- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sopruk
senior tag
válasz
sajtos365 #8858 üzenetére
Korábbi tájékoztató mailben írták ezzel kapcsolatban:
"Nemrégiben adatvédelmi incidens érte őket, ... néhány személyes adatod is érintett lehetett.
Ebbe nem tartoznak bele a személyazonosító okmányaid másolatai, mivel azokat az Evolve Bank & Trusttal nem osztottuk meg." -
Somatom
veterán
-
kp78
addikt
válasz
sajtos365 #7438 üzenetére
Egyiket sem.
A zöldet rendeltem regisztrációkor, és az is 1404 Ft volt csak, Huawei-ről rendelve, mivel elsőként arra került fel az app.
Ma ismerőssel szóba került, és mondtam, h 1404-ért megéri, de neki 2420-at hozott az app, ami nyilván szintén aprópénz a hazai bankok kártyaáraihoz képest, meg is rendelte.
És ekkor néztem meg mindkét telefonomon az árat, és tűnt fel az eltérés. -
dredjudge84
őstag
-
Oliverda
titán
válasz
sajtos365 #3196 üzenetére
"A levelezési cím megváltozásának bejelentése akkor is szükséges, ha a pénzbeli ellátás összegének utalása nem lakcímre, hanem belföldi pénzforgalmi szolgáltatónál vezetett fizetési számlára (a továbbiakban: bankszámlára) történik."
A Wise nem számít belföldi pénzforgalmi szolgáltatónak, ezért nem utalnak rá nyugdíjat, hiába adnak GIRO formátumú számlaszámot. -
Oliverda
titán
válasz
sajtos365 #3163 üzenetére
Ősszel még nem ment. Mondjuk per pillanat semmit nem enged hozzáadni (kösz PP), de akkor írok nekik, hogy legyenek szívesek nagy kegyesen engedélyezni, hogy hozzá tudjak adni új számlát.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
sajtos365 #2867 üzenetére
Én a díjszabásban a rendelés előtt is azt láttam, hogy a cserekártya ingyenes, de ezt nehezen hittem el (ha az új kártyának van postaköltsége, akkor a csere miért lenne ingyen, ugye?). Az lehetett mögötte, hogy az első kártya még bizonytalan ügyfélnek megy, de a másodiktól már vélhetően aktív annyira, hogy a kártyahasználatok után megtérül a gyártás és postázás. Aztán az e-mail szerint ez megszűnik, márciustól már nem lesz ingyen kártya.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
sajtos365 #2844 üzenetére
Múlt vasárnap kértem új kártyát a január végén lejáró cseréjére. Tőlem nem vontak le érte pénzt, ma érkezett meg, aktiváltam is az appban, de még nem vásároltam vele. Az aktiválás után nem sokkal jött egy e-mail, hogy március 22-től a cserekártyákért 1700 forintot fognak kérni, de az addig leadott cserekártya-igényléseket ingyen teljesítik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest