént feladta!
Elment a balansz jobbra és a bal oldali a magas hangoknál recseg/sziszeg.
A márka számomra innentől hulladék...
Vajon az Alza harmadjára is cseréli vagy belemennek a visszatérítésbe? -
tomp
félisten
válasz
Janaboy #16239 üzenetére
Egyik felsorolt sincs nekem de szerintem nagyon jó a hangja. Nincs semmi gond vele.
Múltkor téma volt az LHDC. Most a füles tudja az LHDC Lossless kodekket is de ezt nem tudom tesztelni mert a OnePlus telefon ezt nem kezeli.
Így marad az 5.0-s 192kHz, Playback Quality Level 10 beállítás. -
tomp
félisten
Mai szeles időben teszteltem a OnePlus Buds Pro 3 mikrofonját.
Beszélgetésnél semmi probléma nem volt konkrétan tőlem tudta meg a másik fél, hogy amúgy fúj a szél.
A füles mikrofonjait lehet használni videófelvételhez is. Ilyenkor konkrétan a telefon a fülesek mikrofonjait használja. Nem hallottam a teszt felvételen gyengébb minőséget a telefon saját mikrofonjaihoz képest.
Ami tetszik, hogy van valós idejű szélzaj szűrés is.
[kép]
Nothing Ear is rendelkezik automatikus szélzaj szűréssel de ott kell neki pár mp mire elkezdi azt szűrni. Itt viszont kb azonnali.
A múltkor 3,5órát bírt a füles bekapcsolt fejtartás figyelés mellett. Most kikapcsoltam és meglett a 4óra! -
-
tomp
félisten
válasz
-NoVa- #16217 üzenetére
Az LDAC otthoni környezetben illetve utcán több centis antennával rendelkezve stabil ez tény. De ha már hirtelen változó interferencia van az átvitelben akkor az LDAC konkrétan szét tett karokkal áll előttünk miszerint nem tud mit csinálni.
Az LHDC viszont megoldja. Ezzel még sehol se volt akadásom Budapesten. Még a téli nagy karácsonyi vásáron se ahol az LDAC konkrétan megdöglik."de zajosabb közegben alulmúlja az AAC-t."
Mármint az LDAC! Az nem az interferenciára és főleg nem a TWS-re lett kitalálva... -
tomp
félisten
válasz
<Adamsky> #16214 üzenetére
Naja az usb-t hamar megöli...
Én még töltés alatt sem szeretem mozgatni a telefont...
Persze gyász, hogy erre szükség van de ez a gyártók hibája. Gondolom nem akarnak fizetni licensz díjat a Savitech felé így aztán nem rakják bele.
Az Apple-t meg inkább hagyjuk...
Szerintem az LDAC is csak azért terjedt el mert a Sony megosztotta a Google-el így az már az android része. E nélkül az LDAC is luxus lenne.
Sony anno megcsinálta az LDAC-t és kész. Semmi fejlesztést nem kapott pedig lenne rajta mit...
HiBy Music appban bekapcsolható az LHDC üzemmód. Egyes telefonoknál így kimegy bt-n még akkor is ha maga a rendszer azt nem tudja. UAT kodek is kimegy ugyan így. -
tomp
félisten
válasz
<Adamsky> #16202 üzenetére
Budapesten lakom így aztán itt használok LHDC-t. Látod neked akad. Nekem nem. De az LDAC nekem is sűrűn megakadna. LHDC viszont nem. Volt akadásom a Nothing fülesnél de egy reset megjavította. Egyszerűen fel van készítve a TWS-re a kodek.
Pontosan utána nézve az adaptív LHDC 160-1000 között megy bármennyivel. Ez azért sokat számít, hogy nem előre fixált értékek között tud csak ugrálni(mint az LDAC) hanem szabadon akármennyivel.
Én a jobb nadrág zsebben hordom a telefont. -
tomp
félisten
válasz
-NoVa- #16189 üzenetére
Jó lenne egy olyan app ami mutatja az aktuális kodek sávszélt is.
Nem azt mondom, hogy a hangminőségben valamelyik jobb hanem az LDAC sokkal idegesebb ha váltania kell a sávszélt. Vagy későn vált(ilyenkor kihagy a hang egy pillanatra) vagy leveszi 330-ra de az meg hallható egy pillanatra. Nem TWS-re lett kitalálva.
LHDC 5.0 sokkal jobban tűri a zavart, gondolom fel van készítve a TWS-re azaz rugalmasabb a sávszél állítás.
LHDC 3.0-n megvolt még az a jelenség, hogy adaptívval egészen 128-ig le is ment azaz sokol rádió volt a minőség. Ott még kellett a fix 550.
Amúgy LHDC 5.0-n be tudom állítani a fix 900-at és csak ritkán van gondja. Akkor sem az LDAC-n ismert megakadás van hanem elkezd recsegni.
Szerintem adaptívval a felső határértékek körül mozoghat a TWS.Pár éve még lehetetlenség volt az LDAC TWS-en, most meg már hol járunk vele.
-
tomp
félisten
válasz
-NoVa- #16187 üzenetére
Ha jól tudom az adaptív LDAC 330-660-900 között tud csak ugrálni.
Az LHDC viszont 128-1000között akármennyi lehet. Edifier és Nothing esetén is hallható LDAC-n olykor mintha levenné a sávszélt majd pár mp elteltével vissza.
LHDC-n nincs ilyen. Nem magának a hangnak van jobb minősége hanem sokkal jobban skálázza a sávszélt. Rugalmasabb.
Amúgy a Huaweinek van már egy újabb kodekje L2HC névvel. Ez a szankciós kodekjük lenne? -
tomp
félisten
Megvolt a OnePlus Buds Pro 3 hosszú teszt.
1 töltéssel percre pontosan 3,5órát bír LHDC 192kHz-el. Igaz lehet, hogy ha kikapcsolnám a fejtartás figyelést akkor lenne még extra benne.
Bekapcsolva ezt mutatta a délutáni sétám után: [kép] [kép2]
Hangja szerintem teljesen jó. A "Merész by dynaudio" EQ nagyon szép. Hozza a sima Buds 3 hangját!
Kiegyensúlyozottal készítettem egy saját EQ-t ami hallás alapján készül és így még a "Merész" fölé is tudtam hozni azaz a Buds 3 fölé ugrunk. [kép]
Csúszkán kell megadni, hogy az adott frekvenciát meddig hallom.
A vezérlés hibrid. Azaz a hangerőt simítással lehet állítani a szár végén kialakított érintő felületen. Minden máshoz viszont már a szárát kell megnyomni. Buds Pro 3 vs Buds 3
Buds Pro 2-nél a viselésérzékelés a töltőérintkezőkön keresztül történik. Nyáron izzadás során azért én ki tudom billenteni úgy, hogy ne érzékeljen. Buds Pro 3-nál elvileg már infra van, hogy hol azt nem tudom.
Hívásnál szélben is tökéletesen hallottak. Ami érdekes, hogy sokkal halkabban beszélve is rendes hangerőt mondtak.
A jelenlegi felhozatal: [kép]
Az Edifier még kitart... -
tomp
félisten
válasz
<Adamsky> #16144 üzenetére
"frissítésnek sem hiszem, hogy sokáig ellent tudsz majd állni."
Frissítettem!
A hangjával nincs semmi probléma.
Igaz akik panaszkodtak ők a 111-es verzióról frissítettek. Én a 112-ről és szerintem rizso is.
Nekem a legnagyobb bajom az a tokba állítva való visszarakás... Annyira természetes nekem, hogy fektetve rakom a füleseket a tokba. Itt meg állítva.
Igen eddig nincs volt hangerőállítás. Buds 3-al jött ez is.
Igaz azon se nagyon használom mert az ANC és a transparecy üzemmódon kívül mindent óráról vezérlek. -
tomp
félisten
Megérkezett a OnePlus Buds Pro 3!
A gsmarena-s tesztben 111.111.036-os volt a hibátlan, 119.119.036 a rosszabb hangzás.
Nekem 112.112.036-al érkezett és bár szólt, hogy elérhető a 121.121.036-os de nem frissítettem. Ezzel a 112-es verzióval tökéletes.
Gyönyörű a hangja.
-
tomp
félisten
Edifier NeoBuds Pro 2 és Nothing Ear esetén csak 1x írja az LHDC-t:
A régi első generációs OnePlus Buds Pro:
Fülesnél 1x, telefonnál 2x szerepel.
Viszont tényleg a verziók lehetnek.
Appban be lehet állítani az auto kodek módot azaz mikor kapcsolódik akkor az app beállítja a fülesre előre elmentett beállításokat.
A listában 2x szerepel az LHDC. Az egyiknél max 48kHz érhető el. A másiknál viszont már 96 és 192kHz is(maga a OnePlus füles csak a 96-ot támogatja).
Érdekes megoldás...Edifier NeoBuds Pro-val nem tudtam megnézni mert az csak LHDC 2.0-t tud és a telefonnak legalább 3.0 kell. Az első gen OP Buds Pro pont 3.0-s.
-
-
tomp
félisten
Vajon miért mutatja 2x az LHDC-t az app mint támogatott kodek?
OnePlus Buds Pro 2, Buds 3-nál mutatja.
Ha appban választom ki bármelyik LHDC-t, mind2-t kijelöli mint aktív kodek. -
tomp
félisten
-
tomp
félisten
válasz
<Adamsky> #16089 üzenetére
Azért a "They also got rid of any and all high-frequency energy so now it just sounds like a 96kbps MP3 recording of an AM radio broadcast." kijelentés nekem érdekes. Ennyire nem cseszhették el direkt a hangját.
Ettől függetlenül kíváncsian várom, hogy milyen.
Szerintem az első példányokon az eredeti fw lesz azaz amelyikről frissített. -
tomp
félisten
válasz
<Adamsky> #16084 üzenetére
Igen erre írtam azt, hogy nekem a Buds Pro 2-nél is volt hasonló. Frissítés után pocsék lett a hangja. Semmi nem volt a helyén.
Nyomtam egy resetet és megjavult a hang. Mintha összekavarodott volna az EQ.
Buds Pro 3 még nem jelent meg. Szerintem még reszelgetik az egészet. -
tomp
félisten
"The earbuds also feature dual BES2700ZP DACs, one for the tweeter and one for the woofer for no crosstalk, no interference and better power management."
2db SoC jobb energiagazdálkodást tesz lehetővé mint ha csak 1db lenne?
teszt
teszt 2
Érdekes itt megemlítik, hogy egy fw frissítéssel elcseszték a hangot. Anno a Buds Pro 2-nél nekem is volt ilyen és csak egy reset javította meg.
Gondolom majd javítja a OnePlus. -
tomp
félisten
OnePlus Buds Pro 3
Látható is a dupla lapka. Ez most 2db BES-t dobtak bele amit összedrótoztak vagy egy BES mellé beraktak 2db dedikált DAC chipet?Előreláthatóan 28-án érkezik is egy ajándék Buds Pro 2-vel.
-
tomp
félisten
OnePlus Buds Pro 3
Mégis lesz 3-as Pro modell... -
tomp
félisten
Félrement a tegnapi Nothing Ear frissítés. LHDC-n sokat akad a hang de ahogyan olvasom AAC-n is. Remélem gyorsan javítják.
-
tomp
félisten
Nothing Ear fw frissítés:
"Improved Active Noise Cancellation in windy conditions." -
tomp
félisten
Zajszűrés: Buds 3 erősebb
Zajszűrés extra: Nothing mintha tudna automatikus szélzaj szűrést
Vezérlés: Buds 3 tapis megoldása zseniális
Üzemidő: LHDC-n mind2 egyformán 4órát tud
Kodek: iPhone mellett igazából lényegtelen. Mind2 tudja az AAC-t.
Hang: mind2 részletes, dinamikus és tiszta hangot tud.
A Buds 3 tokja minőségibb. A Nothingé nekem nagyon fura. Oké rohadt jól néz ki de nagyon gyenge a fedél zsanérja.
Bár ettől még ugyan úgy megvenném újra. -
tomp
félisten
Buds Pro 3 igazából csak pletyka volt.
Lett Nord Buds 3 Pro.
iPhone mellé tökéletes lesz a Buds 3.
Nothing Ear kb a duplája de nem tudnád kihasználni. Buds 3 is ugye csak AAC-n fog neked menni.Nekem van Nothing Ear és OnePlus Buds 3 is.
Nothing azért nincs nagyon írva mert nem sokan használjuk. -
tomp
félisten
Megjelent a OnePlus Nord Buds 3 Pro: katt
70€!
Mivel Nord széria így max AAC van. -
tomp
félisten
Edifier NeoBuds Pro 2:
Nem, nem döglött meg...még...Viszont random újraindul a bal füles.
Szól a zene, majd egyszer csak csend a balnál. Jön a bimbam, hogy a viselés érzékelés érzékelte a fület, csatlakozás és szól tovább.
-
tomp
félisten
válasz
<Adamsky> #15784 üzenetére
Az attól függ!
Ha EQ, Atmos, drót mentes töltés jön csak mint extra akkor nem veszem meg mert felesleges lesz.
Jobb akksi időt remélnek? LHDC 96kHz-el 4órát bír "Max" zajszűréssel.
Én szabadnapokon napi 6órát hallgatok zenét egy húzásra azaz igen, töltési szünetet kell tartanom de még én is azt mondom, hogy nem kell jobb akksi idő. 4óra bőven jó.
Akkor a NeoBuds Pro 2-nél elsírnák magukat a 2óra 20perc üzemidővel.
Elég nekem az Edifier NeoBuds Pro 2, OnePlus Buds Pro 2, Buds 3, Nothing Ear. -
tomp
félisten
válasz
soetigabor #15749 üzenetére
Mármint melyik halk? Nothing? Én nem tudom maxra állítani mert garantált a halláskárosodás...
LHDC-n 4órát tud. LDAC-n 3,5. Akkor AAC szerintem simán megvan a 6 óra is. -
tomp
félisten
válasz
soetigabor #15743 üzenetére
Nothing Ear most az Alzánál akciósan 52!
Vagy ha a telefonod tud LHDC-t akkor OnePlus Buds 3 ami kb 30körül van. -
tomp
félisten
válasz
stuka20 #15687 üzenetére
"Vagy OnePlus Buds 3 (miért olcsóbb, mint a pro 2, nem ez az újabb?)"
Azért mert a Pro 2 esetén a Dynaudio védjegy, Hans Zimmer jogdíja feltornázza az árát. Plusz van fejmozgást követő üzemmód is igaz csak OnePlus telefonnal működik de nem nagy hűha.
Amúgy a Buds 3 hangja sokkal jobb mint a Buds Pro 2-é. -
tomp
félisten
Most, hogy már egy ideje megvan a OnePlus Buds 3 mindössze egyetlen egy kellemetlenség van amit nem tudok hova rakni.
Ha úgy nyitjuk ki a tokot, hogy a tok maga le van merülve akkor a benne lévő fülesekben hiába van töltés, nem fog kapcsolódni a telefonhoz!
Egyetlen megoldás, hogy kinyitás után AZONNAL kivesszük az egyiket így az már csatlakozik majd a tokot bezárva, kinyitjuk és azonnal kikapjuk a másikat is. Így menni fog mind2 oldal.
A Buds Pro 2 tokja hiába van lemerülve akkor is csatlakozik. Pedig a Buds 3 tokja is 1%-ot mutat mind a Buds Pro 2 tokja.
Gondolom ez csak fw kérdése. -
tomp
félisten
válasz
Shadowduet #15491 üzenetére
Hali!
OnePlus füles idegen telefonon is frissül csak telepíteni kell a HeyMelody appot. Az vezérli a fülest.
Ha viszont OnePlus telefonnal használod akkor semmit sem kell telepíteni mert rendszerszinten tudja kezelni a saját márkás füleseket.
Van nálam tesztre egy OnePlus Nord Buds 2. Meglepően jól szól. -
tomp
félisten
Kaptam tesztre egy ilyen egyszerű fülest.
Meglepett mennyire jó. Érintős a vezérlése, viszont nincs viselés érzékelés.
Kb 15ezerért szerintem jó vétel. AAC-s! -
tomp
félisten
válasz
NightHunter0 #15437 üzenetére
Hali!
Én kezdésnek a OnePlus Buds 3-at mondanám.
Alzánál kb 40ezer, OnePlus oldaláról 35körül van.
Volt már vele szélben való beszélgetés és nem panaszkodtak.
Multipoint is van!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest