- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomek
aktív tag
válasz
tarilaci #1207 üzenetére
Sajnos ez ilyen kerékpár. Érdemes tartani kéznél egy olyan telefont, amibe olykor át lehet tenni a kártyát. Szívás.
Amikor vettem a Tsim-et, nekem mondták, hogy a mobilnet nem fog működni. Engem ez nem is nagyon érdekelt, mert wifi-n netezek vele. Azt is mondták, hogy így a GPS sem... nos ez nem egészen igaz. Mégpedig azért, mert az X8 beépített NaviGo szoftvere internetes adatbázist is használ a GPS navigációhoz. (Ezt már régen eltávolítottam.) Annyit kell tenni, hogy beszerzel egy "önálló" GPS szoftvert, amihez csak térképeket kell letölteni, és kész. Működik szépen.
(Én az Aura-nevűt használom.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest