Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ygg
senior tag
Unicredit ATM-ből van felvételi díj?
-
Ygg
senior tag
-
Ygg
senior tag
Tegnap a LIDL-ben fizettem, s nem fogadta el a paypass-t, azt írta, a funkció tiltva. CHIP+PIN OK volt. Ma máshol kisebb összegett paypassal gond nélkül fizettem.
Volt már egyszer kisebb összegnél is, hogy paypass nem, csak chip.
Ez mitől függ? -
Ygg
senior tag
Két kérdésem lenne:
Wise-ban az automatikus váltásnál be lehet állítani valahogy, hogy azt szeretném, hogy azt mutassa, hogy Forintról Euróra mondjuk 390 Ft/ EUR árfolyamon váltson.
Most úgy mutatja, hogy 1 FT= 0,0025641025641026 EUR, ami rohadt kényelmetlen, hogy számolgatnom kell. Remélem, érthető. mit szeretnék.A másik, hogy ha EUROMAT ATM-ből magyarországon veszek fel EUR-t, akkor annak van plusz (ATM) költsége?
Köszönöm!
-
Ygg
senior tag
Wise-ban az automatikus váltásnál be lehet állítani valahogy, hogy azt szeretném, hogy Forintról Euróra mondjuk 390 Ft/ EUR árfolyamon váltson.
Most úgy mutatja, hogy 1 FT= 0,0025641025641026 EUR, ami rohadt kényelmetlen, hogy számolgatnom kell. Remélem, érthető. mit szeretnék. -
Ygg
senior tag
válasz
icecave
üzenetére
Gyűjtőszámlára utalsz az egyedi azonosítód megjegyzésben megadásával (ez nagyon fontos) , 1-2 nap és megjelenik a MÁK-nál a webkincstár felületen a pénzszámla egyenlegen, s megveszed belőle pénzszámláról a PEMÁP-ot.
Ez működik. Szerintem megéri a Wise.
Aztán mindenki maga tudja, neki mi a jó, mit intéz... -
Ygg
senior tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Az mitől függ, hogy VISA vagy Mastercard kártyát kapunk?
Választható?Illetve még egy kérdés, bocs, ha volt, de nem találtam meg.
Elvileg fel lehet vinni a virtuális kártyát is Google Pay-be.
Ha vásárolok vele 15000 Ft felett, akkor elvileg PIN-t kérne, de a virtuálishoz meg nem tartozik PIN. Ilyenkor mi van? -
Ygg
senior tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Válaszoltak, hátha másnak is hasznos:
Csapatunk válaszolt az ügyeddel kapcsolatban.
Ez az opció csak egy rövid ideig volt elérhető, sajnos már nem lehet digitális kártyát igényelni anélkül, hogy előbb fizikai kártyát igényelnél.
Amennyiben bármilyen további kérdésed lenne, keress minket bizalommal. -
Ygg
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Sziasztok!
Valahol azt olvastam, lehet virtuális kártyát fizikai nélkül is igényelni.
Ez igaz?
Én nem találom.Illetve Wise kártyához tudtok ajánlani valami lehetőséget vásárlások utáni visszatérítésre?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.
!