-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tms+
aktív tag
válasz
norbeey #1178 üzenetére
Én a Samsung Partneráruházról beszélek, amit a George appból érek el, de van más banknál is ilyen lehetőség, ami Samsung Partneráruház webshophoz biztosít hozzáférést és alapból 10% kedvezményt lehet mindenre beváltani.
A Moneyback alatt én az Erste által nyújtott jelenleg 10%-os pénz visszafizetést értem, más banknál is van ilyen pl. K&H Cashback.
-
Robertoq
őstag
válasz
norbeey #1178 üzenetére
- Honnan lehet "PTZ" kupont szerezni?
Samsung Live chat, ott kértem és adtak- Moneyback alatt az OTPs 5% értjük amit SES is ad?
Nem, ez Erste-s- Hol van az innen? Emlegetitek ezt a "samsung vip" amire nincs sehol találat.
Nem tudom, hogy erre gondoltak-e, de Moneyback-nél van partneri opció is, úgy tudom a PTZ -s kód oda kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest