Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janusz001
őstag
Sziasztok, lenne egy 1043 ver3 -as készülékem, egyelőre használaton kívül. Az működhet, hogy a tplinket repeater modban összehozom a telekom wifis routerével?
Kábellel már voltak összekötve bridge módban, azt hittem a tplink antennái miatt nagyobb lefedettséget biztosít a lakásban, de nem lett jobb a helyzet. -
tomboy84
tag
Sziasztok!
Egy kis infó, hátha eddig ilyen nem volt. Ismerősöm v2-es 1043nd-jére dd-wrt került, majd később szerette volna visszarakni a gyárit. Itt hiba csúszott a gépezetbe mert véletlenül a v1-es ddwrt to factory fw lett rátöltve. Természetesen ez nem esett neki jól. Semmilyen megoldással nem sikerült visszaállítani, se soros, se a TFTP-s megoldással, mivel hiába nyomtuk a reset gombot a leírás alapján soha nem volt LAN kapcsolat egy pillanatra se. Teljesen véletlenül egyszer megnyomtam a WPS gombot és ekkor egy pillanatra felvillant a LAN kapcsolat, majd eltűnt. Majd amikor megint megnyomtam, egy pillanatra megint élt a LAN kapcsolat. Ezt kihasználva újra próbálkoztam a TFTP-vel Így már sikerült a leírás alapján rátölteni a recovery firmware-t innen: LINK.
Összefoglalva mindent úgy csináltam ami a leírásban van, csak a reset helyett a WPS gombot nyomtam. -
bnorci71
addikt
válasz
vargalex
üzenetére
köszi
átírtam /mnt/transmission-ra
most már működik bent marad a torrent újraindulás után
a port nyitásra adsz javaslatot?
illetve ami kérdés még hogy a transmission.txt-be az van
-Lazy bitfield engedélyezése pipa.
viszont egy torrent oldalon ezt írják
Lazy Bitfield legyen kikapcsolva
Lazy bitfieldet kapcsold ki a torrent kliensedben, hogy téged válasszon a másik torrent kliens.
uTorrent esetén: Options>Preferences>Advanced menüben peer.lazy_bitfield mező értéke false legyen. -
vargalex
Topikgazda
válasz
bnorci71
üzenetére
A config file: /etc/config/transmission. De ezt LuCI-ban is tudod szerkeszteni. Abban a
config_dirértéke a lényeges. Ide menti a beállításokat (settings.json), illetve a torrenteket is. Ha ez a /tmp-be (/var-ba) mutat, akkor reboot esetén elveszti a tartalmát, ugyanis ez a RAM-ban van. -
szucstom
őstag
válasz
woodworm
üzenetére
no, bocsi a késői válaszért, nem igazán voltam netközelben. Előző routerem egy Asus volt, ott volt QoS. Beállítottam rajta a fel/letöltést, mentette, majd vígan neteztem mellette. Most akármit próbálok, beállítom a nagyjából 15 le/1 mega feltöltésnek megfelelő értéket a bandwidth controlban és save után lehal a teljes net, egy honlapot nem tölt be, ráadásul inaktiválás után kell neki egy perc, mire észhez tér. Torrentnél hasonló. seednél is totálisan behal. írtam ezzel a megfelelő topikba, hátha jön segítség, de eddig semmi. Egyébként tréhómos, iptv-s hálózat, HGW beállítva pppoe pass through-ra, így a teljes netet a TP-Linken keresztül kapom.
-
Kayes
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy vettem egy TP-Link WR1043ND V4 router-t.
Konfigolás után arra lettem figyelmes, hogy ha wifi-n csatlakozok a routerre (bármilyen eszközről)
akkor minden weboldal betöltése előtt egy 10-15 másodpercet gondolkodik mielőtt betöltene az oldal.
Nagyon idegesítő, hiszen azért vettem gigabites router-t hogy meglévő UPC-s (500Mbit) netem részben ki tudjam tölteni. Arról nem beszélve , hogy a 450Mbits is csak egy "felirat".
Ha valakinek lenne ötlete nagyon örülnék neki!
Előre is köszi!
-
Enter65
senior tag
válasz
siddis
üzenetére
Igen. Viszont úgy néz ki, hogy a merevlemez amin tároltam a filmeket az adta meg magát.
Átmásoltam majd gép újra indít, és müxik. 
Tehát ha valakinek hasonló problémája lenne akkor nézze meg a merevlemezt!Egy másik kérdés: Nagyon jó az írás ami alapján annak idején okosítottam a kicsikét, de azóta vannak újabb pakkok, és hát ha most kéne okosítani, gondban lennék. Lehetne frissíteni az írást, hogy aktuális legyen?
Sajnos hiába van magyarosítás hozzá nem mindig érthető egy most kezdőnek, hátha úgy könnyebb lenne beállítani, akár mondjuk egy DDNS, VPN, stb...
-
Enter65
senior tag
-
Enter65
senior tag
válasz
siddis
üzenetére
Semmit nem csinált! csak áll ott a zöld pötty és ennyi.

Közben ezt találtam úgy 4 óra keresgélés után : mtd -r erase rootfs_data
Ezzel most úgy néz sikerült!
Igen a gépen a Serviio médiaszerver fút, és ezt szeretném elérni. Annyit már sikerült, látja a tv, de nem játsza le az adatokat, hálózati hibára hivatkozik
-
siddis
őstag
-
Enter65
senior tag
-
Enter65
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Adott egy 1043ND V1. openwt van rajta. Sajnos apukám hozzá nyúlt,
és LuCI alatt kitörölt egy kapcsolat részt! Azóta nem reagál semmire sem!
Próbáltam már a resetet is, de hiába írom be az utasítást, semmit nem reagál rá! Telenetben elindul, és ennyi. 
Valakinek esetleg valami hasznos utasítás amivel visszakapom az uralmat a tégla jelőlt felet?

-
bnorci71
addikt
újraindítás után a transmissionból az összes torrent eltűnt

ezt most miért csinálja, nagyon nem OK újra felvenni őket -
bnorci71
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
köszi
valami nem OK mert a test oldalak azt írják zárva a port
-
bnorci71
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
a modem csak modem, wifi kikapcsolva és a Tp-Link oszt mindent
és külső IP-nek mit kel magadni
belsőnek jót állítottam be -
Troy.
addikt
Sziasztok!
Ide is bedobnám a kérdésem: [link]Szerintetek vehetek ilyet? Azt viszont nem tudom hogy V3-ast, vagy V4-est adnának a boltban. 4-es verzió megbízható?
üdv.
-
suste
veterán
-
fatalka
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kérdésem, gondoltam hátha ti tudtok segíteni.
Adott egy Digi 500-as net, ami direktbe a pc-re kötve tökéletesen működik.
Ha viszont elé rakom a TP-LINK 1043DN v2-es routert, akkor arról már csak 100 mega jön át, természetesen kábelen. Mi lehet a gond? Elnéztem a routeren valami beállítást? Legfrissebb firmware...
Hardware NAT bekapcsolva, falból egy cat5e-s kábel megy a routerbe, onnan egy cat6-os a pc-be, kábelek tesztelve...
Valaki tipp? -
Buckey
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, hogy jó-e az elgondolásom, vagy sem.
Szóval, van nekem egy T-Home HGW, ami után beiktattam egy TP-Link WR1043 V3 routert úgy, hogy a HGW Lan portja és a TP-Link Wan portja van összekötve, a HGW adja a netet a STB-nek meg a TP-linknek, a TP-Link pedig ossza tovább a számítógépnek, a TV-nek és wifin a telefonnak (a HGW wifije ki van kapcsolva).
A TP-Linken a DHCP be van kapcsolva, így kap IP címet minden, a Basic Security menüpontban pedig minden Disable, hogy a TeamWieverrel mobilnetről is rá tudjak nézni a gépre (bár nem értek annyira hozzá, de csak így, hogy minden Disable működik)
Azért csináltam így, mert a TV netkapcsolata elég sűrűn, hetente-kéthetente megszakadt, ha a HGW-ből kapott netet, így viszont már több mint egy hónapja hibamentesen működik.
Persze T szerint jó a HGW (és a hálózat), meg már cserélve is volt, de ezek után szerintem túl sok volt neki a wifi+4 Lan port kiosztása.
Ha jól gondolom, akkor így tehermentesítettem a HGW-t?
És jók így a TP-link beállításai, vagy kapcsoljam ki a DHCP-t?
A netsebesség nem változott, csak a ping lett nagyobb kb.6 ms-al.Előre is köszönöm a segítséget!
-
SPF
senior tag
Az mitől lehet, hogy 2-3 naponta semelyik eszközömön nincs wifi, csak egy router áramtalanítás után? De van, hogy 2 hétig jó, és csak utána csinálja... V3, ha számít.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
szucstom
üzenetére
Akkor valamit nem jól állítottál be. Mert tuti működnie kell a korlátozásnak.
Esetleg keresd meg a kliensed topikját és kérdezz rá a beállítására.
Több mint 10 éve torrentezem, volt szerencsém kipróbálni több klienst is.
Mindenhol megoldható a sebességkorlátozás beállítása. -
szucstom
őstag
Sziasztok!
A tegnapi nap folyamán "boldog" tulajdonosa lettem egy 1043ND v3-as routernek. Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy ebben a routerben hol tudnám beállítani a QoS-t? nem találom sehol. (annyiban akarnám csak korlátozni a letöltést, hogy mellette maradjon sebesség netezéshez is).
-
-
-
Headless
őstag
válasz
bnorci71
üzenetére
De mit nem értesz, te írtad az egyik irányban simán másoltál 60 mbyte/s-el stabilan. Ergó a hálózat rendesen működik, és ~500 mbit/s-el másoltál. Vagyis nem a router a ludas a hálózati másolás során, hanem maga a két kliens valamint a fájl/fájlok mérete (szekvenciális/random iás).
-
bnorci71
addikt
mértem egy sebességet pc-pc között kábelen
egyik irányba 120MB/s indult, de stabilan 60MB/s volt a sebesség, visszafelé és ez érdekesebb csak 20MB/s
W7-W10gépekwifi kikapcsolva a gépeken és más nem ment közben a routeren gépeken ami hálózati forgalmat generálna
-
woodworm
veterán
válasz
gezo01
üzenetére
A 1043v1 a mai viszonylatban már egy gyenge router. A Gigabites port azért kellett, mert wan-lan irányban is meghaladta a fast ethernet biztosította kereteket (~90 Mbit).
Nincs olyan univerzális paraméter vagy adatbázis, amely alapján routertől és gyártótól függetlenül be lehetne azonosítani, hogy milyen valós sebességeket tud biztosítani. Még a hardware nat, hwnat, CTF, FA feltüntetése is csak egy technikai lehetőség, nem garancia.
Marad a router tesztek keresgélése (ritkán szoktak pl. pppoe mérést végezni), fórumok olvasása. -
válasz
gezo01
üzenetére
Igen 1 db 1 Gigás WAN port és 4 db 1 Gigás LAN port van rajta, tehát túl tudod lépni a 100-as tempót.
LAN-on viszi is rendesen, jóval 100 felett forgalmazok gépek között. A WAN porton nem fog neked a v1.x gigabitet tudni sehogy
.Most néztem gépek között 600-as tempóval másolt hdd-ről hdd-re. -
gezo01
csendes tag
válasz
gezo01
üzenetére
Uraim!
Köszönöm Mindenki hozzászólását a témához.
Ismét átböngésztem a V1-es verzió adatlapját, és azt írja, hogy 4db 10/100/1000 Mbit/sec port!
Akkor most mi van?
Milyen adatokra kell figyelni, hogy ezt a sebességet tényleg tudja?
Igen, a V4-verzióhoz tényleg valós 1GBit sebességet tud osztani LAN-on.
No, még kicsit körülnézek a témában.Üdv.:
GeZo(R) -
raidx
őstag
Pár napja a 743 V3 azzal szórakoztat, hogy nem hajlandó indulni. A mult héten nagyon belassult a net és kezdett éledezni az IPV 6. Beáűllítottam és csodásan működött. Másnap viszont tetű lassú lett. Kikapcsolva az IPV 6-ot ismét jó lett. Na azután kezdte pár napp. A többi beállítást nem piszkáltam. Az automatikus indítás bevan kapcsolva. Valami megoldás?
-
gezo01
csendes tag
válasz
Mardel
üzenetére
Sziasztok!
Én is hasonló cipőben járok.
A TP-Link WR1043ND V1 router WAN portján 1000Mbit/sec van, viszont a LAN portokra "csak" kb. 100Mbit/sec sebességeket oszt ki!
DIGI 1000/200 szolgáltatása.
Tudna Valaki segíteni?Mardel!
Remélem mielőbb meglesz a probléma forrása!Köszönöm, Üdv.:
-
bnorci71
addikt
válasz
nimfas
üzenetére
Transmissionben mit szeretnél korlátozni?
azt hogy ne vigye el a sávszélt a böngészés elől, na meg most gondolkodok a gyerekek nem erre a HDD-re fognak menteni hanem a saját gépükre tehát magát a protokolt kellene. Ugye ha a hálózaton valaki letölt és van kiszolgálója akkor a teljes sávszélt elveszi 30Mbit én meg böngészni nem tudok, vagy csak 0,5Mbittel ami azért ma már elég karcsú ezekhez a weblapokhoz és ugye úgy lenne kulturált ha mindez dinamikusan menne, tehát ha én betöltöttem a fórumomat és olvasom a hozzászólásokat mehet a letöltés 30Mbittel, de ha elkezdek youtubot nézni akkor az legyen az elsőbbséget élvező.
eddig volt hogy a cfosspeed progi dolgozott a gépeken nagyon kis kulturált csomagoptimalizáló
ja még valami eszembe jutott
WIFI erősség most auto-n van, de kevésnek találom mennyire vehetem fel, vagy kezdjem el felfelé állítani ameddig nem érzem megfelelőnek?
Ha 5GHz-re állítom a szomszédol se lesz bajom
az itthoni eszközök mind tudják az b/g/n -t egy kérdéses eszköz van egy Lenovo tab a gyerek barátnőjéé annak állíthatok be külön 2,4Ghz-t mondjuk vendégnek? -
nimfas
addikt
válasz
bnorci71
üzenetére
Transmissionben mit szeretnél korlátozni?
1. Le és feltöltés sebességet
2. Az aktív torrentek és azon belül a kapcsolatok, szálak számát1. Ezt a webui kliensben tudod
2. Ezt pedig a torrent config fileban turkálással (van mentésem még arról mikor a routerre volt dugva a winyo az kiindulásnak jó lehet neked is, nekem még v1 routerem volt akkor)Az a baj, ha nincs belőve a limit akkor annyira "eleszi" a cpu-t hogy szakadozni fog a Wi-Fi is.
Ezzel a gyengébb v1-el nekem 1.2-1.3 MB/s volt a csúcs (ja nem, az adsl tudott annyit) -
bnorci71
addikt
suste-nak itt is köszönöm a privát segítséget illetve mindenki másnak is a türelemmel együtt

ismét nem csalódtam a PH közösségébe
most már csak a QOS beállításhoz kellene segítség
a torrentet szeretném korlátozni a transmissionba lévő portot kel megadnom? Így jó?
a telepített dolgokba ha van ami felesleges azt érdemes törölni vagy elfér nyugodtan ebbe kellene még segítség, ha kilistázom a csomagokat miket töröljek
-
Csacse
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen routerem az eggyes verzióból. rajta az van hogy v1.8
most kértem sávszélesség növelést a digitől. (Docsis d3 modemes) 80Mb/s jelenleg.
2 gépre szépen le is ossza de a wifin nem jön át csak 40Mb/s úgy hogy elötte állok.
Bemértem programmal a csatornákat áttettem fixre a 2es re. Szóval nekem zavaró hogy ez a jó router ezt a sávszélességet nem viszi ki wifire. Mit tegyek?Köszi előre is a tanácsokat
szép estét -
-
suste
veterán
válasz
bnorci71
üzenetére
a gyári dolgok működnek is bedugom-használom hozzáállással
de ha jól belegondolsz, akkor mi értelme annak, hogy felmásolgatod a routerre a filmeket, aztán onnan megnézed?
az egész onnantól nyer értelmet, ha kivonod a képletből a pc-t
de ugye ezt már a gyári fw-vel nem tudod megoldani
ezért ha kell a bedugod-használod módszer, akkor jobban belenyúlsz a zsebbe és NAS-ban gondolkodsz (de szerintem ott sem a felmásolgatós módszer a jó)ha pedig van kedved, időd kicsit beleásni magad, akkor jöhet a CFW, amivel szinte mindent meg tudsz oldani, csak utána kell olvasni (és jó sok időt bele kell ölni, ha alapról indulsz)
végeredményben lehet egy önállóan működő rendszered, ami:
-sajét szűrők alapján leszedi a HDD-re amit kell (néhanapján menetközben telefonról is elindítasz 1-2 letöltést)
-letölti a feliratokat, borítókat
-rendszerezi a HDD-n a fájlokat
-megosztja a hálózaton (ftp, samba, dlna)
-statisztikákat csinál azokról a folyamatokról amiről szeretnéd
-ha kell akkor időzítetten mentéseket csinál arról amiről szeretnéd
-stbstbstb
neked annnyi dolgod van, hogy hazamész, leülsz a tv elé, belenézel a letöltött mappákba, és ami tetszik azt megnézed, meghallgatod, elolvasod.....
és ezekhez a pc-t be sem kellett kapcsolnod!ha már úgy működik a rendszered ahogy szeretnéd, akkor nem kell frissítgetni, állítgatni, de mondjuk lehetnek olyan dolgok amik később megtetszhetnek neked is, vagy éppen pont ez hiányzik még neked...
a basic-et az külön fel kell tenni, igazából ezzel érdemes kezdeni, ahogy a readme-ben is van

a format.tar.gz-t most szintén, mert a nálad felmerült dogokat csak ebben frissítettem, és csak ehhez a mentéscsomaghoz tartoznak (formázás, csatolás, samba), a basic-be sosem kerülnek ezek bele, hiszen nem minden routeren van lehetőség háttértárat felcsatolni (USB) -
bnorci71
addikt
az egyszerű user nem nézegeti a technikai paramétereket milyen proci milyen RAM, látja mi van a csilli-villi dobozon a prospektusban gigabites lan 450mbit WIFI megveszi és pofára esik. A userek többsége arra vágyik p&p működjön példáulha korábban ráakadok lehet elgondolkodok rajta mondjuk a HDD nekem adott volt úgy meg már drága, most már egy darabig ez lesz ha összeáll végül is amit akarok fogja tudni a nagy fájl mozgatás meg nem nagyon lesz csak kicsit tüskeként marad bennem de elengedem a témát most már
SMB
mai format.tar.gz (elvileg megoldja a jog problémát is)
azt is tegyem vagy elég a basic abba benne van a format is?
a 9092/status/mounts oldalon mit látsz, hova van csatolva az adat partíció (/mnt, vagy /share/mnt?
úgy rémlik a /mnt látom de majd megnézem délután és mondom a pontosatja biztassatok meg ha egyszer összeáll nem kell majd naponta frissítgetni
elfelejthetem hol van a router -
suste
veterán
válasz
bnorci71
üzenetére
sebesség az ftp másolásnál
én nem mondtam hogy változni fog az ftp másolás, hiszen a samba-ról beszéltünk....basic-2017-02-01.tar.gz
igenTp-Link úgy gondolja....
pont ezért nem is ígérgetnek semmilyen sebességet (így nem is kérhető számon
)
de ha belegondol az ember, hogy milyen HW van a routerben, akkor azért nem várja el egy NAS sebességét (4-700Mhz-es 1 magos nem pc-s proci/64mb ram), és hát ennek az eszköznek a fő funkciója a route-olás, a többi az csak + dolog
ezért szoktunk mindenkit a külön NAS felé terelni, aki ezeket nem tudja elfogadniSMB
mai format.tar.gz (elvileg megoldja a jog problémát is)
a 9092/status/mounts oldalon mit látsz, hova van csatolva az adat partíció (/mnt, vagy /share/mnt?)
az a normális ha a /mnt-ben van, és akkor az SMB megosztás az "SMBmnt" alatt érhető el
ha /share/mnt, akkor az "SMBshare/mnt" alatt érhető el a HDD tartalma -
bnorci71
addikt
milyen eredmény?
a sebesség az ftp másolásnál, de akkor ezt el kel fogadni ,hogy ilyen hisz mindenkinek ilyen

én basic mentést írtam, hogy több funkciód legyen (webcommander, runcommand, stbstb...)
erről van szó?
basic-2017-02-01.tar.gz akkor valamit félrenéztemDe azért érdekes hogy a Tp-Link úgy gondolja elad egy USB HDD fogadásra képes routert, hogy húúú ez csodálatos médiaszerverré változik az otthonodban, ja csak éppen 20 évvel ezelőtti sebességgel lehet használni.
Erről nem ti tehettek félre ne értsétek, csak ez így átverésszóval ezt, hogy gondolják csigatempóban felmásolom a gépemről a filmet a hálózati HDD-re ,hogy utána a tv-n megnézhessem? hozzádugom a géphez a HDD rámásolom 600MB/s-el majd hozzádugom TV-hez a HDD-t és megnézem
elolvasod a readme-t, amit már többször megtettél elvileg
[link]
kell lennie SMBmnt megosztásnak is, ha a /mnt -be van csatolva a meghajtódWindows intézőben:
-a címsorban az "Ez a a gép" helyett beírjuk router címét így: "\\192.168.1.1", majd enter megnyomása után megjelennek a megosztott mappák.
-a mappákon jobb gombos menüvel felcsatoljuk a kiválasztott mappát hálózati meghajtónak.TotalCommanderben: a Hálózat/hálózati kapcsolat -nál felcsatolhatjuk a windows-ba, mint külső meghajtót:
-Meghajtó betüjelet kiválasztjuk amit szeretnénk.
-Mappa: "\\192.168.1.1\XXX" (A per jel= "\", és nem= "/"!!!).
-XXX = Luci/Szolgáltatások/Hálózati megosztások/Megosztott könyvtárak/"Név" alatt ami van. (TplinkSMB, share, stb)igen a leírás szerint csatlakoztattam a meghajtót és írtam a #65595 hogy Total Commander látja felcsatlakozik a hálózati meghajtóként, de nem tudok bele másolni, jogosultság kellene neki
Win Intéző ugyan ez a helyzet értelemszerűen, ott viszont az a furcsa a kis ablak nyílik és azt mondja 2,xMB a hely 
szóval valami ott nem kerek. Nem ott van az SMBmnt mappa ahol lennie kel? -
suste
veterán
válasz
bnorci71
üzenetére
format.tar.gz.t felraktam
eredmény ugyan azmilyen eredmény?
az új format mentés csak a samba megosztást állítja be...
én basic mentést írtam, hogy több funkciód legyen (webcommander, runcommand, stbstb...)samba alatt, hogy másolok fájlt?
szokásos válasz:
elolvasod a readme-t, amit már többször megtettél elvileg
[link]
kell lennie SMBmnt megosztásnak is, ha a /mnt -be van csatolva a meghajtód(#65598) bnorci71
az is megoldás, hogy letöltöd az összeset újra
és akkor nem kell lehúzogatni meg másolgatni, a router szépen leszedi sorban...
gondollom otthoni net és nem mobilnet, így nincsen adatkorlát
a router meg megy 7/24-ben úgy is -
nimfas
addikt
válasz
bnorci71
üzenetére
linuxmint-18.1-cinnamon-64bit.iso
ubuntu-16.04.1-desktop-amd64.isoValamelyiket rufus-2.11.exe -vel kiírod egy pendrive-ra és máris van egy linuxod.
Rádugod a 2 winyót a pc-re sata-n, vagy usb-n bár az lassabb lesz jóval.Boot-olsz a pendrive-ról aztán ami a csövön kifér másolás 1000-el.

Magára a routerre 2 akár 2,5"-es winyót rádugni megint macerás, mert ahhoz már aktív usb hub kell (Annyit tuti nem visz el a router tápja....)
500 GB nem vészes, nekem ennyit kellett átmásolni:
Na ez eltartott egy darabig
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A QoS hiányát már megszoktam.

viszont a QoS még mindig nincs meg, hiába keresem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)