- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ubid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11036 üzenetére
Lehet félreértetted ezt a 120/107-et.
Itt egy kábelen mért adat. igaz most csak 94Ez pedig WIFIN:
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5 #11022 üzenetére
már megszünt ez a probléma elég régen!
még jóval a végleges BB elött átálltak automata módra, tehát csak a 40Mhz-et és az alap csatornát kell beállítani, a 2. csatornát a szoftver kezeli... -
libus
őstag
válasz
Intruder2k5 #11012 üzenetére
Tényleg G-re volt állítva a 3600.
Most átállítottam g+n-re és 5-6MB/s között másol wifin.
DE valamiért eltűnt a wifi, ahogy átállítottam g+n-re és a "mentés alkalmazásra" klikkeltem.
Nekiálltam próbálgatni sorba a csatornákat, és az 5. csatornától felfelé van csak wifi g+n-re állítva. De miért?? -
feco93
tag
válasz
Intruder2k5 #10871 üzenetére
Köszi!
-
fdisk
őstag
válasz
Intruder2k5 #10806 üzenetére
Köszi.
Meg is rendeltem az extremeből.
-
fdisk
őstag
válasz
Intruder2k5 #10802 üzenetére
Akkor bevállalok 2-őt ebből .
geza844: Nem rossz ötlet.
-
fdisk
őstag
válasz
Intruder2k5 #10797 üzenetére
És milyen antennát érdemes venni?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Intruder2k5 #10672 üzenetére
Sajnos nincs, az lehet a gond?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5 #10665 üzenetére
Sajnos ez csak egy open beta verzio, a vegleges az 1.8.0 lesz kesobb.
-
Zügynök
tag
válasz
Intruder2k5 #10638 üzenetére
Bizony, jól gondolod, biztos megpróbálják áramtalanítással és újraindítással elérni a netet. Ezek szerint a cron parancsok ezzel szemben védtelenek, tehát így kicselezhetőek?
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5 #10638 üzenetére
ok, meggyőztél, marad a párnás verzió
csak nehogy legyen nekik modemjük is talonban
mert akkor a kábelt kell majd a derekára kötnieegyébként ha disabled-del kapcsolná ki, akkor működhet.....igaz kicsit rizikós
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5 #10636 üzenetére
ezt az időzítést is könnyebben beállíthatod a 8081-en, ha nem ismernéd a cron-t
Intruder2k5
ha nem tudják a router jelszót, akkor azért nem olyan könnyen iktatják kivagyis ezt igen, mert egy áramtalanítással elindul a hálózat
kicsit variálni kell még rajta...
vagyjobb lenne csak a WAN-t tiltani -
Zügynök
tag
válasz
Intruder2k5 #10630 üzenetére
Szóval mehet a router, de ne legyen net.
-
glehel
senior tag
válasz
Intruder2k5 #10622 üzenetére
Asus AC66U Tomatoban jól megoldották -szerintem-
-
nyikszi
őstag
válasz
Intruder2k5 #10615 üzenetére
Köszi, az install.txt elkerülte a figyelmem, pedig körbe van lőve felkiáltójelekkel
-
eastsider
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #10618 üzenetére
köszi!
-
eastsider
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #10616 üzenetére
köszi!
mégegy kérdés. ahogy olvasom lehet csatolni NTFS meghajtót is.
(próba kedvéért) mehet a miniDLNA NTFS partícióról? csak mert a transmissiont (érthető okokból) külön kiemelted, de elvileg mennie kellene így nem? -
eastsider
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #10612 üzenetére
köszi!
a suste fw is támogatja a transmissiont, ill. a DLNA-t?
korrektül hangzik! -
nyikszi
őstag
válasz
Intruder2k5 #10564 üzenetére
Ehhh... nem akarja az igazságot. Mindig azt írja, hogy használatban van az x meghajtó az unmount-nál
Samba, ftp, torrent, minidlna kilőve. Mi foghatja még? Egyébként rátettem a PC usb-jére, ott a HD Sentinel 100%-osnak írja. Lehet sok torrent fut rajta? 200+ jelenleg, de a korlát be van állítva. Egyébként most 2 napig jó volt.
Na majd Suste firmware-jét lehet ráeszkábálom. Hol találok valami jó kis telepítő leírást hozzá, mert a blogon nem láttam, vagy csak vak vagyok
-
eastsider
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #10610 üzenetére
Szia!
ez jól hangzik, köszönöm a választ
természetesen nem egyszerre töltenék ennyi torrentet. max 1-et szoktam egyszerre tölteni. seedben van most pl notin 14db...ext4-re kell formázni a HDD-t? lehet mellette NTFS partíció is? ftp-n elérem mondjuk a letöltött fájlokat (vagy bárhogy w7/linux mint notiról)? hogy mondjuk srt feliratokat rakjak mellé?
vargalex féle fw ajánlott a fent említett feladatokra?
NAS-on gondolkoztam, de kicsit túllőnék vele a célon. teljesen felesleges lenne... most is 160k-val megy a feltöltés. hetente mondjuk lejön a 1080p webrip sorozat, vagy egy 20gb körüli bdrip. de ennyi.. ez az átlag felhasználás. és a sony w8-on dlna-n nézném ezeket a tartalmakat...
-
nyikszi
őstag
válasz
Intruder2k5 #10559 üzenetére
Köszi. Ezt hol futtassam? Win7-em van. Szedjek le hozzá egy wines verziót? Vagy a routeren is van mód erre?
-
pacman789
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #10544 üzenetére
Köszi szépen, ezt jó tudni, akkor mondom is le
-
SztiviVander
addikt
válasz
Intruder2k5 #10480 üzenetére
ez így van. ha linux iso-kat vagy BR filmeket akar rajta tárolni akkor nem marad sok választás.
-
PistiSan
addikt
válasz
Intruder2k5 #10476 üzenetére
Köszi, így működik.
-
Dadan01
senior tag
válasz
Intruder2k5 #10355 üzenetére
Hali
Clonezillával próbáltam, az sajna egy bitmap free count hibával megtagadja a 3. partíció klónozását. Ez a nem szabályos unmount következménye, ami fsck-val javítható lenne, ha lenne az fw-ben. Ezenkívül volt még egy próbálkozásom, de az aprogi nem hajlandó penről bootolni (Macrium Reflect FRee).
Szóval valaki ajánljon please egy megbízható hdd klónozó programot, ami működik is....Előre is sok bejglit mindenkinek!
-
MrSealRD
veterán
válasz
Intruder2k5 #10428 üzenetére
Sima újraindítás már volt. Az sajnos nem segített. Ma már nem volt több idő a resetre, de amúgy első körben valóban el akartuk kerülni.
Az a gond, hogy volt egy sor más tényező is amit ki kellett zárnom mielőtt a komolyabb műveleteket végzünk... Sajnos pont nemrégiben szívtam egy pontatlan hiba megnevezéssel így inkább mindent kétszer végigveszek mert nem bízok abban, hogy igaz az amiről azt hiszik az emberek, hogy probléma van. (Mármint a hibabejelentőre gondolok).
-
MrSealRD
veterán
válasz
Intruder2k5 #10423 üzenetére
Ezt még nem próbáltuk.
Mobilról böngészőbe wifi-n keresztül minden klappol...
-
Blaise
veterán
válasz
Intruder2k5 #10390 üzenetére
-
ajani
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #10386 üzenetére
köszi, ez lehetett a gond, az xbox többszöri újraindítása segített...
-
ajani
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #10384 üzenetére
Nincs HGW-m, az xbox kapta ezt az IP címet. Már ha a HGW a szolgáltató routere. Sima upc-s modemem van.
-
Dadan01
senior tag
válasz
Intruder2k5 #10355 üzenetére
oks, de a google listáz ezer ilyet, esetleg egy link?
-
Pjoe69
tag
válasz
Intruder2k5 #10212 üzenetére
ok, így értem
Az egyik torrent onnan futna, de direkt indítottam másik kettőt más helyről, nem ez lesz a probléma.
Látom én, hogy nyitott a port.
Ment is rövid ideig, már örültem, hogy fut, erre leakadt ugyanazzal a hibával... -
Pjoe69
tag
válasz
Intruder2k5 #10210 üzenetére
Sajnos nem vágom, hogy mire utalsz a "mag" kifejezéssel.
3 torrentet próbálok működésre bírni, mindhárom, másik helyről származik.
Ugyanaz a hibajelenség...
Akárhol nézem is, akár a Luci transmission webes felületén akár a GUI-ban.
ráadásul a GUI-ban a port próbánál is hibát dob.
Minden a Vargalex féle leírás alapján van beállítva.
Nem értem... -
Pjoe69
tag
válasz
Intruder2k5 #10207 üzenetére
Success: I can see your service on 78.92.XXX.XXX on port (21234)
Your ISP is not blocking port 21234Ez eddig jónak tűnik...
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5 #10201 üzenetére
ok,én nem mondtam, hogy kötelező
havernál így van, és nincsen vele gond
ha nekem ilyen cisco-m lenne, akkor én is így állítanám be
szolgáltatóm meg nézegessen amit akar (mi van azokkal, akik közvetlen a HGW-kre csatlakoznak? meg amúgyis használnám a HGW LAN csatlakozóit, ha már adottak...)egyébként tuti belelátnak? ha a jelszó át van állítva akkor is?
persze lehet valami mester jelszavuk..... -
littleNorbi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #10064 üzenetére
Köszönöm, bár ez elég macerás megoldás. Nincs valami olyan szabály, ami direkt a WiFi-re vonatkozik, vagy hogy a LAN osztott IP címek pl 192.168.0.100-192.168.0.150, a WiFi-n osztottak pedig 192.168.0.151-192.168.0.199 terjedjenek?
-
ajani
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #9970 üzenetére
Köszi! Az így telepített Transmissiont milyen felületen lehet beállítani?
miniDLNA telepítése is hasonló? -
Petykó78
tag
válasz
Intruder2k5 #9898 üzenetére
Hűha, nekem ez már level2 bocs. Viszont most nézem, hogy a router DHCP Client List-ben ugyanannak a gépnek 2 ip címet is kioszt:
PackardBell 70-F1-A1-4E-CB-71 192.168.0.101
PackardBell 70-5A-B6-EE-08-79 192.168.0.102
-
Petykó78
tag
válasz
Intruder2k5 #9896 üzenetére
Minkettő érzékeli a kábel ki-be dugdosást. Routeren a led jelzi, a windowsnál a hálózati ikon.
-
adamka16
őstag
válasz
Intruder2k5 #9827 üzenetére
A másikon fut a sam jelenleg, se mókolás se semmi. Erről meg nem kaptam semmi infót, hogy mit csináljak vele...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5 #9827 üzenetére
Pont nem erre....
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5 #9825 üzenetére
antenna ide vagy oda, én tuti nem szenvednék ilyen jel elfogyással, hanem vennék egy másik eszközt WDS-nek
pénztárcától és igényektől függően már 2-3000ft is van ami jó......
ráadásul ha van kéznél 1043 antenna, akkor van 1043 is gondolom -
SaGa59
őstag
válasz
Intruder2k5 #9814 üzenetére
A forráscímre nem kerestem rá, de én már jártam úgy, hogy kb 10 percig próbáltam egy idegen ketyerére bejutni, mert az otthoni linuxomon valamiért magábafordult a dyndns kliens és nem frissítette időben a címet.
Azóta nem is daemon módban fut, hanem a cron indítgatja óránként. este meg elmegy nyugdíjba, mert az archer fogja intézni ezt is, ha végre sikerül kompletíroznom a konfigot...Pechemre ráadásul azon a gépen, amire megpróbáltam bejutni, volt ssh és ha tudom a jelszót be is eresztett volna. Igazából ez kezdett gyanús lenni a 2. kisérlet után, mert az enyém csak meghatározott címekről és előre lerakott key-vel enged be, nem kér jelszót.
A kormányszóvívő minősítés kifejezetten sértő...
-
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5 #9814 üzenetére
Bocs elfelejtettem kínai titkos ügynök vagyok.
Ha elmondod valakinek lelőlek.
-
vargalex
félisten
válasz
Intruder2k5 #9784 üzenetére
Szia!
Nem, azok shell scriptek.
-
Szoszo94
őstag
válasz
Intruder2k5 #9780 üzenetére
Extroot stimmel, openWRT is, bár Suste verziója van fennt, de gondolom ez nem változtat a dolgon
Na próbálom is, köszönöm!
Megtörtént, de a http://192.168.1.1:8081/sane/ a jelszó kérése után csak egy php fájlt töltött le
-
Szoszo94
őstag
válasz
Intruder2k5 #9776 üzenetére
Hogyan nyitottad meg?
-
Szoszo94
őstag
válasz
Intruder2k5 #9772 üzenetére
Tudom, hogy hülye kérdés, de ezt hogyan tudom használni?
phpSANE-t próbáltam, de a böngészőben megnyitva csak egy rakás szöveget látok
-
vargalex
félisten
válasz
Intruder2k5 #9734 üzenetére
Szia!
Akkor valószínűleg betelt a /tmp. Esetleg valamelyik LuCI forráshoz hozzá lett piszkálva...
-
glehel
senior tag
válasz
Intruder2k5 #9719 üzenetére
köszi! már várom mikor adják ki.
-
trance89
őstag
válasz
Intruder2k5 #9692 üzenetére
azon a linken nézd amit én írtam, ott már van
és a legújabb gyári firmben is (TL-WDR3600_v1_140916) -
trance89
őstag
válasz
Intruder2k5 #9688 üzenetére
-
marfoglalthu
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #9688 üzenetére
köszi... azt hittem ezzel a routerrel működne, nem drága, de ahogy olvasom, meg vagytok vele elégedve..
a poén az, hogy egy kábelen jön az IPTV és NET, mert amikor a régi routerrel próbáltam, akkor volt wifi-m a kábel végén, ha csak visszadugom a STB-be, akkor meg van IPTV. semmit nem dugtam át semmit a home-os modemen (D-link DCM704)
az a furcsa, hogy valamilyen jel átjön a routeren, mert az IPTV adók feliratait látom a TV-én. -
ubid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #9670 üzenetére
Valahol láttam egy példát, ahol nem kellett belerakni...
Bele kell ? -
.mf
veterán
válasz
Intruder2k5 #9667 üzenetére
Működik, köszi!
-
TGyula
tag
válasz
Intruder2k5 #9632 üzenetére
Minden elismerésem
-
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5 #9581 üzenetére
WTF? Akkor most telepíteni kellene valamit? Hol van az a valami? Hogy olvas SMART-ot usb-n keresztül?
-
tobias
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #9576 üzenetére
igen, első menetben csak jelszavas hozzáférést szerettem volna. Pár gép meg router újraindítás után sikerült is elérnem. Bekéri a jelszavamat és mostmár beenged.
Viszont az alapprobléma ugyanúgy fennáll: Linuxról nem tudok bemenni. Ott jelszót sem kér, látom a workgroup-ot, de hiába kattintok rá, nem történik semmi.Azon gondolkodom, hogy ledúrom ezt a firmware-t és teszek rá egy másikat, csak nem tudom milyet tegyek. Olvastam korábban Wifi-s hibákról, ezügyben elégedett vagyok Polinak a firmware-ével.
Mit tanácsoltok? Ti próbáltátok Linux-ról piszkálni a megosztást?
Tóbiás
-
tobias
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #9574 üzenetére
Szia
kicseréltem az invalid users-r force user-re
guest_ok=no
és megadtam az allowed users-nél a felkonfigurált useremet
Allow guest-et kitöröltemelsőre egyből hibát adott, ha viszont újrapróbáltam a hálózat felderítését, akkor már bekérte a usernevet/jelszót, viszont a desktop gép workgroup azonosítóját írja a beviteli mező alá a routeré helyett.
A hozzáférés le van tiltva hibaüzenetet kapok:
\\Workgroup\share útvonalra.Még valami ötlet?
-
tobias
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #9571 üzenetére
Szia Intru!
Hova írjam az invalid users helyére? Mi legyen a guest_ok-val?
Köszi
Tóbiás -
trance89
őstag
válasz
Intruder2k5 #9538 üzenetére
nem egészen, a 751 és 951-es modellekben nincs minipci:
http://wiki.openwrt.org/_media/media/rb951g2hnd-03.jpg
http://www.lanmart.ru/media/wysiwyg/instriction/021_compare_rb751_rb951/mikrotik_rb751u_2hnd.jpg
mondjuk egy RB411 / RB411L -be pedig nem sok értelme van áldozni ha otthoni routernek kell, mert a 2 együtt már nem kicsit többe jön mintha venne egy RB951g-2HnD-t ami egy nagyon bika soho gépezet ezért a pénzért -
SztiviVander
addikt
válasz
Intruder2k5 #9529 üzenetére
értem, semmi gond. ez 4 éve biztos így volt ahogy írod, de az rég volt és nem 3600-on (mert akkor még nemigen volt ilyen). legközelebb ha ráguglizol pl a "write wdr3600v1_webrevert.bin linux" -ra (az első találat is erről szól bár én nem abban a topikban találtam) akkor nem lesz félreértés
-
SztiviVander
addikt
válasz
Intruder2k5 #9520 üzenetére
fejtsd már ki légyszíves mitől vagy ilyen magabiztos abban hogy nem működik amit írtam. próbáltad már? ja hogy nincs is ilyen routered. értem
-
SteveBeard
senior tag
válasz
Intruder2k5 #9520 üzenetére
-
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5 #9499 üzenetére
Tulajdonképp csak max a torrent lenne a fontos, mert nincs kedvem kb. 150 torrentet újra ellenőriztetni (kb. 200 gb). A többit max újra beállítanám. Így lehet?
-
Rick4
félisten
válasz
Intruder2k5 #9489 üzenetére
Mostmár értem, csak eddig nem tudtam.
-
Rick4
félisten
válasz
Intruder2k5 #9485 üzenetére
Érdekes, azon a routeren keresztül írtam a hozzászólást, ez a gép abba a routerbe van dugva, és a routernek is van saját belső ip-je, tehát elvileg a HGW átjárón keresztül kellene dolgoznia, ennek ellenére mégsem.... Viszont amint beírtam a két google DNS-t, azonnal működik minden.. Köszönöm a segítséget.
suste: üresen volt hagyva, elvileg meg kellett volna találja kifelé.. gondolom én.
-
FNZ
őstag
válasz
Intruder2k5 #9481 üzenetére
lehet kipróbálom a másik firmware-t, leszek oly bátor
-
FNZ
őstag
válasz
Intruder2k5 #9478 üzenetére
2 hetes a cucc és még gyári
Gyári fw-ről váltva természetesen elbukod ezeket!
gondoltam, de azért reménykedtem, hátha... -
FNZ
őstag
válasz
Intruder2k5 #9450 üzenetére
köszi
akkor csak a 2 nappal ezelőtti letölt, majd a router webes felületén a firmware upgrade-nél betallózom és várok, mig dolgozik?
után a beállítások megmaradnak vagy kezdhetem elölről az egész konfigot (dhcp ip rezerválás, wifi beállítás, stb)? -
slylecz
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #9470 üzenetére
Szia!
Megnéztem, de nem találtam. Esetleg le tudnád írni, hogy melyik fülön belül találom.
Előre is köszönöm! -
FNZ
őstag
válasz
Intruder2k5 #9446 üzenetére
mindenképpen az lenne a cél, hogy rákötnék egy vinyót és a samu tv-nek kellene elérnie a gyerek mesefilmjeit + néha jó lenne torrentezni is (ha letöltök mesefilmet, akkor azt visszaosztani pár napig), amolyan mini nas-ként
-
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5 #9319 üzenetére
Most nem tudom, de nagyobb packnak mi a parancsa? meg nem értem az ftp is csak 120-130mbit körül megállt mi a fene van vele?
-
Szoszo94
őstag
válasz
Intruder2k5 #9353 üzenetére
Destination host unreachable - nem éri el, parancssorból pingelve
Nem villog semmi (a power led amúgx a sys?), viszont a wps jele most világít.
Próbálkozok továbbSűrűn nyomkodom, az jó?
A LAN ledje villog, majd miután megnyomom a gombot, elalszik és elkezd gyorsan villogni
-
Szoszo94
őstag
válasz
Intruder2k5 #9344 üzenetére
Jelenleg az internet kábele és az egyik lan csatlakozóban a kábel van bekötve. Miután kikapcsolom és vissza, elkezd villogni a LAN jele, majd az internet jele is, aztán egy fél perc múlva lelassul a villogás. A power LED folyamatosan világít.
suste: MD5? Igen, rendben volt! És a két rendszer közül a sysupgrade-est raktam, nem a gyárira valót, ez is biztos.192.168.1.1-re egy pillanatig felvillan a fekete képernyő, majd ”Ez a webhely nem érhető el”
failsafe módot hogy érem el?
Mobilnet nélkül már a hajam tépném, az tuti...remélem nem lett papírnehezék :(
-
Mankó
veterán
válasz
Intruder2k5 #9324 üzenetére
Milyen pluszokat kapok, ha a gyári firmware helyett openwrt-t teszek fel? És milyen negatív dolgokat, mert biztos ilyenek is vannak? Mert tényleg csak alapokra használom a routert, ahogy az előző hozzászólásomban is írtam.
Másrészt van valami extra a feltelepítésében, mert nem igazán értek ilyen ssh meg hasonló dolgokhoz?Ahogy látom több fajta openwrt is van, suste, az általad ígért, vargalex stb. Akkor most melyiket? Miben másak a egymástól?
-
Mankó
veterán
válasz
Intruder2k5 #9324 üzenetére
Openwrt nem volt fent, csak a gyári firmware. Csak alap dolgokra használom a routert, nasra töltök és onnan osztom meg a média lejátszó felé az anyagokat, illetve mind a 4 lan portját használom. Gép, nas, xbox, média lejátszó. Eddig nem is volt semmi problémám, most hogy kicseréltem a routert, most megint szívok, mint mindig.
Ha egyik megoldás se válik be kipróbálhatom az általad linkeltet, de kis esélyt látok rá, hogy ez megoldaná azt a problémát. Aztán sosem lehet tudni, bár a gyárinak is jónak kellene lennie. -
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5 #9317 üzenetére
40mbit körül mér mit rontok el?
-
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5 #9314 üzenetére
Milyen router egyébként, WDR3600? abban vagyunk nem?
-
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5 #9314 üzenetére
-
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5 #9307 üzenetére
a hardver az jó bennük 160mbit es net nem kottyan meg nekik annyi jön át a 240 ből. és lanon 70-80MB/s körül másolok egyikről a másikra.
-
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5 #9304 üzenetére
tudsz segíteni ebben privátban?
2 windows8 as gép van, 4db router is van szval ezek vannak
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #9274 üzenetére
Köszi, így már megtaláltam, viszont hagyom is, mert nincs elég hely.
-
válasz
Intruder2k5 #9229 üzenetére
köszönöm! Kipróbálom!
-
válasz
Intruder2k5 #9226 üzenetére
ntfs kezelő 99%-ban használta a procit. Kilőttem, hdd-t kihúztam, most az egész terhelés 0.01. Szerintem kipróbálom én is a Suste félét, csak nem tudom melyiket kéne feltenni. Most vargalex van fent. Igazából arra kéne rájönni, mi okozta ezt a 99%-os terhetlést,eddig jó volt, elég is volt a 2.5mb/s másolási sebessége ntfs-sel.
-
ferob
őstag
válasz
Intruder2k5 #9220 üzenetére
Gyakorlatilag meg nem, mivel ezt pirossal kiemelik a firmware letöltési oldalán is, hogy az új verzióhoz nem használható a mentés.
Since the security mechanism of the new firmware have improved, the configuration file of the old firmware can not be used in the new firmware.
-
mogyi71
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #9217 üzenetére
Köszi
Még egy kérdés. Ha visszaáll alapra a router és visszaállítom a beállításokat a mentésből akkor is jó lesz, vagy be kell mindent állítani megint? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5 #9202 üzenetére
Jahogy jah, értem, köszi!
Szóval, ha mondjuk a frissítés közben bármi adódik, és boot-os szoftveret telepít az ember, akkor szinte biztos, hogy téglázza a router-t, ha jól sejtem.
Most gyanús volt Nekem az új szoft, ezért tettem vissza a 130909-et, viszont abból csak boot-os volt, így azt tettem fel. Ezzel jött gyárilag is.
Most tesztelés alatt van.
-
sanzi89
addikt
válasz
Intruder2k5 #9044 üzenetére
Én ennél a routernél már semmi se lepődök meg.
De már meghozta a futár a Mikrotik 1W-os cuccát, jövő héten rendelem a J1900-as Cerkás lapot, és építem a Home szervert. Ezt pedig szétverem... -
sanzi89
addikt
válasz
Intruder2k5 #9042 üzenetére
Van extroot, de ugyanazt a jelszót használtam a routeren, mióta megvan. Plusz ha lehúzom a HDD-t, és resetelem akkor se enged be többet. Mindegy, formázom az extroot-ot, de lehet lementem róla a 800GB-nyi cuccot, és formázom az egészet.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #8978 üzenetére
Igen, ez, 39392.
Poli27-é 39208, szóval akkor elvileg ebben sincs benne. -
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5 #8976 üzenetére
Vissza vittem a routert a tulajhoz. Tettem rá neki a factory-s módszerrel egy vargalex 1.1.7-et. Most avval csesztet hogy valami nem jó, mert ha wifizik a gépeken belassul a net. Upc 120/10-es nete van, és ahogy én néztem 7x MBit/s-et ír wifi sebességre, és 6x% kihasználtságot. Ha wifin és lanon egyszerre megy pl speedteszt a wifi jobb értéket produkál, pedig véleményem szerint fordítva kellene lenni. Ezért lenne jó ha a wifi max pl 10 MBit/ sec lenne a többi meg menne a lanra (és csak oda).
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #8947 üzenetére
Közben megoldottam, vki volt otthon és kikapcsoltattam vele.
Többit majd ha hazaértem, köszi a segítséget. -
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5 #8936 üzenetére
Gyári firmware-re azt majd megmókolja magának ha kell neki de nekem még egyszer ide ne hozza.
-
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5 #8934 üzenetére
Köszi majd holnap megpróbálom Éjszakás leszek és mára már elég volt a dugdosásból a telnet miatt.. Már egyszer megpróbáltam, de vagy nem akarta elfogadni vagy nem tudom de 5 percig csak malmozott. Lucinál annyi történik hogy elkezdi behozni a fekete képernyőt valami felírattal, majd időtúllépés miatt megáll. Esetleg valami gyári visszaállítási módszer van? Még jó hogy nem értek az open wrt-hez erre meg ide hozzák ezt a vackot.
-
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5 #8927 üzenetére
Na beírtam és kábé mint ha mi sem történt volna. Még mindig nem elérhető.
suste: Már nyomtam 566535135x resetet volt hogy egy egész percig.
-
válasz
Intruder2k5 #8925 üzenetére
Igen!
-
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5 #8925 üzenetére
Már mint a telnetes elérésnél?
-
válasz
Intruder2k5 #8915 üzenetére
Igen, eredetileg az időzített wifi ki-bekapcsolás volt a cél, aztán találtam egy scriptet ami a wps gomb megnyomásával tudja ki-bekapcsolni. Az is jó lenne. Na most ezek szerint már alapból hozzá van rendelve egy hdd leállítás a vargalex firmwareben?
-
válasz
Intruder2k5 #8909 üzenetére
Működik, csak kb 2mp-ig lenyomva kell tartani. Sajnos nincs 5ghz-es eszközöm még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Elektromos autók - motorok
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hálózati / IP kamera
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest