- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
autotaxmo
őstag
Gsm halozaton van 4 palcikabol 3 palcika erosseggel, wifin logva, sotet mod, energiatakarekos uzemmod, minden mas kikapcsolva. Nincs helymeghatarozas, se bt, nfc, mobilnet, kizarolag eros gsm kapcsolat es wifi, raadasul ejszaka nem jonnek uzenetek sem. Van a csaladban tobb iphone is, ott erthetetlen hogy a stand by mod naluk szinte semmit nem fogyaszt, de az IOS vilagat nem tudom már megszokni, igy marad a samsung csak nekem soknak tunik hogy Ujpesten kertvarosban orankent egy csucskeszulek elvileg a legjobban optimalizalt csucs hardverrel tovabbra is orankent ennyit csippegessen mint az osszes mas szerianal mint S22 pl. ahol meltan hiresen szar volt az egesz rendszer
-
-
tms+
aktív tag
-
-
tms+
aktív tag
mert minek szállítsa ki egy futár, ha nem kell neki? annak, hogy kiszállíttatja, de nem veszi át, mi értelme van? ezzel aztán marhára megszivatja bárki a Samsungot.
szerintem ez jelen esetben egy tipikus magyar mentalitás, hogy már csak azért sem csinálom úgy, ahogy kérik, mert felbosszantottak.
senkit nem akarok bántani, csak én ezt gondolom. bocsi.
-
autotaxmo
őstag
Hat pontosan, azert nem erzik a problemat vagy az ugy sulyossagat, mert a szamok jonnek, abbol meg telik a birsagokra. Az hogy most mi ahogy en is szidjuk oket es huledezunk, hogy ezt hogy lehet igy megtenni, egyszeruen csak lepereg roluk. Ha jelented oket, panaszt teszel, pont leszarjak ahogy ez a tegnapi email kommunikacio is kiment a reszukrol. A minimum az lett volna a level vegen, hogy ezert a sajnalatos dolog miatt az elszenvedett mulasztasokert/karokert szeretnenek karpotolni akar egy extra 20-25%-os kuponnal vagy mindnekinek a telefon melle egy szamukra filleres tetelkent berakni egy kepernyofoliat vagy tokot, de ennek az egesznek az uzenete a samsung reszerol megint az volt, hogy na jo, irjuk meg ezt a "sorry levelet" aztan mindenki haladjon tovabb mintha mi sem tortent volna. En nagyon gondolkodom hogy at sem fogom venni a telefont amit rendeltem toluk. Kritikan aluli minden ami zajlik. Tenyleg nem erdemelnek meg a penzem, sem azt hogy masok is atvegyek akiket igy becsaptak mert ez nem mas volt mint szandekos megtevesztes a reszukrol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged