- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
válasz
zacsibá' #12576 üzenetére
Nem tudom, hogy mit lehetne erre mondanom. A hitem nem választás volta részemről. Nem méregettem, hogy melyik a jobb vallás. Nem nem mérlegeltem a hasznot és a veszteséget. Pontosabban tizenévesen pont ezeket tettem, sőt, még saját vallást is kreáltam egy barátommal, egy olyat, ami nekünk a legjobb...
Aztán évtizedek után a materialista hétköznapjaimban Isten megjelent az életemben. Először szembesített bűneimmel, majd megmutatta, hogy mi a kivezető út. Nem én választottam Őt, Ő választott engem... innen kezdve nem mérlegelem, hogy milyen a másik, mikor rátaláltam az igazira
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest