- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
viewdetails
addikt
válasz
polonic #1896 üzenetére
3 alzaboxnál próbálkoztam beolvastatni, mert csak a DHL akinek nem lehet kézzel felvinni a kódot. Aztán a harmadik boxnál elcsíptem egy villanásnyi errormsg-t és kiderült, hogy nincs net, ezért szivat. 4-5 próbálkozásra aztán egyszer csak nyilt az ajtó... csomag bedob, ajtó becsuk, mielőtt meggondolja magát.
10 perc múlva írtak, hogy jó, akkor átvették szállításra.
-
-
-
nfsu17
veterán
válasz
polonic #1789 üzenetére
..vagy másképp mondva..."tanári fizetés"
-
-
Dave Crank
senior tag
válasz
polonic #1276 üzenetére
Nekem a GLS kód még nem törlődött, de Raben-n nekem is ugyanaz a szitu.
Viszont Iponról is rendeltem csomagot, amit szintén GLS hoz, arról már megkaptam a GLS-től az e-mail, hogy ma hozza.
Gyanítom én is, ebből nem lesz ma teló..., amivel alapból nem is lenne bajom, ha nem küldenek e-maileket, hogy jön. -
Janaboy
veterán
Sőt itt van egy eléggé friss cikk: [link]
According to the information we received from multiple sources within Samsung, it hasn't designed a separate S Pen with Bluetooth for the Galaxy S25 Ultra. There is no charging coil for the S Pen in the phone, so there won't be any way to charge the S Pen that can fit inside the slot.
Azért sunyiban kivették ezt is, úgy tűnik nem lesz Smart view tok sem
Amúgy akinek van már telója, kipróbálhatná hogy egy mágnessel lehet-e indikálni a smart view funkciót, hogy csak tok nincs vagy funkció sincs? -
Agent_007
tag
SES adott a telefonhoz Smattag2-t - igaz az nem app, hanem személyes (szombaton vásároltam).
Sőt, volt telóbeszámításom is, de azt elmondták, hogy céget cserélnek, vagyis hamarosan új valaki cseh vásárolja majd fel a leadott telefonokat és ez az átállás némi gondot okoz nekik. -
gery14
senior tag
Én lehet ma adom fel az s23ultra 512est 260 ért számolják be dhl es emailt kapsz kinyomtatod a címkét telo dobozba és mehet is telo kifele...a rendeléstöl 1 nap kb mire kapod a mailt. Jan 24 kaptam a dhl es Foxway mailt. 23án rendeltem meg a telót. Kiv leszek mikor szállítják ki.
-
Lala6
őstag
Én megkaptam mindkettőt, de a másodikat már elajándékoztam. A Kuponkunyerálóban tudsz kérni.
Ja, és 3 kupont tudsz használni, erről is olvashatsz a fenti topicban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest