Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Válasz Noxy-nak és Oliverdának:
Akkor átfogalmazom, örülök neki, hogy nem csak mobilplatformon lehet használni.
Nyilván valóan az az értelme, hogy nincsenek ilyen eszközeim és nem is akarok ilyeneket haszálni. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem használok Androidot. Csak felidegesítenek az érintőképernyős szarok.Pénzügyeket, netes vásárlást szerintem célszerűbb kényelmesen monitor előtt végigvinni, nem rohanva kutyafuttában okostelefonról.
Amelyik cég nem hajlandó desktop platformon minimum a weben a használatot biztosítani, az szarjon sünt, nem érdekel. A Wise megadja a választás lehetőségét, a Revolut nem.
-
cocka
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
Az más téma, hogy egyáltalán nincs PC -m
Az úgy izgalmas téma, ha még laptop sincs. Pénzügyeket semmilyen hordozható eszközön (értsd: mobilplatformon) nem vagyok hajlandó intézni.
meg utalhatsz közvetlenül oda is, ahova a Wise -ról utalnál.
Nem is utalok Wise-ról sehova. Mivel általában kártyás vásárlással megy róla a pénz. De a poén, hogy a német Amazon elfogadta (volna => azért csak volna, mert végül nem így fizettem) a Wise által adott eurós számlaszámot is. Gyakorlatilag így kártya nélkül is fizethetsz.
-
Somatom
veterán
Az okostelómentesség érthető érv. Számomra pont az ellenkezője az előny, mert a teló mindíg nálam van. Az más téma, hogy egyáltalán nincs PC -m.

A másiknál viszont hiába kapsz számot a topuphoz, ha fizetős az utalás. Ha ingyen utalsz, akkor meg utalhatsz közvetlenül oda is, ahova a Wise -ról utalnál. Persze, ott a váltás, meg a nemzetközi utalás, de azt a Revo is tudja. -
cocka
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
Nem az a kérdés, hogy hazai bank mellett hasznos-e a fintech, hanem az, hogy miért épp a Wise.
Rohadt egyszerű, mert a Wise-ra okostelefon nélkül tudtam regisztrálni és weben is teljes körűen tudom használni. A Revolut ezt a dolgot nem hajlandó biztosítani.
Meg kapsz hót ingyen 2 db belföldinek számító számlaszámot. (egyik a topuphoz, másik a kívülről érkező utalásokhoz ugye)
-
Somatom
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Az ingyen utalós csak Forintra vonatkozik.
cocka:
Láttad, hogy nem légből kaptam a 20 rugós korlátot. Az EÜ csomag a Gránitnál van. Amióta az állam sarcolja az utalásokat, azóta a bankok nem osztogatják az ingyenességet. Vszínűleg a tiedet is ezért zárták le.
zsola400:
Ahhoz is vállalás kell és ha jól emlékszem, akkor időkorlátos a Bankmonitoros kedvezmény. Vmi egyéb korlátozás is rémlik az apróbetűsében.
Egyébként sztem félreértitek. Revolut vs Wise -ból indultunk. Nem az a kérdés, hogy hazai bank mellett hasznos-e a fintech, hanem az, hogy miért épp a Wise. -
cocka
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
az apróbetűsből kiderül a trükk. Pl. hogy csak az utalás 20 ezer alatti részére vonatkozik az ingyenesség.
Ez nem olyan, de lezárt számlacsomag, már nem lehet igényelni, gondolom pont emiatt. Nem vagyok egészségügyis se.
Egyébként meg akinek ingyen utalós Ft számlája van, annak minek a Wise?
Mert az ingyenesség csak belföldi forintátutalásokra (rendszeres, értéknapos és csop. beszedésre is vonatkozik) érvényes! És ha nem akarsz nagyot bukni a banki árfolyamokkal, akkor a Wise-ra bízod a konverziót. Meg mert a devizaszámláért amúgy fizetni kell. Plusz GBP esetén a hajamra kenhetem a bank által kínált euró vagy amerikai dollár alapú bankkártyát, mert emiatt befigyel a dupla konverzió. Vagy ha esetleg biztosít is GBP számlát, ahhoz nem jár bankkártya.
Erre meg átutalom ingyen forintban a lóvét, átkonvertálom GBP-re és ki is tudom fizetni a külföldi rendelést egyetlen olcsó konverzióval.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Somatom
üzenetére
Mondjuk ha nem akar fizetni a bankkártyáért. Nekem is van egy Erste számlám (mondjuk 20.000-ig ingyenes az utalás csak) de nem kértünk hozzá bankkártyát, mert úgy terveztük, hogy onnan utalni fogunk majd úgy is. Aztán úgy alakult, hogy csak jó lenne oda a kártya is, de akkor már inkább Wise, mert az ingyen van.
Illetve Wise-t annak idején a deviza utalásra ajánlották, hogy milyen kedvező díjai vannak, nem tudom ami itthon ingyen utalós számlacsomag az csak forintra értendő-e (sose néztem utána, mert nem értintett, csak most eszembe jutott)bár tény, hogy azért annyira nem vagyok a Wise-ra szorulva. Hasznos, jó, hogy van, de kibírnám nélküle is
-
Somatom
veterán
Keresgéltem ilyen bankszámlát, de nem olyan egyszerű. Reklámoznak ilyeneket, de aztán az apróbetűsből kiderül a trükk. Pl. hogy csak az utalás 20 ezer alatti részére vonatkozik az ingyenesség. Vagy, hogy egészségügyi dolgozónak kell hozzá lenni. A bankok nem osztogatják az ingyenes utalást. Ahhoz be kell vállalni valamit. Én a Raffinál havi 400 ezer bejövőt vállaltam hozzá. De, ez nem mindenkinek felelne meg. Szvsz. igenis probléma, hogy a Wise sarcolja a Ft kártyás feltöltést. Egyébként meg akinek ingyen utalós Ft számlája van, annak minek a Wise?
-
cocka
veterán
válasz
üzenetére
Hát figyelj, én nem tartok rajta semmit, meg eredetileg is csak azért igényeltem a kártyát, hogy kedvezőbb árfolyamon tudjak külföldről rendelni. A szokásos devizákat szerintem mindenki megnyitja a HUF mellé: EUR, USD, GBP, de leginkább csak ez utóbbit használom, néha euró is befigyel.
-
Oliverda
félisten
válasz
üzenetére
"nyilvánvaló dolgokat, amiket te is tudsz, mert van revolutod minek írjak le, koptatva a billentyűzet?"
Nem is nekem címezted a semmitmondó válaszodat, hanem HoppMasternek.

Szerintem is az lenne (rajtad kívül) mindenkinek a legjobb, ha egyetlen karakter erejéig sem koptatnád itt a félrevezető, pongyola és olykor végtelenül idétlen beböfögéseiddel a billentyűzetet, mert csak ártasz velük, de egészen biztosan nem segítesz. Az OFF kapcsolót pedig továbbra is képtelen vagy használni, pedig már nem egyszer szóltak érte.
"Ja mintha ti annyira konstruktívak lennétek amikor a postára járásról írtok 100+ kommentet, nah az a szófosás."
A hazudozást pedig inkább el se kezdd... -
cocka
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
Jó, hát ez olyan dolog, hogy ha szerencséd van, akkor olyan bankszámlád is lehet, ahonnan mindenhova korlátlanul ingyenes az átutalás. Wise-ra is.
De hogy mást is kérdezzek: nekem az tetszene csak igazán, ha az ilyen Wise-okra, Revolutokra a topupot mobilegyenlegről is lehetne teljesíteni. Gondolom esélyem sincs ugye?
Amúgy tudja valaki, hogy miért találta jópofának a Wise, hogy az új bankkártyáján a chiphez és a kivágott körszelethez képest minden fejjel lefelé legyen? Illetve, hogy miért kellett a dombornyomott számokat eltüntetni meg a név alatt szereplő 2×3 jegyű aktiváló kódot?
A "Visa Infinite"-nek van valami jelentősége a Wise szolgáltatások szempontjából?
-
törölt tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Kedves oliverda
1. amikor írtam még nem volt látható (számomra) a válasza.
2. nyilvánvaló dolgokat, amiket te is tudsz, mert van revolutod minek írjak le, koptatva a billentyűzet?
3. Ja mintha ti annyira konstruktívak lennétek amikor a postára járásról írtok 100+ kommentet, nah az a szófosás.cocka wisenál ez több lépés, ott meg automatizált. Sima virtuális van mindkettőnél.
Wise javára leginkább a forintszámla írható, más nem nagyon.
Egy ilyen időszakban amikor dőlhetnek a dominók, egy letéti garancia még kevesebbet ér, mint eddig - szerintem - . Mielőtt valaki beleköt, ebbe is, mint a beton. -
cocka
veterán
1. Ezt a Wise is tudja és nemcsak a Wise-on belül, hanem normál folyószámláról meg normál folyószámlára is.
2. Virtuális kártya itt is van, törölheted vagy generálhatsz újat vagy többet is. Nem tudom mennyi értelme van az eldobhatóságnak így.
Amúgy akivel előfordult már, hogy lehúzták a virtuális kártyáját, az tarthatna egy kis élménybeszámolót, szerintem sokan kíváncsiak lennének rá.3. Ez itt félig-meddig a jar.
4. Valami ilyesmi is rémlik, hogy van, de most így hirtelen nem emlékszem.
-
-
törölt tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
Több funkció elérhető rajta. Van banki garancia stb.
-
Oliverda
félisten
válasz
HoppMaster
üzenetére
Hétvégi váltáshoz szerintem pont a Wise a jobb opció.
-
Krethx
aktív tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
Összefoglalom ami nekem hasznos és használom a Revolut-on.
1. Pénzküldés és fogadás (revolut.me)
2. Eldobható virtuális kártya
3. Pockets
4. Pénz küldés kártya számra.
De ez itt már nagyon off. -
ACE-
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére

-
spiritex
veterán
Nemrégiben ment itt a vita, hogy mi van a Wise-on keletkező kamattal, be kell-e kerülnie az adóbevallásba, többen emiatt le is mondtak a kamatozás lehetőségéről. Most az lenne a kérdésem, hogy mi van akkor, ha valaki jó árfolyamon (pár hete) átváltott Ft-ot Euróra, és most visszaváltja az Eurót Ft-ra kb. 25 Ft-al magasabb árfolyamon? Az minek számít? Árfolyam nyereségnek, és annak is bele kellene kerülnie a bevallásba?
-
dredjudge84
őstag
Üdv!
Ma reggel észleltem, hogy a wiseba belépve felül írta az app, hogy átmenetileg zárolták a fiókom, mert fontos információra van szükségük. Rákattintottam a feloldás gombra, ott viszont azt írta, hogy jelenleg nincs szükségünk információra, de majd emailben értesítünk. Pár perccel később viszont eltűnt a zárolás, és minden visszaállt a normálisra. Másnál is volt már ilyen? Ezt minek lehet betudni? Egyébként az volt az egészben a furcsa, hogy a zárolás alatt is tudtam kártyával fizetni online. Az lehetséges hogy ez valami védelem volt? Ugyanis 10 perc alatt lebonyolítottam 10 kártyás vásárlást online.
-
Noxy
veterán
Bocsi de még mindig nem érted.
Droidot nem ismerem, de az iOS-n ott van a beállításokban a Face ID (touch id) meg a jelkód beállítások.
Felsorolva, hogy melyik app-k használják a FID,-t vagy az ujjlenyomatos azonosítást.
Ha itt kikapcsolom a Wise app-t innentől már csak e-mail, + pasw.. párossal lehet belépni a Wise app-ba.
Ha akarom, bármelyik app-ról levehetem a biometrikus azonosítást.
De akár ki is kapcsolhatom FID-t.
Oszt innentől lehet nyomkodni mindehol a PIN-t mint az iPhone 4S-n
-
lcdtv
tag
Odaadhatod és fizetek fele! Csak olvasni kell hogy a bedrogozott alvó emeberektől az arfelismerős vagy ujjlenyomatos azonositaskor hogyan lehet utalni vagy vásárolni. Keress rá... rengeteg ilyen cikk van. (akár apple forumban is) Az alkalmazás PIN igy szerintem biztonságos. (Ezért jó ha van PIN meg bármilyen tranzakciónál egy plusz hitelesítés.)
Részemről befejezem a bankos biztoság kérdést. Kinek így, kinek úgy felel meg. Részemről a wise app nem túl biztoságos de ez van tudomásul veszem és használom. Az értelmes válaszokat köszönöm szépen mindenkinek!
-
kekedi
senior tag
Sziasztok! Keresgéltem választ, de nem találtam nekem megfelelőt.
Németországban fogok dolgozni kiküldetésben. (tehát magyar cég).
A fizetést egyszeer 2 különböző pénznemben fogom kapni. Egy kisebb részét forintban egy nagyobb részét euróban.
A forintot a jelenlegi OTP-s számlára fogom kérni.
Viszont szükségem van egy devizaszámlára amire kapom az eurós fizetésemet.A wise jó lehet nekem erre a célra?
(Eurót forintra akarok majd váltani és haza utalni a családnak.)
(revolut fórumban is érdeklődtem, vegyes válaszokat kaptam)
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
-
Noxy
veterán
válasz
Oliverda
üzenetére
Az Apple eszközeinél pl. már többségben vannak az arcalapú biometrikus azonosítással szerelt típusok.
Bocs, ha eddig nem érteted volna miről írok. FID = Face ID (Arc azonosítója)
ha elhasal a biometrikus azonítás, ami azért annyira sűrűn nem fordul elő.
Ráteszek egy vízcseppet a kivágott szigetre, vagy olajos kézzel végighúzom, és vége a FID-nek. Jöhet a passkod.
Mehetünk bárba éjjel gin-tonikozni. Mert ugye innen ered ez a probléma. Apropó azt nem láttad, amikor az üzlet pénztárban a csaj egy hónapig rejtett tollkamerával rögzítette a b..kártyák mind két oldalát? Na ehhez PIN-t sem kell lopni.
-
Oliverda
félisten
”Igen, mert a biometrikus azonosítót könnyen lehet hatástalanítani. (nedves vagy poros ujj)”
A biometrikus azonosítás nem egyenlő az ujjlenyomat-alapú azonosítással. Az Apple eszközeinél pl. már többségben vannak az arcalapú biometrikus azonosítással szerelt típusok.”Az Apple meg uan azzal amivel feloldod a telefont, hozzá enged férni mindenhez. Pld apple id + psw-hoz is, ha elmentette a jelszavakhoz, + a bankáratyákhoz. (ApplePay fizetés)”
Ez már az oprendszer biztonsági problémája, amin viszonylag könnyen lehet(ne) változtatni.
A passcode-ot akkor lehet megszerezni, ha valamikor beírja a felhasználó, amire jellemzően akkor van szükség, ha elhasal a biometrikus azonítás, ami azért annyira sűrűn nem fordul elő.
-
Noxy
veterán
mert a biometrikus azonosítót könnyen lehet hatástalanítani.
(nedves vagy poros ujj)Ülsz a bárpultnál pár gin-tonik után...
Észreveszed?
Nálam is elfordul néha hogy le kell törölnöm felül a kijelzőt, mert nem old fel a FID.
Az egész ott van elb.. hogy a FID-hez csak 1 passkodot lehet be állítani. 1 kellene a feloldáshoz, +1 az érzékeny adatokhoz, nem pedig all in egybe. -
ACE-
addikt
Egy kérdésem van már csak, hogy a pi**be férne hozzá valaki a jelkódodhoz, ha sosem írod be mert mindig FID, vagy ujjnyomatot használsz? Pont ez a lényege, nem kell más előtt bepötyögnöd. Ezért sokkal biztonságosabb a mobilos fizetés, mert ott meg pláne semmi nem kell, csak feloldani a telefonod (szintén ujjnyommal).
-
pictigjis
őstag
válasz
üzenetére
hiányos, az. most mondanám, mi az, ami valóban hiányos, de még a fejemhez vágnák, hogy személyeskedek. remélem, azért így is sikerül megfejteni ezt a nem túl bonyolult feladványt
hihetetlen, milyen mennyiségű offtopik szarsággal és ostobasággal rombolsz szét módszeresen mindent
-
törölt tag
Egyes telefonoknál van alkalmazás zár, az megoldás lehet. De ilyen miért nincs eleve wise-ban?

almás témához:
Hiányos az iPhone védelme, percek alatt megkopaszthatnak a bűnözők
Az okostelefont feloldó biztonsági kód segítségével a tolvajok hozzáférnek az áldozataik digitális életéhez és a pénzügyeikhez is.Az elektronikus eszközeinken tárolt bankkártyák és pénzügyi adatok gyakran kényelmes fizetési lehetőséget biztosítanak számunkra, azonban az iPhone hiányos védelme miatt ezek könnyen a bűnözők kezére játszhatnak – írta a Wall Street Journal.
#6741 Noxy
Akkor már csak egy kérdés, mi kerül annyiba azon a sz**n, ha ezt sem tudja (jól). -
Noxy
veterán
válasz
Oliverda
üzenetére
legalább 99 százalékában a passcode-ot szerzik meg, nem a biomterikus azonosítót.
Igen, mert a biometrikus azonosítót könnyen lehet hatástalanítani. (nedves vagy poros ujj)
Rákényszerítve arra, hogy beírja a jelkódot.
Nálam az összes p..ügyi app megy FID-l, (UC, MÁK, Rev.., Wis..)
de egy sem megy a telefont feloldó jelkóddal.
Az Apple meg uan azzal amivel feloldod a telefont, hozzá enged férni mindenhez. Pld apple id + psw-hoz is, ha elmentette a jelszavakhoz, + a bankáratyákhoz. (ApplePay fizetés) -
gedikart
aktív tag
Tegnap este utaltam IBAN számlára külföldre:
"Létrehoztad az utalást; A(z) HUF számládat használtad; Kifizettük a(z) EUR utalásodat; Az utalást teljesítettük".
Ebből még csak annyit látok hogy elküldve. Hogy effektíve mikor érkezett meg egy adott utalás azt látom valahol Wise-on belül? -
ACE-
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Nyilván eleve botorság azt gondolni, hogy az eleve létezett PIN kód lecserélésére azért használ valaki FaceID-t, vagy ujjnyomatot, mert az kevésbé biztonságos... baromság eleve a feltételezés is. A kolléga állítja, hogy szerinte biztonságos a PIN, de nem veszi figyelembe, hogy a visszaélések nagy része éppen a PIN-el történik...
-
Oliverda
félisten
válasz
üzenetére
Nem életszerű, hogy minden esetben alaposan körbenézel, mielőtt beírnád a kódod. Az egyre sűrűbben, sokszor szinte észrevétlenül elhelyezett megfigyelő kamerák jelentette veszélyről nem beszélve. A videóban látható esetek legalább 99 százalékában a passcode-ot szerzik meg, nem a biomterikus azonosítót.
-
Noxy
veterán
válasz
Oliverda
üzenetére
Na pont erre céloztam hogy csak FID van belépéskor a jelkód helyett a Wise app-ban.
iOS-n meg ha tudják a jelkódot a sikertelen FID után, simán be lehet lépni. Oszt ott van a beállításokban az összes mentett jelszó amit szinten elérni a megszerzett jelkóddal.
A Revonál meg egyedi jelkódot lehet beállítani, ha a FID nem ok. -
Noxy
veterán
Odaadom neked az iPhone 12-t. Próbálj meg vele fizetni az Apple Pay-l vagy belépni bármelyik pénzügyi app-ba. Mielőtt itt "kockázod" a hozzászolókat néz már jobban utánna ezeknek a dolgoknak.
Amúgy meg agyf..t kapnák ha fizetéskor, vagy az app indításkor a PIN kódot kellene nyomogatnom a FID helyett. De elárulom hogy itt is van jelkód, Ha meg kikapcsolnám az összes b.kártya eltűnne az ApplePay-ból. A rendszer meg 2-3 hetente, vagy bekapcsolásakor, csak jelkóddal enged be a FID helyett. Wise app meg biztonságosabb mint maga az iOS mert csak FID-l enged be. Nem kéri jelkódot, ha nem ok a FID. [kép] -
Oliverda
félisten
"Csak egy észrevétel és kérdés volt, de látom a sok kocka már írja a hülyeségeit"
Ezzel a hangnemmel inkább a sarki kocsmába menj, ne így köszönd meg, ha valaki itt segíteni próbál.
Remov:
"A PIN kódot (hacsak nem írod le valahova) nem lehet ellopni anélkül, hogy te is tudnál róla, legfeljebb, ha bedrogoznak és nem emlékszel rá, hogy illuminált állapotodban elmondtad."
A PIN kódot sokkal könnyebb megszerezni, mint bármilyen biometrikus azonosítót lemásolni (pláne egy arcot). Épp a közelmúltban volt erről egy anyag: [link] -
lcdtv
tag
Csak egy észrevétel és kérdés volt, de látom a sok kocka már írja a hülyeségeit hogy mit akarok védemi mivel meg miért hagynám őrizetlenül. (mert bármikor megtörténhet, hogy elveszik éppen egy feloldást követően vagy olyan helyzetbe kerülök pl.rosszullét mikor akaratom ellenére fel tudják oldani a telefont. Véleméményem szerint ez is biztonságot fokozná. Furcsa volt Revolut után egy ilyen app amibe csak úgy belépek és látok mindent. Minden ilyen kvázi "biztonságtechnikai app" kér külön kódot. (banki, riasztókhoz, kapunyitóhoz stb.) Sokkal biztonságosabb egy pin vagy jelkód mint a harapott alma face id vagy bármilyen ujjlenyomat. Visszatérve akkor bekapcsolom az ujjlenyomatos azonosítást és tudomásul veszem, hogy ez ilyen.
-
lcdtv
tag
Wise appot nem tudom úgy levédeni mint a revolut appot. Ott ha kilépek meg vissza már kéri a kódot.wise appnál nem kér csak ha az ujjlenyomatot beállítom de az még nem kód.
-
lcdtv
tag
Sziasztok! Revolutról szeretnék Wise-ra utalni eurot. Hogyan? Köszi!
-
spiritex
veterán
Nekem átalányadós vállalkozóként nem kellett céges Wise számlát nyitnom, és magán Wise számláról jönnek-mennek az utalások számlaszámos közleményekkel, és eddig sosem állítottak meg semmit. Valószínűleg azért, mert a regisztrációkor megadtam, hogy szabadúszó vagyok, és cégekkel fogok üzletelni.
-
sifarr
senior tag
válasz
Manitou
üzenetére
Kivéve, ha ellenőrzés miatt megállítják az utalást .
Abba a kérdésbe ne menjünk bele, hogy miért állítanak meg 1-1 utalást. Egyébként ez nagyon-nagyon ritka a Wise-nál. Az összes utalás számához viszonyítva a megállítottak számát ezrelékekben is alig mérhető.Viszont alaphelyzetben nincs különbség, hogy az utaló személye azonos vagy nem azonos célszámla tulajával. Gondold meg: két pl. Szabó Miklós nem biztos, hogy azonos személy. Hogy azonosítaná "röptiben" akár a Wise is a célszemélyt?
-
Manitou
veterán
Nekem pl volt olyan, hogy próbából beutaltam 100 Euro-t az Erste Netbroker gyűjtőszámlára, ahol hivatkoztam közleményben az értékpapírszámlám ügyfélazonosítójára. Akkor pl nekem is ez a procedúra volt, elkezdték viszgálni, hogy mi ez az utalás. Magyar ügyfélszolgálattal ment a levelezés, elhúzódott az utalás teljesítése.
-
-
Manitou
veterán
Wise számlámról saját Erste Ft számlámra mennyi idő alatt megy át egy Ft-os átutalás?
Ha most utalom, az holnapra ott lesz ? Úgy rémlik, mintha wise-nál nem teljesülne az azonnali utalás esete. Forditott esetben Erste ->wise egyből megvan azt tudom. -
Oliverda
félisten
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Már egy hónapja kitárgyaltuk a témát, a megoldás is meglett még akkor: [link]
Remov: A portfólió egy clickbait gazdasági szekszamagazin.

-
hhgygy
senior tag
Most olvasom, hogy Wise-ról Revolutra utalás fizetős lett, akit érdekel/érint...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- FELÚJÍTOTT Refubished Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 5 16/512 FHD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest