- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Oliverda
titán
válasz
pictigjis #8361 üzenetére
Pedig minden kártyás vásárlásra lehet chargebacket kérni, ez alapvetően nem egy PayPal feature, csak a kereskedelmi bankok ezt nem reklámozzák, érthető okokból.
Filing a Chargeback for your TransferWise Debit Card Transaction
-
Bogyi007
veterán
válasz
pictigjis #7988 üzenetére
Mivel a Revolutról bizonytalan hogy mennyi idő alatt ér át a Gránithoz - vagy akármely más hazai bankhoz - a forintos utalás ezért kellett euróra oda-vissza váltani és közbeiktatni a Wise számlát. Azzal nem vagyok beljebb ha 2-3 nap után ér cssak át az utalás de ingyenesen.
De ez benne is volt az írásban... -
Tuomas
addikt
válasz
pictigjis #7816 üzenetére
De mint látod, én nem az utalás megakasztásáról beszéltem (ott még érthető a panasz), hanem a személyi és az infók újbóli bekéréséről. A kettő nem tudom, összefügg-e, nálam nem, mert nem akasztottak meg utalást.
De azért bennem felmerül a kérdés, hogy akinek megakasztják az utalását, vajon mekkora összeget adott meg akkor, amikor kérdezték tőle, hogy évente mennyi pénzt forgat a WISE-on?!
Mert ha túl keveset, még az is lehet, hogy emiatt akasztják meg az utalását? -
Somatom
veterán
válasz
pictigjis #7575 üzenetére
Jó, de onnan mit tudtak meg? Telón nem adok meg kódot, ami kikerül. Ujjnyomattal lépek be. Azt meg a rendszer tárolja, nem a kliensapp. Az szól a rendszernek, hogy kéne egy tapi azonosítás. A rendszer elvégzi, de nem az ujjnyomatot továbbítja, hanem csak azt, hogy az azonosítás sikeres, vagy sikertelen.
-
Somatom
veterán
válasz
pictigjis #7533 üzenetére
Ez nem hit kérdése. Teljesen mindegy, hogy valódi, vagy sem. Nyilván nem a két szép szememért akarják, hogy legyen kártyám. Ez bíznisz. Ha bízniszt akarnak tőlem, akkor az a minimum, hogy a biztonsággal kapcsolatos kommunikációik legyenek összhangban! Ha azt írják, hogy mindíg a nevemen szólítanak, akkor tegyenek úgy! Ha azt írják, hogy a linkjeik mindíg úgy kezdődnek, akkor kezdődjenek úgy! Lehet, hogy egy számítástechnikai fórumon normál a szkenneléses ellenőrzés, de egy laikusnál ez nem reális. Egyébként meg miért kell ehhez webes kommunikáció, amikor a telómon fut az alkalmazásuk, amin eleve belépve látom az infókat?
-
-
spiritex
veterán
válasz
pictigjis #6331 üzenetére
Ja látom, tehát akkor csak az összegben tévedtem, mert van havi 2x ingyenes felvét, csak nem 150e-ig, hanem 200 euróig. Így már értem, hogy a 150-ből levonva 80-at (ami kb 200 euró), marad 70 és annak kb 1234 Ft-ra jön ki az 1.75%-a.
Köszi szépen! Tehát akkor havonta max. 80-at tudok ingyen kivenni ATM-ből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged