Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Hali!
Ezt nemrég kaptam (screenshot).
Böngészőben nyitja, kéri a belépési adataimat. Az Androidos Wise alkalmazásban nem találok ilyen akciót, pedig ott már azonosítva vagyok. Szerintetek mi ez? -
Chrystall
senior tag
8 éve vagyok a Wise-nál, kezdettől fogva Fully Verified státuszban. Érdekes módon a napokban akartam utalni oda, ahova már 1000x utaltam (egy isemrősömnek szoktam segítségképp kisebb összegeket, egy zenésznek). Erre észrevettem, hogy full le van korlátozva minden befizetési módom meg utalásom, mert arra kér a rendszer, hogy megint igazoljam a személyazonosságom. Igazoltam, volt megint fotóbeküldés, stb. erre jön egy rész, hogy igazoljam a jövedelmem. Tavaly őszig tanuló voltam, mostanság apám segít ki, nem dolgozok jelenleg, szeptembertől megint főiskolás leszek. Bejelöltem családtól kapok pénzt, meg beküldtem bankszámlakivonatot, erre elutasította. Olyat nem is lehet választani, hogy tanuló vagyok. Most mit lehet ilyenkor csinálni? 8 évig semmi baja nem volt most meg full lekorlátoz??? Valaki járt már így? Eddig csak olvastam ilyenekről ilyen 3. világbeli felhasználók értékeléseiből, de azt hittem ez mind kamu, mert nem értik, hogy kell használni a Wise-ot, azt kitiltják őket, erre puff, most velem is ezt csinálja. Álmomban sem gondoltam volna, mindig ajánlottam őket mindenkinek, olyan zökkenőmentes volt minden, kész szerencse, hogy pont most alig tartottam benn valamennyi pénzt.Mit lehet vajon ilyenkor csinálni, hogy feloldják a korlátozást?
-
kp78
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Árfolyam+ kedvezményes számlacsomag elem
[link] -
kp78
veterán
-
kp78
veterán
Tettem egy 10€-s próbautalást OTP-ről Wise-ra, de 7.234.- Ft-ot vont le rá, szóval ez nem lesz ingyen.
Árfolyam+ csomag aktív (300.000.- Ft-ig kedvezményes külföldi kártyás vásárlás, és elektronikus deviza utalás)
Persze a SEPA utalást leellenőrizhettem volna, h az OTP-s NET számlacsomagomban mennyibe kerül, de hogy nem ingyenes, az már tuti.Te milyen OTP-s csomagban vagy ahol a SEPA ingyenes?
-
net91
senior tag
válasz
xy.zsolt
üzenetére
Régebben forintot utaltam a Wise-ra és ott váltottam. Ebben az esetben két díj is felmerült. Az OTP számláról a Wise-ra utalás díja és a Wise váltási díja.
Most úgy utalok, hogy semmilyen díj nem merül fel.
Az OTP-nél van egy akciós deviza csomag, amelyben havi 350 ezer forintig középárfolyamon vált az OTP.
Ennek havi díja jelenleg nulla forint és csak aktiválni kell.
A mai utalásomnál az OTP középárfolyama jobb volt, mint a Wise váltási árfolyama.
Ha ezt a deviza csomagot aktiválod, akkor a forint számládról EUR-t tudsz utalni a Wise EUR számládra úgy, hogy semmilyen díj nem merül fel. (SEPA utalás) -
-
xy.zsolt
őstag
Wise-ra lehet utalni otp számláról forintot?....aztán aki kapja majd átváltja amire akarja
-
ACE-
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Ha oda akarja utaltatni amúgy is a fizetését, akkor a kártyás feltöltés amúgy sem nagyon fog játszani nála, hiszen nyilván ekkor nincs is másik számlája. Így jól használható a Wise, ha alap számlának használja valaki és arra megy a fizu. Pláne azért is mert saját bankszámlád van, és az AFR is működik.
-
ACE-
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Sőt, akár két fizikai kártyád is lehet az azonos számlához...
-
werszomjas
addikt
válasz
fcbarca
üzenetére
A Wise egyik hátránya a REvohoz képest, hogy a kártyás pénzfeltöltés pénzbe kerül. A revolutnál ez ingyenes.
A Wise-ra a beutalás az ingyenes, tehát ha olyan banknál vagy, ahol ingyen utalsz korlátlanul, összeghatár nélkül, akkor a wise is tölthető ingyenesen.Ahogy fentebb is írták, a REvo-hoz nem kapsz magyar bankszámlát, így ha utalást akarsz fogadni és indítani, akkor jobb a wise.
-
fcbarca
őstag
Sziasztok. Párommal való közös számla nyitásán gondolkodom, melyik a jobb, a wise vagy a revolut? (Munkabért is ide kérném)
Köszönöm a segítséget előre is -
cocka
veterán
Nincs is központi számlaszáma már régóta. Kapsz két 126-ossal kezdődő számlaszámot. Papíron az egyiket feltöltéskor használhatod és közleményt is kell hozzá írni, de ez a számlaszám mindenkinek egyedi, szóval nem tudom mi történik, ha nem írsz közleményt, valószínűleg akkor is megkapod az összeget. A másik meg az, amire mások utalhatnak neked, de mivel alapból szerintem szarik rá, honnan jön a pénz, a saját számládról is utalhatsz erre a "másoknak fenntartottra" és ott még közlemény se kell.
-
net91
senior tag
Van annak jelentősége, ha nem a WISE központi számlaszámára utalom a feltöltést (összeget), hanem közvetlenül a saját WISE számlaszámomra?
-
hhgygy
senior tag
Meg is jöttek a kamatok.
-
oil120
senior tag
Júliusban nem kaptam az egyenlegeimre kamatot.
Valakinek megjött már? -
-szabi-
addikt
Hi
Mennyi idő alatt érkezik meg a fizikai kártya?
üdv
-
seolwon
tag
Egyre jobban csúszik ez a cashback. Lightyear többet is fizet..
-
kp78
veterán
válasz
sajtos365
üzenetére
Egyiket sem.
A zöldet rendeltem regisztrációkor, és az is 1404 Ft volt csak, Huawei-ről rendelve, mivel elsőként arra került fel az app.
Ma ismerőssel szóba került, és mondtam, h 1404-ért megéri, de neki 2420-at hozott az app, ami nyilván szintén aprópénz a hazai bankok kártyaáraihoz képest, meg is rendelte.
És ekkor néztem meg mindkét telefonomon az árat, és tűnt fel az eltérés. -
fatal`
titán
válasz
marquuard
üzenetére
Nekem azóta nem megy, amióta átállítottam a logint standard TOTP-re, az működik is, de kártyaadatoknál vagy utalásnál mindenképp az app-pal akarja megerősíttetni, de oda nem jön semmi, úgyhogy mindig SMS-t kell kérjek...
Igaz, közben volt egy reinstall a telón, de ki voltam lépve elvileg mindenhonnan. De lehet, hogy teszek majd mégegy próbát.
-
marquuard
veterán
válasz
osztszoroz
üzenetére
Volt egy telefoncserém nekem is, mondhatni azóta nem jön értesítés, nem tudok jóváhagyni. Megpróbálkozok a kijelentkeztetéssel, köszi.
Szerk.
Megtörtént, viszont új jelszó megadása & webes bejelentkezés után az app elvileg észlel egy másik regisztrált eszközt (ez akár lehet az előző telefonom is), amire értesítést küld le. Ezt el tudom távolítani valahogy? SMS módszer működik, de appon továbbra sem kapok értesítést jóváhagyásokról.
-
marquuard
veterán
Sziasztok, mi lehet az oka annak, hogy nem kapok értesítést bejelentkezés jóváhagyásra? Webes felületen szeretnék belépni, nem sikerül. Kiírja az oldal, hogy az appban hagyjam jóvá a bejelentkezést, azonban nincsen in-app értesítés sehol. A másik furcsa dolog, hogy Booking.com-on akartam a kártyámat megadni szálláshely fizetésére, szintén nem kapok kártyaellenőrzésre értesítést. Sztenderd app reinstall-t már csináltam, nem látom a problémát.
-
válasz
UberMutant
üzenetére
Köszi! Közben meg is érkezett.
De nem forint számla volt, hanem euró. -
-
Sziasztok!
Járt már így valaki?
Az egyenlegemet töltőttem fel saját számláról, de elfelejtettem a közleménybe beírni az azonosítót. Megkapom így is vagy visszaküldik? Nem ez az első feltöltésem, tehát be tudnak azonosítani. -
-
hhgygy
senior tag
válasz
üzenetére
Téves riasztás volt : a nagy Google egy nem létező cégen át számláz, innen is gratulálok nekik. Most jött meg a rendes számla a Google felhőszolgáltatásról, amit nem tudom milyen megfontolásból egy noname cégen keresztül számláznak, amiről nulla információ van a neten. Szép. És ezért megszüntettem a virtuális kártyámat. De legalább az ingyen van.
-
hhgygy
senior tag
Üdv, eddig nem volt gondom a Wise-zal, de ma beütött egy kisebb galiba.
Jött egy terhelés 19,20 USD egy bizonyos Cloud Ireland cégtől a virtuális kártyámra, de ezenkívül nulla infó. A kártyámat azonnal befagyasztottam és próbálok rájönni, hogy hátha előfizettem valamire, de ezt a céget sem találom. Megreklamáltam a tranzakciót. Még mit tehetnék? -
batyus086
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy az kikapcsolható-e valahogy a Wise App-ban, hogy ne kérje a jelszót minden egyes belépés és tranzakció előtt? Eddig mintha nem kérte volna tőlem, ha jól emlékszem.Próbáltam úgy is, hogy belépés Google fiókkal, de úgy meg nem engedi valamiért, azt írja " Sikertelen bejelentkezés már létezik fiók ezzel az email címmel" De én nem regisztrálni akarok, hanem belépni..
-
g@bo
nagyúr
válasz
Phoen|x
üzenetére
És leírod nekünk h melyik volt az.

amugy tényleg egyre aljasabb a Wise?
200 eurót váltottam, ha nem utalom a pénzt hanem feltöltés (pl. Apple pay) már ott lehúz, 200 euró váltása (74218 HUF ) felszámolt 653 HUF költséget, azaz +3,26 HUF eurónként, így alig 2 forinttal volt jobb, mint ha elsétáltam volna az arab vàltokhoz, és kezemben a kp.
Ha az OTP is megfúrja az ingyenes felvételt, jó, nem olyan sok lè, akkor annyi.
lehet pa Wise, marad a revolut. 🥶
-
-
Sziasztok!
Ha esetleg Párkányban vett fel valaki Euro-t, megoszthatná a tapasztalatait.
Köszi! -
oil120
senior tag
Sziasztok,
Tegnap felvettem 200€-t a Wise kártyámmal , ami ha jól tudom díjmentes.
Mikor vehetek fel ismét díjmentesen, ki kell várni 30 napot, vagy már július elején?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest