- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ott kezdődik a baj, hogy cpufreq kt nincs...
* Starting power management daemon powersaved FATAL: Error inserting speedstep_centrino (/lib/modules/2.6.17-10-generic/kernel/arch/i386/kernel/cpu/cpufreq/speedstep-centrino.ko): No such device
tippelek arra, hogy generic helyett más image kellene... de melyik? i386?
mod: közben kipróbáltam, az i386 nagyon nem bejövős, az csak 1 procimagot lát, és a wlan se él alatta. még próbálkozok. -
Sianis
addikt
Én szeretem a Gnome-ot.
Nekem kezelhetőbb, mint a KDE. Próbáltam párszor áttérni KDE-re, de egyszerűen nem megy, mert valami kényelmes vagy alapvető Gnome szolgáltatás hiánya egyenesen idegesítővé válik. Mondjuk az Ubuntu nem elkötelezett, hiszen mind Gnome, mind KDE mind pedig XFCE ablakkezelővel szállított telepítő elérhető.
Sianis -
ngabor2
nagyúr
... és 1.5GHz, ill. 512MB felett már abszolút nem lehet lassúságra panaszkodni. persze ez nem jelenti azt, hogy lassabb gépre nem ajánlott feltenni. annak idején 500MHz-en 128MB mellett is ez ment, mert annyival összeszedettebb volt, mint a gnome, hogy az induláskori lassúság bőven megérte.
amúgy a gnome-mal sincs bajom, mostanában a kisebb gépeken inkább azt használtam.
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mini-ITX
- Filmgyűjtés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest