- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
feco93 #15292 üzenetére
a szerkesztést nagyon elrontottad!
amit én bemásoltam az majdnem a teljes tartalom, csak az első 2 sort kellett volna meghagyni
tehát a web_ui résztől kellett volna kicserélni az egészet
ha mást nem szerkesztettél, akkor a főoldalt nem ronthattad el, vizsont maga a 2. sor nem úgy néz ki, ahogy én megadtam a paramétereket (01, print-restart.cgi; Print-restart; Print-restart; Printer-újraindítás)
szerintem jobb lenne ha újra kezdenéd az egészet
tedd fel a mentést újra, stbstb -
feco93
tag
válasz
feco93 #15271 üzenetére
Megcsináltam viszont valamit nagyon el rontottam s nem is működik.
A template fülön a Create shell script based webpage to www_suste beírtam amiket írtál létre is hozta a Mypage mappát és benne a is van a printer restart lap.
Ezt a fájlt meg kerestem a webcommanderben és így szereztettem át.#!/bin/sh
###902MYPAGE;./nyomtato_restart.cgi;asd;nyomtato reset;asd;asd
web_ui(){
$(sel ewp "$(ls /etc/init.d|grep uhttpd_ |grep -v uhttpd_suste)") `btn ewpdˇDelete`$b$b<!/td>$tbl2$tbl1<!td><!h3>WEB FILE SERVER $b$b Link Own folder to \"LuCI\" or custom web folder: $b $(sel LOF "$(ls /mnt|awk '{print "/mnt/"$1}')$cm") -link-> $(sel LTF "$(ls /|awk '/www/{print "/"$1}')$cm") `btn "Link"`<!/h3>(Call: 'https://ddns_or_ip/my_folder' - NO PASSWORD!)$b$b<!/td>$tbl2"
cat <!<! __EOF__
$tbl1<!td>
<!h3>Template Function: `btn "button_commandˇButton Name"`<!/h3>
<!i>-Funkció leírása --> Gomb név<!/i>
$b$b
<!textarea $ro_ta>
`dash 13`
!Edit these!:
`dash 13`
"nyomtato_restart.cgi" = script file name: 1.=in www folder, 2.= in www_9093 folder, (99 = position on index webpage),
"nyomtato reset" = webpage name (on the webpage): 1.= in index webpage, 2.= template webpage
"Minta cím",
"Tab" = webpage tab name (on the webpage),
"web_ui()" = don't edit title!
"web_ui()" {} = it's responsible for show html webpage,
"Template Function:" = description of task to be executed (on the webpage),
"Funkció leírása",
"button_command" = the command that the button launches (in the script): 1.= button function, 2.= function call,
"Button Name" = button name (on the webpage)
"Gomb név",
"test_function()" = thes function called by "button_command" (in the script),
"test_function()" {} = executed script
"Install to 9093:" = don't edit title!
"install()" = don't edit title!
"install()" {} = don't edit!
web_ui(){
cat <!<! __EOF__
$tbl1<!td>$b
$(btn "buttonˇp910nd-restart")$b$b
<!/td>$tbl2
__EOF__
}
. /*/cgi-bin/bin/variables
header
case "$ACTION" in
"button")/etc/init.d/p910nd restart;web_ui;;
*)web_ui;;
esac
footerS ha megnyitom a 9092/cgi-bin/print-restart.cgi akkor ezt írja:
Bad GatewayThe process did not produce any respons
Viszont olyan jól sikerült az átállítás hogyha csak annyit írok be hogy ip:9093 vagy ip:9092 akkor nem hozza be a fő oldalt. Esetleg ötlet hogy mit rontottam el? Vagy tud valaki küldeni másolatot az index.html fájlról?
-
suste
veterán
válasz
feco93 #15261 üzenetére
a wan tudja fogadni is és továbbítani is, csak szoftveresen van összekapcsolva a LAN-okkal, így egy kicsit lassabb
szóval használható olyan eszköznél ahol nem kell a full sávszélhotplugra most nincs energiám
a 9092/system/template oldalon hozhatsz létre saját oldalt, amire csinálsz egy p910nd restart gombot, amit aztán át is linkelhetsz a 9093-ra:
01, print-restart.cgi; Print-restart; Print-restart; Printer-újraindítás
web_ui(){
cat << __EOF__
$tbl1<td>$b
$(btn "buttonˇp910nd-restart")$b$b
</td>$tbl2
__EOF__
}
. /*/cgi-bin/bin/variables
header
case "$ACTION" in
"button")/etc/init.d/p910nd restart;web_ui;;
*)web_ui;;
esac
footer -
suste
veterán
válasz
feco93 #15187 üzenetére
ne csak az utolsó maradjon fent a tárolón
pontosan mire gondolsz?
a képeket a beállított helyre menti el, ami alapértelmezetten a /mnt/SCAN mappa
és minden beszkennelt képet elment, csak azzal lehet baj, ha 1 percen belül több kép készül, mert az időbélyegző csak perces (pl: scan_2017.02.07--08-00_150dpi.jpg)"switch" módban üzemel
ha a 9092/setup/switch oldalon a quick switch-et alkalmazod, akkor tényleg switch módban lesz, és mind az 5 ethernet portot használhatod -
suste
veterán
válasz
feco93 #15184 üzenetére
hát ha a mi fw-nk van fent, akkor pont azt a leírást nem olvastad el amit kéne, ugyanis a mi fw-nkben benne van a formázó, és van előkészített extroot-os formázás, amit 1 gombnyomással elindíthatsz....
ráadásul automount is van
szóval minden parancssoros kinlódás tök felesleges volt, sőt még valszeg pont az előkészített rendszer ellen dolgoztál -
suste
veterán
válasz
feco93 #15181 üzenetére
A szkennert ennél jóval egyszerűbb beüzemelni.
A 9092/apps/sanescan oldalon egy gombnyomással feltelepíted a szükséges csomagokat, és egy gombnyomással elvégzed a beállításokat (0-as pont).
Utána használhatod az oldalt szkennelesre (1-es pont). [link]
Persze az extroot alapfeltétel, hogy legyen elég szabad hely a telepítéshez. -
donmackó
addikt
válasz
feco93 #15181 üzenetére
Igen mehet rá, csak majd ha felkerült a FW utána tedd fel a 9092-n a frissítéseket (suste oldalán minden leírás megvan hozzá) is.
Egy személyes megjegyzés a nyomtatóhoz. Mielőtt elkezded vele a molyolást, pc-n kapcsold ki az energiatakarékos módot (ha van ilyen). Nekem a HP multit nem tudja felkelteni ha lekapcsol, olyankor a nyomtatási képek is eltűntek, vagy csak folyamatosan várakozott a nyomtatásra. A VPN-től meg nagy teljesítményt ne várj. Eléggé korlátos a vas, és kicsi lesz a sávszélesség amit elérhetsz vele.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged