- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGyula
tag
Sziasztok!
Lehetséges, hogy 4 db hdd-t kezel le a router?
(cseréltem keretet, hub-t, eredmény ugyan az...)
-
TGyula
tag
Sziasztok!
Hdd csatolásakor, amennyiben szeretném az uuid módszert választani, 2 lehetőségem is van. A blkid parancs kiadása után megjelenik a "sima" UUID és a PARTUUID. Én ezt látom:
root@WR-3600-Gyula:~# blkid
/dev/mtdblock2: TYPE="squashfs"
/dev/sda1: TYPE="swap" PARTUUID="8a461c63-01"
/dev/sda2: LABEL="extroot" UUID="c5319dd3-0225-4597-99c5-b8b70e863091" TYPE="ext4" PARTUUID="8a461c63-02"
/dev/sda3: LABEL="mnt" UUID="f690be30-69f8-4f93-9305-27e63143d1b4" TYPE="ext4" PARTUUID="8a461c63-03"Swap esetén, csak a PARTUUID a megadható.
Extroot valamint mnt esetén mindkettő.Mivel több HDD-t is szeretnék formázni, illetve csatolni, mi lenne a helyes? Én eddig a sima UUID-t írtam a router UUID részéhez(kivétel a swap).
Él a gyanú bennem, mivel a blkid parancs LABEL(Cimke) megnevezéssel jelöli a swap és extroot partíciót, hogy ezeknél, a routeren a cimke mezőt kellene kitöltenem? (de az UUID vagy a PARTUUID adattal?)Bocsánat előre is ha nem vagyok érthető késő este....
-
TGyula
tag
válasz
Intruder2k5 #9632 üzenetére
Minden elismerésem
-
TGyula
tag
Sziasztok!
Suste fut a routeren. A beépített formázóval formáztam eddig is minden hdd-t. 2Tb WD-k mind. Eddig, formázást követően elérhető 1,79 / 1.79 TB. Mai nap kitalálta ugyan annál a hdd-nél, hogy elérhető 1.79 / 1.70 TB....
Win 7 hálózati csatolást követően, 93 GB foglalt területet mutat.Mit rontottam el?????
(4 hdd-nél ez már 373 GB bukta)
Előre is Köszönöm!
-
TGyula
tag
Köszönöm Szépen Mindkettőtöknek!
Már megy is !
Mivel mindketten Bp-i lakosok vagytok, hová küldhetem a sört? Mivel ígértem!
-
TGyula
tag
Előre is bocsánat, de elfogyott a cérnám. Reggel óta ülök és olvasok. Segítsetek, Kérlek. Hol találok leírást a problémámra, ami még működik is. Nálam Vargalex megy nem is tudom mióta.De megkértek, tegyek be egy 3600-t egy t-home router mögé, és működjön a torrent. De mindegy mit hogyan állítok, nem akarja az igazat.
Onnan lehet kérni, hogy alapon a 3600, Vargalex firmmel....
Ha valaki megkegyelmezne, kérheti a sörét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest