- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy84
tag
Sziasztok!
Egy kis infó, hátha eddig ilyen nem volt. Ismerősöm v2-es 1043nd-jére dd-wrt került, majd később szerette volna visszarakni a gyárit. Itt hiba csúszott a gépezetbe mert véletlenül a v1-es ddwrt to factory fw lett rátöltve. Természetesen ez nem esett neki jól. Semmilyen megoldással nem sikerült visszaállítani, se soros, se a TFTP-s megoldással, mivel hiába nyomtuk a reset gombot a leírás alapján soha nem volt LAN kapcsolat egy pillanatra se. Teljesen véletlenül egyszer megnyomtam a WPS gombot és ekkor egy pillanatra felvillant a LAN kapcsolat, majd eltűnt. Majd amikor megint megnyomtam, egy pillanatra megint élt a LAN kapcsolat. Ezt kihasználva újra próbálkoztam a TFTP-vel Így már sikerült a leírás alapján rátölteni a recovery firmware-t innen: LINK.
Összefoglalva mindent úgy csináltam ami a leírásban van, csak a reset helyett a WPS gombot nyomtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest