- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
Blurred
csendes tag
Valaki?
-
Blurred
csendes tag
HI!
Szerintetek mennyire érdemes e áttérni a Ubuntu 6.06 LTS-ról Ubuntu 6.10-re???
MERT>
Problémám a 6.06 LTS-el:
- Firefox-ban bekavar a grafika (pl. 50 db OK/tovább/keresés stb. gomb jelenik meg a bal felső sarokban) ami csak a görgető sáv fel/le mozgatásával eltűnthető...de a köv. oldal betöltésekor visszatérő dolog, és egy idő után eléggé idegesítő hiba.
- MPlayer pedig néha teljesen lebénítja a gépet...Teljesen zöld lesz a Film és utána se kép se hang
-Képernyő kímélő-nek a képe szemetel (elmosódik és pixelek jelentkeznek)
ui: Nagy gyanúm van hogy valami gubanc lehet a S3 Grafikus VGA meghajtójával...Ha valakinek hasonló problémája van/volt írjon.
Thank's! -
Blurred
csendes tag
Thank's!
-
Blurred
csendes tag
Hi!
Tudja e valaki hogy kel Linuxban frissíteni egy meglévő programot?
( Azureus 2.4.0.2 > 2.5.0.0 )
Vagy teljesen újra kel telepíteni? -
Blurred
csendes tag
Mnden OK...sikerült rátelepíteni csak nem láttam a szememtől...kicsomagoltam és ott integetett a ReadMe file.
Sorry! -
Blurred
csendes tag
válasz
ngabor2 #4311 üzenetére
Akkor ezek szerint Linuxra az Azureus a No.1
Nem tudnál adni pár tippet hogy kel ráinstalálni és behangolni az A. klienst hogy normálisan működjön?
(Ha jól tudom Java alapú a cucc, de nekem a Linuxos telepítés a vesztem és eddig nem sikerült rátennem a Java-t)
Előre is Thank''s a segítséget! -
Blurred
csendes tag
Ok...nem annyira sürge!
Csak gondoltam hogy Linux-on keresztül eccerűbb (mivel elvileg, Linuxra van tervezve a Torrent) beálítani a klienst hogy ne zavarjon be a Router tűzfala.
És mit szolsz a µTorrent-hez...az mennyire felhasznáóbarát?(sokan dícsérik és nem fogja le a Gépet mint más közkedvelt kliensek, mint pl. Azureus)
Pííísz!
UI: nekem itt az az igazi prob, hogy nem tudom beálítani hogy normálisan műxön, ahogy fent leírtam Router/tűzfal/Port hangolása a nagy problémám...béna vok e téren
[Szerkesztve] -
Blurred
csendes tag
Up!
-
Blurred
csendes tag
Hi!
Nem tom hogy Win-os vagy Linux-os Torrentezés szerencsésebb abban az esetben ha az ember Routeren/Tűzfalon keresztűl Nettezik...
Tudja e valaki hogy az Ubuntu tartalmaz e eleve Torrent letöltő klienst?
(Mert kijelenkezéskor valami Torrent futtatást zár le)
Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest