- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
l1k3_1t
tag
Engemet is hívogattak, próbálkoztak kuponnal való tukmálást felém mintha ezzel letudják azt a kártalanitós sztorit, de nem tudnám mire használni azt a 20 ezer forint értékűt amire nem tudnám mire használni. Nekem pénz kell és ezt kijelentettem, mondta hogy továbbítja kérésemet. Ja nálam is jött ugyanez a kérdés legelőször és ha igen erősítsem meg az új telefon meglétét.
-
autotaxmo
őstag
Hat nagyon naiv elgondolas lenne az, hogy felhivnak teged napkozben, hogy legkorabban marcius vege fele lesz telefon majd ra par orara at is adjak a gls-nek. Gondolom a holgyike tudta jol hogy van keszulek, de bizott a visszamondasban, csak en mondtam hogy majd eldontom, de egyenlore nem mondom vissza. Aztan lass csodat, hirtelen lett telefon amit szuper gyorsan at is adtak a gls-nek
-
autotaxmo
őstag
Valami akkor nagyon felrement az anyahajon ott a messzi Koreaban, hogy ezek szerint nincs keszlet sehol. Nem hiszem, hogy azert nincs keszulek, mert soha nem latott elorendeles volt a telefonokra. Lehet hogy a COVID, jaaa varj, az mar nincs is, akkor fogjuk arra, hogy rekord eladasok vannak az S25 szeriara es nem tudtak annyit gyartani belole amekkora rendeles jott ra vagy a csunya Apple az osszes gyartokapacitast lefoglalta már most az Iphone 17-re
-
attika89
senior tag
Nem kaptam, akkor én egy másik 50-es csapatban vagyok
#2661 Julian86
Ennél jobban már csak kevésbé lehetne szétesve a magyar Samu csapat....
#2664 eM'82
Én már kivárom. Úgy látszik a 183e-t tényleg kifizetik az S22 ultráért. Aztán legfeljebb csak visszaküldöm a 25U-t, ha úgy alakul. -
kcsa
veterán
Január 23-án rendeltem kékfekete 512gb S25+-t, akkor is és most is 02.04 szerepelt a várható szállításnál, de azóta webshopban sem rendelhető, az én rendelésem státusza pedig nem mozdul. Gyanítom a korai megrendelések sem voltak raktáron sehol/soha. De én is készültem szívásra, ezért lett utánvét belőle
-
fehér_ember
addikt
Engem főleg a tűrhető beszámítással vettek rá a rendelésre + persze a kuponozással lefaragás; illetve a dupla tárhely se baj ( bár én 256GB-on is simán elvagyok). Amúgy pont előtte rendeltem az s23-ra újra tokot, üveget és kameravédőt is. Azokat majd adhatom el féláron. Azért kíváncsi leszek hogyha csak 1 hónap múlva kapom meg a jetblack ultrát, és majd utána adom fel a sima 23-ast, akkor is tartani fogják-e a beígért készülékbeszámítási összeget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged