Hirdetés
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
az apróbetűsből kiderül a trükk. Pl. hogy csak az utalás 20 ezer alatti részére vonatkozik az ingyenesség.
Ez nem olyan, de lezárt számlacsomag, már nem lehet igényelni, gondolom pont emiatt. Nem vagyok egészségügyis se.
Egyébként meg akinek ingyen utalós Ft számlája van, annak minek a Wise?
Mert az ingyenesség csak belföldi forintátutalásokra (rendszeres, értéknapos és csop. beszedésre is vonatkozik) érvényes! És ha nem akarsz nagyot bukni a banki árfolyamokkal, akkor a Wise-ra bízod a konverziót. Meg mert a devizaszámláért amúgy fizetni kell. Plusz GBP esetén a hajamra kenhetem a bank által kínált euró vagy amerikai dollár alapú bankkártyát, mert emiatt befigyel a dupla konverzió. Vagy ha esetleg biztosít is GBP számlát, ahhoz nem jár bankkártya.
Erre meg átutalom ingyen forintban a lóvét, átkonvertálom GBP-re és ki is tudom fizetni a külföldi rendelést egyetlen olcsó konverzióval.
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest