Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sopruk
senior tag
válasz
sajtos365
üzenetére
Korábbi tájékoztató mailben írták ezzel kapcsolatban:
"Nemrégiben adatvédelmi incidens érte őket, ... néhány személyes adatod is érintett lehetett.
Ebbe nem tartoznak bele a személyazonosító okmányaid másolatai, mivel azokat az Evolve Bank & Trusttal nem osztottuk meg." -
Somatom
veterán
-
kp78
veterán
válasz
sajtos365
üzenetére
Egyiket sem.
A zöldet rendeltem regisztrációkor, és az is 1404 Ft volt csak, Huawei-ről rendelve, mivel elsőként arra került fel az app.
Ma ismerőssel szóba került, és mondtam, h 1404-ért megéri, de neki 2420-at hozott az app, ami nyilván szintén aprópénz a hazai bankok kártyaáraihoz képest, meg is rendelte.
És ekkor néztem meg mindkét telefonomon az árat, és tűnt fel az eltérés. -
dredjudge84
őstag
-
Oliverda
félisten
válasz
sajtos365
üzenetére
"A levelezési cím megváltozásának bejelentése akkor is szükséges, ha a pénzbeli ellátás összegének utalása nem lakcímre, hanem belföldi pénzforgalmi szolgáltatónál vezetett fizetési számlára (a továbbiakban: bankszámlára) történik."
A Wise nem számít belföldi pénzforgalmi szolgáltatónak, ezért nem utalnak rá nyugdíjat, hiába adnak GIRO formátumú számlaszámot. -
Oliverda
félisten
válasz
sajtos365
üzenetére
Ősszel még nem ment. Mondjuk per pillanat semmit nem enged hozzáadni (kösz PP), de akkor írok nekik, hogy legyenek szívesek nagy kegyesen engedélyezni, hogy hozzá tudjak adni új számlát.

-
vnorbi
aktív tag
válasz
sajtos365
üzenetére
Én a díjszabásban a rendelés előtt is azt láttam, hogy a cserekártya ingyenes, de ezt nehezen hittem el (ha az új kártyának van postaköltsége, akkor a csere miért lenne ingyen, ugye?). Az lehetett mögötte, hogy az első kártya még bizonytalan ügyfélnek megy, de a másodiktól már vélhetően aktív annyira, hogy a kártyahasználatok után megtérül a gyártás és postázás. Aztán az e-mail szerint ez megszűnik, márciustól már nem lesz ingyen kártya.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
sajtos365
üzenetére
Múlt vasárnap kértem új kártyát a január végén lejáró cseréjére. Tőlem nem vontak le érte pénzt, ma érkezett meg, aktiváltam is az appban, de még nem vásároltam vele. Az aktiválás után nem sokkal jött egy e-mail, hogy március 22-től a cserekártyákért 1700 forintot fognak kérni, de az addig leadott cserekártya-igényléseket ingyen teljesítik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Hálózati / IP kamera
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Path of Exile 2
- VGA kibeszélő offtopik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest