- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
MaCS_70 #8393 üzenetére
Nem sok, de léteznek. Nekem van egy ilyen Baseus a03-as is. Mondjuk a hangminősége nem egy nagy szám.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
MaCS_70 #8393 üzenetére
Szívesen!
"Nem is tudtam, hogy léteznek egyoldalas fülesek... "
Én is egy régi BG-s hírlevélben láttam ilyet először (és utoljára). Ezért maradt meg (most meg gyorsan rákerestem). Szerintem nincs sok alternatívája."A rendes, kétoldali nem jó.. .."
A bone conduction-ön fülesre (BlitzWolf BW-BTS6) gondolsz? Ez nem takarj / "dugaszolja el" a fülét. Ez a (koponya) csonton keresztül továbbítja a hangot a belső fülbe. Nem tudom milyen szintű az illető hallássérülése, de én ezen is (mondjuk az egy orvossal történő egyeztetés után) elgondolkoznék.
Mondjuk a szemüveg fel-, levételbe bezavarhat... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
MaCS_70 #8381 üzenetére
Szerintem ne "hagyományos" TWS-t keress. Tök feleslegesen szvsz. ne adj ki pénzt egy sztereó cuccért, ha úgyis csak az egyik oldal (és mindig ugyanaz?) lesz használva.
Ami rögtön beugrott az a Xiaomi mono fülese / headset-je (veszel belőle kettőt, és akkor folyamatosan lehet használni). Esetleg még ez is szóba jöhet: Bakeey F911
Illetve nagy kérdés, hogy akinek szánod (ha jól értem, nem neked lesz) vajon "mit tudna kezdeni" egy bone conduction-ön fülessel: BlitzWolf BW-BTS6Egyébként most kíváncsiságból kipróbáltam és az én fülesem sem vált mono-ra attól, hogy csak az egyik oldalt használom. Ezt a telefon vagy a használt eszköz irányából kell megoldani.
-
válasz
MaCS_70 #8379 üzenetére
A mono mód meg az egy oldalas használat nem ugyanaz. Szinte minden füles tud egy oldalas használatot, de ilyenkor általában csak a stereo egyik csatornáját hallod. a mono mód azt jelenti, hogy konkrétan monoba keveri le a stereot, így egy fülesen megy mindkét stereo csatorna egyszerre.
-
tomy86
addikt
válasz
MaCS_70 #8375 üzenetére
Konkrét típust nem tudok ajánlani, de én is hasonló feltételekkel kerestem fülest. Arra figyelj, hogy nem mindegyik tudja a monó módot. Tehát, ha a telefon vagy a lejátszó beállításaiban nincs lehetőség ennek a beállítására, akkor erre konkrétan rá kell kérdezni vásárláskor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest