- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
Hi!
Alapesetben nem file-ba történik a logolás. A beállítást a /etc/config/system-ben tudod megtenni.
-
vargalex
Topikgazda
Hi!
Most megnéztem a GoFlex Net-ről (igaz azon ArchLinuxARM fut, de szintén miniDLNA). uPnPlay+MoboPlayer párossal az összes MKV-n van kép és hang is, igaz a ZTE Blade már csak szaggatva tudja lejátszani.
-
-
vargalex
Topikgazda
Vigyázz, mert van kötelező frissítési idő is!
-
Nekem a force update 28 napra van állítva, de ennek semmi jelentősége, ugyanis a netem (adsl) legkésőbb 24 óránként bont, és új IP címem lesz. Ráadásul, ha éppen valamit konfigurálok, vagy tudom is én, akkor előfordul, hogy óránként 4-5 IP címem is van, ami természetesen mind dyndns frissítéssel jár. Illetve mind e-mellett két dyndns cím van beállítva, tehát egy IP-ről, egy routerről, egy időben, két dns címet is frissít, de eddig még soha nem tiltottak le.
-
-
Mr.Skynet
senior tag
Rajta vagyok a témán, sajnos még intéződik az usb rack, csak a hdd van meg
A reggel 4 körüli fagyás óta totálisan megborult a Transm. szóval leszedtem és majd visszatérek a dolgokhoz ha már lesz usb házikóm, ha az nem segít akkor ram csere, ha az sem akkor kizárásos alapon marad az user error, mert pl. Simi121-nek 50db torrent mellett is stabilan ment minden...
-
Szia!
Sajnálom...
A nulláról induláshoz nem szükséges ráflashelni, mert a lényeges dolgok úgyis a "read only" részben vannak, az utólagos módosításokat pedig le tudod törölni... Ennek két módja van. Vagy törlöd az /overlay mappa taljes tartalmát, majd nyomsz egy reboot-ot, vagy pedig végigcsinálod ezt.
Teljesen felesleges egy újabb flasheléssel kockáztatni a router működőképességét...
-
Szia!
Ideiglenes hely növelésre...
Barbár megoldás, de működhet... Mielőtt elkezded, a /tmp tartalmát másold ki valahova HDD-re, majd egy mount, vagy mount -bind paranccsal csatold a HDD-t a /tmp-be... Amennyiben megengedi ezt a rendszer. Alap esetben meg szokta engedni az egymásra mountolásr, és mindig az utoljára becsatolt eszközt, tehát ez esetben a HDD-t használja, és mivel előtte rámásoltad a tartalmat a /tmp-ből, így nem is fog hiányolni semmit.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fogyjunk le!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Borderlands 4
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest