- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucstom
őstag
válasz
Márton #65745 üzenetére
okéoké, csak most vettem észre, ahogy néztem a system tools részt, hogy a belső órája rohadtul nem jó. Pacific Time volt az itteni időzóna helyett. Azt hittem az kavarhat be (ki tudja), hogy ledobálja random a netet...
Első TP-Link, szóval van mit tanulnom ennek a használatáról.
-
woodworm
veterán
válasz
Márton #65572 üzenetére
Szerintem a modernebb routerek már a 100-as kategóriában is integrált switch-et kapnak hwnat támogatással. Tehát jóformán leveszik a terhet a processzorról.
A 841-est a FE korlátai tartják 90Mbit környékén, ha a régi g-s routered erőből tudott ennyit, akkor igen, megegyezik a sebességük. Annyi különbséggel, hogy hwnat nélkül valószínűleg maxiális terhelésen jár, míg hwnatos társaiknak jut erejükből másra is. A pppoe csak rátesz egy lapáttal.A régebbi táblázatokat a tplink régi oldalának a mentéséből lehet előhozni a web archive oldalán.
-
Apollyon
Korrektor
-
woodworm
veterán
válasz
Márton #65562 üzenetére
Egy idő után elavulnak a kondenzátorok benne és a tápegységében.
A portok szabványa gigabites, a belső hálón teljesen át is tudja adni. A natolási sebesség hardveres gyorsítás nélkül pedig a procira hárul, ennyit tud. A tp-link még becsületes ebből a szempontból, mert a support oldalán megadja a népszerűbb termékeinek a wan-lan throughput sebességét, amit időközönként frissít is.
-
woodworm
veterán
válasz
Márton #65560 üzenetére
Elsikkadt az előző hozzászólásod. Bár dhcp-n openwrt-vel tudná a 200 Mbitet a készülék, de digis pppoe alatt nem menne át a teljes sávszélesség. Emellett már 3 éve nem lehet kapni újonnan, több éves használt készülékkel pedig nem életbiztosítás még 5 évet lehúzni.
Ja, csak 100-as kell átvinni. Szerintem ehhez is kellene openwrt, mert a gyárival nagyon siralmas, de így is leterhelné ezt a régi vasat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest