- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
Elolvastam Wilhelm Busch könyvét.
Öhm, próbálok okosat írni, de a lelkész nagyon okosan gondolkodik, és annyi olyan dolgot felhoz példaként, amiket más emberek mondtak neki, de akár én is mondhattam volna azokat a kételyeket a hitével kapcsolatban, hogy egyelőre ki vagyok ütve.
Nagyon okos, és lelkes. Amilyen borzalmakat átélt a világháború idején nem csoda, hogy valami értelmét kereste az iszonyatnak és megnyugvást.
No, de, azzal eltaszított, mikor már kezdtem bólogatni, hogy a legkedvesebb képe Jézusról, amint a Golgota hegyén a kereszten függ, és az ő áldott vérével lemossa a lelkész bácsi bűneit is. Annyiszor leírja, hogy Jézus a kereszten, és az ő vére lemossa bűneinket stb, hogy a végére visszatért a kételkedésem.
És tényleg, mi van azokkal a százezrekkel, akik Jézus előtt éltek, vagy olyan helyen éltek ő utána sokáig, ahová nem jutottak el csak késve a hittérítők?! Azok el vannak feledve? Isten azokra nem gondol? Úgy vélem, ha van isten, nyitott más kiskapukat is a túlvilági életre.
Köszönöm, kedves és okos lelkész a munkádat, de nem akarok megmosakodni Jézus vérében.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Óvodások homokozója
- Milyen autót vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest