- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Batman
őstag
Ha lehet kelleni kis segítség mplayerhez, leszedtem a honlpajáról svn-el, majd ./configure persze gui kapcsoloval, majd make, make install, mindne hiba nélkül lefutott, de mégsem hajlandó elidulni és semmi hibaüzenetet nem ad.
Se egy logot se semmit , valakinek esetleg ötlet?
köszi -
Batman
őstag
Hali!
Most először fekszek neki komolyabban az ubuntunak, vagyis inakbb a kubuntunak, megkéretek ,hogy rakjak fel egy gépre linuxot és ugy döntöttem nem inkább ubuntut mint gentoo-t , mert az gyorsabban felmegy.
De ezután jöttek a problémák, pl a grafdikus telepítésnél nem lehetett kiválasztani a particiókat, ok menjünk text modba ott kitudtam őket válogatni, de nem dobott fel lehetőséget a swap kialakítására.....
Na jo hagyuk így menjen fel a rendszer , ami fel is ment viszonylag gyorsan , azután fel akatam tenni pár ''alap'' programot, pl mplayer, opera , amsn....
Kikeresgéltem neten milyen adatbázist kell megadni ,hogy megtalálja az apt-get , majd mikor telepíteni akarom milliónyi függőség amit persze nem tud és nem is akar feltenni, lehet hogy ez egy nagyon jó disztró és én vagyok kevésbé jártas ebben vagy , inkább nagyon hozzászoktam a gentoo csomagkezelséshez ami szerintem verhetetlen.
Ez csak egy kis szösszenet volt eddigi tapasztalatokról, most jön az olvasás fázis a goggle és a forumok olvasgatása...
üdv -
Batman
őstag
köszi fiuk!
Bennetek bíztam , megy rendesen. -
Batman
őstag
Hali!
Még sose használtam ubuntut , asszonyka gépére gondoltam felrakom.
Fel is raktam a kubuntut nem volt semmi probléma , de már akkor is feltünt hogy seholse kérte hogy adjam meg mi legyen a root jelszó.
Mondom nem baj majd csak lessz valami, de nem tudok belépni rootba és nem találtam neten se .hogy defaultbol adna neki valamit.
Szal kene kis segítség.
köszi
Batman
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest