- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
a ez igaz lenne, akkor elég nevetséges lenne az isten,
Hát számomra az isMivel a tapasztalataim igencsak mást mutatnak
Isten létét még nem tapasztaltam, de amit a jógában is átélnek, azt már igen. Innentől fogva számomra kevésbé hiteles az, amit a keresztények mondanak, ámbár elfogadom, hogy ők ebben a hitben (és nem a megtapasztalásban élnek)Tudom erre lehet azt mondani, hogy miért vagyok biztos benne, hogy a tapasztalatom valós.
A megtapasztalás az valós volt, ez biztos, persze lehetséges az, hogy a tapasztalat illuzió volt, ez is benne van a pakliban, de mint írtam, mást még nem tapasztaltam meg. Majd ha esetleg más vallás /hit "istenét" sikerül megtapasztalnom, hogy létezik, no majd akkor ráérek "eldönteni" , kitalálni, hogy melyik is "valódi".
Egyelőre viszont úgy néz kia helyzet , hogy ISten létezése nem bizonyított (Ahogyan nemlétezeése szintén nem bizonyított , de ez most részletkérdés)Egyébként nem kell sajnálnod , mióta végre küzdök a dolgokért, nem akarattal, hanem inkább szívvel-lélekkel, mióta kevésbé adom fel a dolgokat, összejönnek a dolgaim. Lelkileg pl. sokkal jobban vagyok, mint egy éve, és ehhez nem ISten segítsége kellett, hanem döntés. Itt , a fejemben.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest