- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
válasz
vargalex #18107 üzenetére
Köszönöm, de sajnos ez így eléggé kínai nekem. Leszedtem az eredeti forráskódját is, de szerintem abból még ha értenék hozzá is baromi macerás lenne kihámozni, hogy mikre is van szükségem. Az egész meg tényleg elég nagy (persze router méretekben nézve), és igazából jó is úgy ahogy van a routeren, csak az SSL támogatást szeretném hozzácsapni. Nincs erre valami egyszerűbb megoldás?
Közben megint akadt egy kis problémám: a user csoport tagjának van joga feltölteni ftp-n, de törölni már nem tudja a saját maga által feltöltött fájlt. Root-nak nincs joga elérni ftp-n semmit sem.
Az ftp egyéni beállításainál meg van adva neki, hogy local_umask=777, és az mnt/hdd mappára is 777-es jogosultság van beállítva.
A végső cél egyébként az lenne, hogy létrehoznék egy 3. felhasználót (Ip kamera), akinek pont úgy kéne viselkednie, mint a mostani felhasználónak: feltölteni lenne joga, de törölni csak a tamy nevű user törölhetné az általa felöltött anyagokat. Mit kéne még beállítanom?
-
Tamy
őstag
válasz
vargalex #18101 üzenetére
"Saját build-ben természetesen engedélyezheted."
Ezt a részét nem teljesen értem. Pontosan mit is kéne tennem, hogy OpenWrt alatt is támogatott legyen a vsftpd-ben az SSL használat? Napokig szórakoztam vele VirtualBoxban, áttúrtam hozzá a fél netet, mostanra végre beállítottam, ahogy szeretném, épp tegnap lőttem be mindent élesben a routeren is, nem szívesen kezdeném előlről az egészet egy másik ftp szerverrel. Vsftpd-ben tudom hogy kell engedélyezni az SSL-t, csak azt nem, hogy mit kéne tennem ahhoz, hogy mindez OpenWrt alatt is működjön. Szóval ha tudsz légyszi írj valami közelebbit.
-
Toldo
csendes tag
válasz
vargalex #17958 üzenetére
Köszi, szerintem ezt kerestem, na és persze ezt "olyanra írod, amilyenre szeretnéd".
A nyomtatóval kapcsolatban még annyi, hogy ezt találtam még a log-ban: lpr.err p9100d[1703]: socket: Address family not supported by protocol A Transmissionról még annyit, hogy indításnál ez jelenik meg a log-ban: daemon.err transmission-daemon[2075]: UDP Failed to set receive buffer: requested 4194304, got 221184 (tr-udp.c:75) daemon.err transmission-daemon[2075]: UDP Failed to set send buffer: requested 1048576, got 221184 (tr-udp.c:86) Na ez mi lehet? Amúgy mekkora lehet a korlátja a routernek? Olyan 5-7 film megy most róla (seed) és 43% eszik a ramból. Köszi a segítséget.
-
Toldo
csendes tag
válasz
vargalex #17939 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Akkor nem aggodalmaskodom annyira a log miatt. A nyomtató meg tuti ment mindenféle másik firmware nélkül az előzőben, mindegyik gépről. Nem tudom, hogy hogy ment akkor. Na mindegy, megpróbálom ezt a másik módszert. A Transmissionnál nincs gond, csak Tóth Szabi oldalán olvastam (és meg is csináltam), hogy a QSS gombot be lehet állítani, hogy ki-/bekapcsolja a Transmissiont (tehát így nem fut, a "procces" fül alatt sincs). De ha lehet azt szeretném, hogy a gomb megnyomására elinduljon, illetve szüneteljen a seed. Lehet én fogalmazok hülyén. Köszi. Üdv.
-
feel2006
tag
válasz
vargalex #17847 üzenetére
Megszeretném mindenkinek köszönni az SNMP-vel kapcsolatos segítséget.
Sikerült beüzemelni, így már szép gráfokat is lehet a routerről lekérni.Hátha valakit érdekel, becsatolok egy párat.
Kedves Alex, nem tudom, nem lehetne-e az snmp-t majd a következő build-be beépíteni? (mint ahogy sok más fw-nél is van pl. wrt54gl tomato, ddwrt), hátha másnak is jóljön egyszer.
-
Speeedfire
félisten
válasz
vargalex #17793 üzenetére
Na, gondoltam ma van egy kis időm, akkor build-elek egyet amiben a watchdir használható lenne. 2 kérdés.
1. nyomtam egy make distclean-t és mégis azt írja, hogy up-to-date a transmission
2. mivel kellene kiegészíteni a makefile-t, hogy engedélyezve legyen ez az opció? A hivatalos oldalon nem találtam erről semmit sem. -
Hakkuuuh
tag
válasz
vargalex #17922 üzenetére
Olyan szemetekre gondoltam, amit mondjuk egy beállításkor lekreál és a mentés után "elfelejt" letörölni, tudom hogy ez nem Windows, de hátha akad benne ilyen, de ahogyan kivettem szavaidból ami ott van az az éppen futó folyamatok által generált dolog és kell nekik. Tehát mondjuk egy rm *-ot ne adja ki a tmp mappában ...
-
Pr3s
aktív tag
-
Begi
senior tag
-
Begi
senior tag
válasz
vargalex #17893 üzenetére
Naná
Amúgy még mindig nem vagyok megbarátkozva ezzel a wifivel.
Mióta ugye szét lett szedve, mert tégla lett belőle, azóta elég gyenge a wifi jele.
Egyrészt csak 18dBm-et sikerült beállitani, ami elég is lenne szerintem.
De anno még a sima OpenWrt-vel, vagy a Te 0.7-es fwddel még odakint a parkolóban is elértem a routert (kb. 10m és 1 vastag fal), de most ha arrébb megyek 2m-ert már esik 1-et a térerő.
Nem tudom mi lehet a gond. A másik probléma hogy ingadozik nagyon a sebesség wifin. Ez a vinyó olvasására és irására is igaz.
Tudsz tanácsot adni, hogy mit lehetne megnézni? Esetleg milyen progival lehet ezt kimérni?
Előre is köszi. -
-
-
bpmcwap
senior tag
válasz
vargalex #17860 üzenetére
na feltettem....
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:298: attempt to index local 'sdat' (a nil value)
stack traceback:
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:298: in function 'dispatch'
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:622: in function 'target'
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:386: in function 'dispatch'
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:146: in function </usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:145>ennyi... megvárom többiek mit írnak, de szerintem az uccsó stabilt lehet érdemes lenne visszatenni ezeket meg bétának jelölni amíg rá nem jövünk mi a bibi... természetesen továbbiakban is számithatsz rám, ahogy van időm felteszem, kipróbálom,visszajelzek. egyenlőre most hagyom szenvedni, mert mára kész vagyok, holnak sűrü napom lesz, csütörtökön pálinkafőzésre kell mennem, pénteken szerintem jó lesz több időm akár többször is telepitgetni-elvileg legalábbis ahogy ma tudom...
samba mintha menne, de még nem tudtam fájlt elinditani..., lucit viszont nem érem el... -
bpmcwap
senior tag
válasz
vargalex #17858 üzenetére
szerinted a trans beleszólhat pl a sambába vagy a wifibe?sőt a luciba???? nekem ez picit furán hangzik... még amikor megy a tori akkor oké de nem megy!!! Napok óta semmi,l se le se fel... eddig reboot után még csak csak de már úgy se mindig.... Persze azt csak te tudod hogy mit tettél bele és mit nem, mit módosítottál mit nem én csak a visszajelzéseket adom, információt áramoltatok hátha tudsz vele kezdeni valamit...
-
bpmcwap
senior tag
válasz
vargalex #17853 üzenetére
még ma fel fogom tenni, de ha nem megy akkor lehetne kérni egy olyat hogy az utolsó stabil változat is fennt legyen a blogon???? azt hiszem 0,92... összetöröm... totál meghüjült. net még megy, azonkívül már lassan semmi...
Már reboot után sem biztos hogy elérhető...most 10percig agyhalott volt viszont talán elkaptam valamit, hátha ez neked jelent valamit....
Oct 25 15:57:26 OpenWrt kern.err kernel: ath: DMA failed to stop in 10 ms AR_CR=0x00000024 AR_DIAG_SW=0x42000020 DMADBG_7=0x000084c0
Oct 25 15:57:26 OpenWrt kern.err kernel: ath: Could not stop RX, we could be confusing the DMA engine when we start RX up
Oct 25 15:57:26 OpenWrt kern.err kernel: ath: DMA failed to stop in 10 ms AR_CR=0x00000024 AR_DIAG_SW=0x42000020 DMADBG_7=0x00026040
Oct 25 15:57:26 OpenWrt kern.err kernel: ath: Could not stop RX, we could be confusing the DMA engine when we start RX up
Oct 25 15:57:28 OpenWrt kern.err kernel: ath: Failed to stop TX DMA! -
feel2006
tag
válasz
vargalex #17837 üzenetére
Hát srácok, köszi, hogy próbáltok segíteni, de ez így sem akarja az igazat.
megkeresem a luciban a libelf-et, megtalálja, nyomok egy installt erre:
Free space: 64% (532.00 KB)
Installing libelf (0.152-1) to root...
Downloading http://vargalex.uw.hu/trunk/ar71xx/packages/libelf_0.152-1_ar71xx.ipk.
Collected errors:
* satisfy_dependencies_for: Cannot satisfy the following dependencies for libelf:
* argp-standalone *
* opkg_install_cmd: Cannot install package libelf.Illetve SSH-n sem:
root@TL-WR1043ND:~# opkg install http://downloads.openwrt.org/snapshots/trunk/ar
71xx/packages/libelf_0.8.13-1_ar71xx.ipk
Downloading http://downloads.openwrt.org/snapshots/trunk/ar71xx/packages/libelf_0.8.13-1_ar71xx.ipk.
Installing libelf (0.152-1) to root...
Downloading http://vargalex.uw.hu/trunk/ar71xx/packages/libelf_0.152-1_ar71xx.ipk.
Collected errors:
* opkg_conf_parse_file: Duplicate src declaration (snapshots http://downloads.openwrt.org/snapshots/trunk/ar71xx/packages/). Skipping.
* satisfy_dependencies_for: Cannot satisfy the following dependencies for libelf:
* argp-standalone *
* opkg_install_cmd: Cannot install package libelf. -
feel2006
tag
válasz
vargalex #17828 üzenetére
Szia,
OpenWRT-ből: TL-WR1043ND | vargalex v1.00 (trunk, r27699) | Load: 0.33 0.14 0.08
Az SSH-s próbálkozásra, amit már próbáltam én is ezt kapom vissza:
root@TL-WR1043ND:~# opkg update
Downloading http://vargalex.uw.hu/trunk/ar71xx/packages/Packages.gz.
Inflating http://vargalex.uw.hu/trunk/ar71xx/packages/Packages.gz.
Updated list of available packages in /var/opkg-lists/snapshots.root@TL-WR1043ND:~# opkg install snmpd-static
Unknown package 'snmpd-static'.
Collected errors:
* opkg_install_cmd: Cannot install package snmpd-static.Luciban, hogy mit ad vissza azt a tegnapi post-ba bemásoltam, sajnos ott sem telepük.
A fenti sikertelenség után jutottam el tegnap odáig, hogy kérdezek ismét, hogy tudom a szükséges ipk kiterjesztésű fájlokat feltenni.
-
-
-
ajani
aktív tag
-
bpmcwap
senior tag
válasz
vargalex #17759 üzenetére
Szia,
itt valami csak nem kerek... újra toltam, már nem is fut csak egy tori, de csak meg hasalt valamiért. Fogalmam nincs mitől, semmit nem állítgattam./usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:299: attempt to index local 'sdat' (a nil value)
stack traceback:
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:299: in function 'dispatch'
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:146: in function </usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:145>samba semmi, dlna semmi, ftp működik csak....
-
tomi7711
aktív tag
válasz
vargalex #17759 üzenetére
Köszönöm, akkor megnézem ott. Egy Icy Box NAS-4220-ról van szó. Weben csak olyan felület van, ahol az engedélyezett ip címeket lehet hozzáadni. Azon kívül semmi. Vagy ezt ssh-n lehet?
Amúgy a chown paranccsal van probléma, a transmission el sem indul emiatt. (az összes config mappában lévő filera jön a hiba) -
feel2006
tag
válasz
vargalex #17742 üzenetére
Köszi Vargalex!
A cacti már megvan egy más eszközön, csak egy snmp kell majd hozzá, ezért volt fontos kérdés, hogy tudja-e, de ezek szerint igen, tudja.
Eddig csak egy Tomato-s Wrt54gl-en lévőt használtam, abban viszont benne volt, ezért nem kellett külön telepíteni.
Találtam többet a linken amit írtál, próbáltad már vmelyiket, jó bármelyik erre az eszközre, esetleg ajánlod valamelyiket?
pl:
collectd-mod-snmp_4.10.2-2_ar71xx.ipk
erlang-snmp_4.13_ar71xx.ipk
iptables-snmp_0.1-1_ar71xx.ipk
libnetsnmp_5.4.2.1-5_ar71xx.ipk
mini-snmpd_1.2b-3_ar71xx.ipk
python-yapsnmp_0.7.8-1_ar71xx.ipk
snmp-utils_5.4.2.1-5_ar71xx.ipk
snmpd-static_5.4.2.1-5_ar71xx.ipk
snmpd_5.4.2.1-5_ar71xx.ipkNagyon szépen köszönöm
-
gr8tjoey
aktív tag
válasz
vargalex #17734 üzenetére
Hellász,
Statikus címmel még nem próbáltam a WoL-t, de a dd-wrt-nél úgy van, hogy van egy lista amibe lementheted a gépeket.
A wifi-nél milyen beállításokat használsz? Pontosan azt sem tudom mi az a HT. 20Mhz-ről átállítottam 40Mhz 2nd channel above-ra, és úgy működik. Érdekes viszont, hogy a gyári fw-rel 130Mbit/sec stabil sebességem volt bgn-en, a te fw-eddel meg 86-104Mbit/s. Éles másolásnál a sebességek alig térnek csak el, úgyhogy ez nem zavar kifejezetten, csak írtam
EIK
-
zsozsoooooo
tag
válasz
vargalex #17728 üzenetére
Ez kényelmetlenebb mint a portállítgatás. Csak olyan jó lett volna, hogy a belső lanból minden eszköz ssh portja 22-es, nem kell fejben tartani, hogy most melyiknek mit is állítottam be. Bár a cisco port forwarding táblájában ott lesznek a számok
Igaz, ez nem jó példa, asszem az ssh tud több porton is figyelni.
Akkor inkább a windowsos gépek remote desktopjait hozom példának. -
zsozsoooooo
tag
válasz
vargalex #17726 üzenetére
Hali,
DHCP servernek is a tplinket használom, annyira buta fostalicska ez a cisco hogy netuddmeg. Szerintem a THome lebutította.
A DMZ-s megoldáson én is gondolkodtam, csak nem kivitelezhető a kábelezés végett. Van olyan asztali pc ami a ciscoba van dugva, és nem tudom bekábelezni a tplinkbe (tplink a ház másik végén van a ciscohoz képest, egy utp megy köztük.). Azaz ez a pc az 1-es subnetre kerül, míg a tplink-re csatlakozók a 2-esre, és akkor ez a PC nem éri el a tplink sambáját.
Szal nem lehet LAN-LAN irányban portot forwardolni. Akkor muszáj lesz a kényelmetlenebb megoldást választani (cisco fog forwardolni és átállítgatom az egyes eszközökön a portokat, hogy ne a szokásos legyen).
Köszönöm az infokat.
-
zsozsoooooo
tag
válasz
vargalex #17724 üzenetére
De az egy cisco epc3925 (szerintem) herélt firmwareval. És ott nem lehet normálisan beállítani, mert nem a megszokott portokat szeretném nyitni.
Muszáj lenne mindent a tplink felé elküldeni és hogy ő forgassa meg a portokat. És muszáj a tplinknek lan oldalon lennie.
Képek, ha érdekel:
[kep1]
[kep2]
[kep3]Ha IP-t tudok megadni, akkor nem tudok port numbert változtatni.
Ha tudok port numbert változtatni, akkor nem tudok IP-t megadni.Tehát a ciscon nem tudom megcsinálni hogy a 20022-es porton jövő kérés menjen a 192.168.1.64-re 22-es portjára.
-
bpmcwap
senior tag
-
lacima
tag
válasz
vargalex #17667 üzenetére
A te firmware-dből tettem fel, mármint a software update package listről. De úgy látom nem lesz jó nekem ez, én egy távoli ftp szerverről szeretnék letölteni a nas-omra. Ezzel meg a routerről tudok backupolni távoli ftp-re. Magyarítást hol találok egyébként a lucihoz?
-
-
RexpecT
addikt
válasz
vargalex #17635 üzenetére
Köszi kipróbálom!
Most egész jól megy felfele a torrent, pedig délután publik trackerre is töltöttem fel, és az istenért sem akart ~90 KB/s fölé menni, most meg megy egyszerre ~800 KB/s le-fel.
Egyébként köszi az FW-t, ha van paypalod szivesen átutalnék egy sörre valót.
-
-
meszi3
tag
válasz
vargalex #17482 üzenetére
nem lényeg, így, hogy van másik hálókari
amúgy ezen a képen mit kell nézni? valahogy nem látom a problémámra a megoldást.
Ezen kívül felmerült még egy pár kérdésem:
1. hogy tudok a transmissionnel blocklistet megetetni "helyileg"? mert csak olyan opció van hogy adjam meg a blocklist URL-jét én azonban sajátot szeretnék neki adni.
2. NTFS partíciót mountoltam és nem ext2-t 3-at 4-et ez miatt szívhatok majd?
3. hogy szerkesztem a konfigfájlokat miután felsshztam a routerre?
-
Begi
senior tag
-
tomzi1
tag
válasz
vargalex #17423 üzenetére
Az ext4 és a swap volt a megoldás (128-as swapet csináltam).
Más:
Megy szépen a torrent, qos-t beállítottam, így a netezés is rendben van a letöltés mellett. Viszont a vinyón lévő fájlok böngészése nagyon lassú, ha megy a torrent. Erre nincs esetleg tipped? Windows-ból szeretném elérni a fájlokat. -
logarithm
őstag
válasz
vargalex #17394 üzenetére
Na szuper hírek
Köszönjük ismét, nekem csak a transmission miatt fontos az updateNos úgy frissíthetem, hogy egy router mögött van a Tplink?
Dmz-ben van a router ip-je, és én a TP-re vagyok kötve, az az ahonnan indítanám a frissítéstJa és 33d 21h 58m 15s megy a router az előző verzióval, folyamatosan
-
mihajovics
csendes tag
válasz
vargalex #17379 üzenetére
Szia!
Aha, jó, köszi. Nekem is úgy tűnt, de azért meg akartam kérdezni. (Egyébként neked lefordítja a google translate? Nekem valamiért nem, már több gépről is próbálkoztam
)
Ki szeretném próbálni a HP-nak ezeket a netes dolgait, úgyhogy ki kell engedni a szabadba a printert.
Lényegében minden printer kap egy email címet, amire elküldött anyagot kinyomtat a printer. Meg iPhone-ról is lehet nyomtatni valahogy. Nincs nagy szükségem rá, de jópofának tűnik, a brátnőmnek meg van iPhonejaAzt pedig nem tudom, hogy lehet ilyesmit "rendesen" megoldani saját serverrel, meg nincs is nagyon most időm megtanulni
-
mihajovics
csendes tag
válasz
vargalex #17362 üzenetére
szia,
kösz a választ.
Valóban, ha jól működik, akkor print szerver nem szükséges a routeren. (Éljen!)
Kliens oldalon - Linuxon - ott a hplip csomag, szóval driverek pipa. (Ezért vettem HP printertt, híresen jó a linuxos támogatottsága. http://openprinting.org/)
Windowsra és Macre meg adnak drivereket és mindenfélét a CD-n.
Viszont szükség van arra, hogy legyen adatkommunikáció a router és a printer között, ehhez két opció van:
1) megadod a WiFi jelszót a printernek -- ezt nem szeretném, ki tudja mennyire biztonságos egy ilyen printer, ami még a webre is akar csatlakozni, stb. simán kinézem belőle, hogy pl. valami kódolatlan text fájlba menti el a jelszót
2) WPS-sel csatlakozol -- még sosem csináltam ilyet, de ez alapján és a wiki alapján szimpatikus, biztonságosannyit tudok, hogy az újabb firmware-eknél a a hostapd alapból támogatja a wps-t, csak épp azt nem tudom, konkrétan hogyan kell megvalósítani a dolgot.
kösz a segítséget, remélem most már világosabb a probléma
-
donci7
csendes tag
válasz
vargalex #17337 üzenetére
Meg vagyok zavarodva.
Ami leírást csak találtam a neten, egyként kezeli a kettőt/hármat. Csak példának, ennek még a címében is SCP kapcsolatról ír,
Megvárom, hátha van valami ötlet még, aztán rákérdezek Ubuntu fórumon. Bár ők meg inkább ide küldenének szerintem, mondván ez az OpenWRT bibije lehet.
-
BStorm
csendes tag
válasz
vargalex #17325 üzenetére
Köszi megvan minden, most működik is. Lévén nem vagyok openwrt zseni így inkább kihagyom ezt a VPN rész, csak gondoltam megkérdezem, hogy meg lehet-e egyáltalán csinálni. Bár lehet, hogy mikor unatkozok akkor neki esem hátha.
Az 1.0as firmedet már én is várom, nagyon elégedett vagyok ezzel, és ezúton köszönöm!
dyndns címem nem titok, tele van mindenfélével, pucérkép a csajomról tuti nincs
Router sztrájkol valamiért, nem kifejezetten akarja a portforwardot...Nem is érem el a gépemet ügyesen...
-
Zol77
aktív tag
válasz
vargalex #17299 üzenetére
Hi!
már kicsit lentebb higgadtam vásárlás terén
Ha végképp nem megy,megy vissza gyári firm rá.
A hálókábellel lehet mondasz valamit,azt még az asus 500gp-vel kaptam 2006-ban,azóta is azt használom. (már a füle is le van törve,éppen megáll a gépben,meg a routerban,de teszi (tette ?) a dolgát. Most már nem tudom kipróbálni,ugyanis megint hazavágtam a routert,holnap megint soros kábeles móka lesz
(Lassan már becsukott szemmel is menni fog a soros portos élesztés.)
Az átmásolt fájlokat meg úgy néztem meg,hogy szimplán jobb klikk /tulajdonságok és méret.
Még nyáron,amikor megvolt az 500gp,arra is így másoltam fel a fájlokat,ott nem volt semmi gond,átment,hash,majd seedelte is. -
bpmcwap
senior tag
-
-
bpmcwap
senior tag
válasz
vargalex #17270 üzenetére
na akkor innentől kezdve rejtéj a köbön számomra.
kollegának extrootal vagy anélkül???mint tudod maga a rackem is usbhubos tehát ezzel elvileg nem lenne gond, ha működne úgy hogy usbre rádugom és felismeri de te mondtad hogy usbből kihuz vissza dug és akkor tudja csatolni...... igy viszont extroot kiesett.... ha csak nem tudsz mást tanácsolni.
-
bpmcwap
senior tag
válasz
vargalex #17266 üzenetére
hiszen te írtad az unmount scriptet is, azzal ha se választja le? De mielőtt a qost beizzitottam volna luciban szedegettem a pipákat.... nem mindig lett sda bol sdb de a beállításokat mindig elfelejtette!!! Akkor is ha leszedtem akkor is ha visszatettem és ugyan ugy sda lett mint előtte, akkor is ha másik tárolót dugtam be ami sda5lett!extroottal nem lehet usbzni szvsz semmilyen formában a jelenlegi fwvel. se 0,7 se 0.92 közteseket nem probáltam. viszont 0.7 atom stabil volt nálam ez a 0,92 egy egy eszement ribizli..... fogalmam nincs mi a frász baja van pl a lucinak.... semmi nincs álítgatva!!! SEMMI!!! Most még a torrenthez sem nyúltam, egyszerűen magától megborul!!!
egész rendszer lassu, torrentek alig jönnek, helyi háló csiga, még a bejelentkezés is pl ftp-n. transmission hol elérem hol nem, ha be is jön fülek között váltani már nem is tudok... a downlodingot még meg tudom nézni a seedingre már leesik.... ha a 0,7nek elég lenne a swap esxtroot nélkül már vissza is tettem volna, de mivel sok a mac cim meg a fixip igy az meg nem elég csak extrottal, ugy viszont nincs usb....
nagyon instabil az egész most nekem..... -
bpmcwap
senior tag
válasz
vargalex #17236 üzenetére
na nesze neked reprodukció......
megint azt kapom...../usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:299: attempt to index local 'sdat' (a nil value)
stack traceback:
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:299: in function 'dispatch'
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:146: in function </usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:145>foggalmam nincs miért lett mi ez honnan jöt hova megy és miért, nem csináltam semmmit. transra probáltam fellépni....
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest