- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tms+
aktív tag
válasz
Laraxior #1023 üzenetére
igen, szerintem itt az a kulcskérdés, hogy mennyire tudja az ember ignorálni
én is túl sűrűn váltok telefont mondvacsinált indokokkal többnyire
nem az számít nekem, hogy a legjobb, legújabb legyen, hanem mindig találok okot a váltásra, ami miatt elhiszem, hogy na ez most sokkal jobb lesz nekem
-
sulu1701
aktív tag
válasz
Laraxior #968 üzenetére
Nem, nem az a pár nap a lényeg, félre ne értsed.
Hasonlóan jártam én is az utolsó rendelésemmel mint sanyijedi kolléga.
Vártam akkor is 3 napot mire érdeklődtem és azt állították minden rendben a rendeléssel. Érdekes módon aznap valahogy mindjárt érkezett a GLS értesítés.
És,
egyáltalán nem tartom frankó dolognak, hogy boldog boldogtalannál már kapható és átvehető a készülék míg a közvetlen megrendelőket megváratják. -
válasz
Laraxior #968 üzenetére
tavaly a két megrendelésből amit egyszerre adtam le az egyik 1 hónapot csúszott..
mert valami "beragadt", szóval a probléma, hogy akkor ne írjon hülyeségeket.. írjon egy dátumot azt legyen pontos vagy akkor ne írjon semmit.. millió levelezés és telefonálgatás és azt se tudták mi van a csomaggal..amúgy nekem is az egyik megrendelés "szállítás folyamatban" és tegnapi dátum (nem jött meg), a másik pedig ugyan úgy "szállítás folyamatban" és holnapi dátum.. de semmi SMS, email még nem jött GLS-től..
-
válasz
Laraxior #825 üzenetére
Jaja. Nem is értem, h miért csak ilyen "langyos" színekben jönnek az Ultrák. Gondolom pár hónap múlva érkeznek majd az ütősebb színek.
Egyébként a sima 25-nél és a Plus-nál van egy ilyen szín is a kínálatban.
kengyel: "...csak ne legyen kopós a keret" - igen, ez egy kicsit aggasztó azért.
-
-
barnam_
nagyúr
válasz
Laraxior #804 üzenetére
Nekem az az első dolgom, hogy fóliát és tokot kapjon.
Nekem is. A fekete fóliát leszedem és már megy is rá a másik. Tavaly Ringke üveget tettem rá, a privacy glass ugyan egy átok, de a hozzá adott kerettel gyerekjáték feltenni és pontosan lesz rajta buborék nélkül.
A Samsung fóliát nem sikerült így felrakni az S23-ra, nem is veszek többet olyat. -
válasz
Laraxior #804 üzenetére
Én a kijelzőfóliákat sem szeretem.
Összetörtem már pár kijelzőt, de azokat mindig cserélte a biztosító. Ezeket a baleseteket leszámítva viszont nálam egy-két év után is "karcmentes" a telefon kijelzője. Persze akadhat rajta egy-két hajszálkarc, de azokat nem látom (ha nem keresem).
-
Davee.
tag
válasz
Laraxior #654 üzenetére
samsung.hu, ügyfélszolgálattal beszéltem, nem tud érdemleges választ adni, úgy beszélnek mintha nem létezne a feltüntetett fix áras felvásárlós promóció.
Szóval lutri, hogy mennyit kapsz érte ha elküldted, viszont szerintem jobban járok ha elfogadom, mint ha visszapostáztatnék egy "ki tudja mi történt vele" telefont amit talán már máshol se vásárolnának fel nagyobb összegért.
Ami még érdekes, az ügyfélszolgálattal való beszélgetés után a február 26-ra ígért kiszálításnál a megrendelés állapota "szállításra előkészítve" lett.
-
Tin
veterán
válasz
Laraxior #610 üzenetére
22-es szériáról érdemes váltani, ezt írtam. Én az S23U-ról az S24U-ra csak azért váltottam, mert baromi olcsó volt tavaly a telefon, és családon belül pont kellett +1, így asszony megkapta az enyém, az övét meg a gyerek. De hogy őszinte legyek, az S24U nem volt nagy előrelépés. Na most ahhoz képest az S25U meg igazából semmi, talán még visszalépés is (kijelző). De ebből még ha valaki 22-es sorozatról vált, egyértelműen a 25 az ajánlott, mert az a legújabb.
-
Tin
veterán
válasz
Laraxior #600 üzenetére
Drágábbak, mint 1 éve.
S25U 1TB 1187€, 512GB 1079€
S25+ 512GB 809€
S25 512GB 638€, 256GB 584€Az olcsóbb modelleket egész tűrhető áron meg lehet csípni, hozzátéve, hogy ugye a proci elég erős benne. Az S25+ sem rossz ennyiért, de az Ultra a tavayi árakhoz képest nem olyan jó, én akkor 1050€ alatt vettem az 1TB-os S24U-t.
Félre ne értsetek, jó az akció annak, aki váltana, szerintem S22 sorozatról érdemes, de annak, aki mondjuk a 24-es sorozatról lépne felfelé, annak teljesen felesleges pénzt kiadni érte főleg így, hogy még drágább is, mint a tavalyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest