Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoppMaster
aktív tag
Újabb problába ütköztem miközben költözöm át az új telefonomra. Megvan minden azonosítás és a végén mikor írja nézzem meg a postaládám és ott az új eszköre kattintok a böngészőbe az az üzenet fogad, hogy nem ugyanazon az Internet hálózaton vagyok. Holott kipróbáltam wifin és mobilneten is és nem enged be az új telefonon.
-
HoppMaster
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, ha pl Ft-ot szeretnék utalni magyar bankszámlaszámra akkor ott elég a helyi számlaszámot megadni vagy feltétlen az IBAN szükséges?
-
HoppMaster
aktív tag
Le fog járni a fizikai kártyám, most érdemes rendelnem vagy meg tudok lenni a virtuálissal is ami ugye teljes mértékben ugyanaz csak a telefonon és az órán?
-
HoppMaster
aktív tag
Igazad van, bekavart, h itt olvastam a konkurenst a topicban.
Igen írja, viszont a kérdésem nem ez volt
Csak most akkor máshogyan fogalmazom meg a kérdésem.
Pl 1000CHF egybe leváltása annyi, mintha vásárolnék 500+200+100+200 CHF-ért?
Tehát 4 különböző tranzakcióval? -
HoppMaster
aktív tag
Egy ideje használom már a Wise-t, de most legutóbb ahogy nézem nem kevés a váltási költségük. Oké tudom csomagtól és limittől függ. Alap ingyenes csomagban vagyok.Most pl közel 530CHF-re volt a váltási költség mivel kártyával fizettem egy üzletben 4.44CHF.
Most az lenne a kérdésem, hogy a gazdaságosabb: egyben leváltani egy nagyobb összeget FT-ba mikor jövök haza vagy hagyni a CHF-et és abból fizetni? -
HoppMaster
aktív tag
tt olvastam nemrég valamit ami nem helytálló. valaki azt írta nem érdemes pl az EUR-t pl egy összegben átváltani, mert ha Ft-ért vásárolunk átváltja az adott összeget. Ez igaz csak akkor több az átváltási költség ha összeadjuk a tranzakciókat.
-
HoppMaster
aktív tag
Elérte a Wise-t is a KYC megléte.
Azok a kérdések, jóhogy nem azt is megkérdezik mikor mit eszem.
-
HoppMaster
aktív tag
Kb mennyi idő alatt válaszol az ügyfélszolgálat?
Van egy kis elakadás a referáltam regisztrációjával, de napok óta semmi válasz. -
-
HoppMaster
aktív tag
SWIFT utalás fizikailag mennyi idő alatt ér át?
Amit írnak az oldalon az elméletet az tudom
-
HoppMaster
aktív tag
Nálam a Support leszerepelt. Az ígért megkeresés és ügyem orvoslása nem történt meg. Írtam újra nekik azt pedig válaszra se máltatták. Első panaszomra legalább jött egy annyi válasz, h 1-2 napon belül keresnek, de ez nem történt meg.
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
UberMutant
üzenetére
nem sietik el a válaszadást. 1-2 napot igértek, munkanapból simán letelt.
-
HoppMaster
aktív tag
Nah skacok így se jártam még egyik alternatív kártyámmal sem. Tegnap tankoltam a Wise kártyámmal kint Svájcban. Természetesen volt elég fedezet CHF, EUR és Forint is. Megtankolok, ki is fizetem és nézem az appban, zárolta az összes deviza egyenlegem és 0 lett minden. Pár perc múlva jön az értesítés, h mennyiért tankoltam CHF-ben és nézem az appot, ott meg átváltott mindent és a Forint egyenlegem terhére volt a tankolás átváltva CHF-re.
Elsőnek ugye az összes EUR és Ft egyenlege átváltotta CHF-be és írta, h az összes összevont összeget elköltöttem a benzinkúton aztán korrigált, de nem a helyi fizetőeszközből levonva (pedig bőven volt CHF az egyenlegemen).
Most írjak a supportnak ezzel kapcsolatban?
Bár azt sem értem, miért terhelte be a tankolásom mindhárom valutának az össz-összegére. -
HoppMaster
aktív tag
Most Ebay-hoz nem lehet hozzáadni a Wise Mastercard és Visa kártyáját sem?
Fizetési módhoz. -
HoppMaster
aktív tag
Most nekem akadt egy kis problémám a Wise alkalmazással. Ma lépnék be mobilon erre írja hitelesítsem a telefonszámom, el is indítom a folyamatot, meg is jön smsben a kód, beírom erre nem fogadja el és alatt írja pirossal, h a legújabb verziót használom e.
Nos nézem van e frissítés és nincs, az aktuális van a mobilon. Kihagyni nem tudom, tovább sem enged. -
HoppMaster
aktív tag
Az mitől van, ha utalni akarok egy új címzettnek s megadom a nevét és IBAN számlaszámát a Továbblépés után jön a nagy piros X és 'Hoppá, valami hiba történt, Jelenleg nem tudunk ennek a kedvezményezettnek utalni' üzenet.
Én még ilyennel soha nem találkoztam, pedig pár éve használom már. -
HoppMaster
aktív tag
Számomra most az az érthetelen, hogy a ref linkem által regisztrált ismerősöm, be is tudott lépni utalta is az aktiváláshoz a teszt 6000et, viszont utána már nem tudott belépni, hibát kapott folyamatosan. Nem nincs elütve semmi karakter
Kért jelszó emlékeztetőt azt meg se kapta, viszont írt Ügyfélszolgálatnak onnan egyből jött a mail, hogy fogadták a panaszát.
Ki érti ezt? -
HoppMaster
aktív tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Felhívtam őket, utólag fizetős az éves kártyadíj!
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
UberMutant
üzenetére
S ezt, hogyan tudom lezongorázni velük, mert nem akarnak visszatéríteni semmit.
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Egyszer nekem is volt ilyen a nagy sietségbe, de beszéltem az ÜSZI-vel s mondták ott, ne aggódjak ha már utaltam onnan-oda. Így is történ szokásos időbe ment át.
-
HoppMaster
aktív tag
Nem nagyon találok hozzászólást, pl hogyan tudok kp-t elhelyezni a TW számlámon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os SSD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest