- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
"lehet, hogy a mai IP címed tegnap még nála volt és nem érti miért nem tud belépni"
LOL! Lehet Neked kormányszóvivőnek kellene menned, ott tudnak dolgokat így megmagyarázni! De ne vedd bántásnak, nem annak szántam, csak tényleg ez egy irreális, teljesen valószerűtlen feltevés! Mellesleg kétlem, hogy donmackó fórumtárs a China Telecom jiangsu ügyfele lenne, vagy a tegnapi IP címének bérlője ma épp Kínában nyaralna!
-
suste
veterán
Archer C5:
-a 16MB flash miatt csak extrém esetben kell extroot. Amit te írtál, azok 2-3-szor is elférnek a memóriájában
-a 128MB RAM elég sokmindenre elég. Ha megelégszel azzal, hogy egyszerre csak 1-2 letöltés megy (szerintem az 1 is pont jó, úgy is leszed mindent szép sorban), akkor bőven elég lesz a RAM, nem kell swap (főleg nem pen-en).
-HDD: szerintem tökmindegy, mert szerintem az nekik a legjobb, ha folyamatosan mennek és nem kapcsolgatnak le. Pl ha beállítod a statisztikát hogy a HDD-n legyen az adatbázis és oda is mentse a képeket (hogy ne vesszen el egy reboot-nál), akkor máris eldőlt a dolog. De én max seed-et sem szoktam soha beállítani....
Ami még elő szokott jönni, hogy valaki közel alszik a routerhez, és a HDD hangja zavarja....na az más téma...(eddigi HDD-im 2-3 évet mennek/mentek eddig 7/24-ben)
-
SztiviVander
addikt
szerintem ilyen célra felesleges a red. egyrészt az usb még a leglassabb hdd képességeit sem tudja kiaknázni. egy wd green ami alacsony fogyasztású, halk és hűvös szerintem jobb ilyen célra. persze egy 2.5-es hdd is bőven jó a célra, ha van belőle elég nagy akkor pláne. raspiról meg annyit hogy első 1000 előrendelőben voltam amikor megjelent, azóta (2 éve kb) megy hibamentesen egy 3.5" 1terás wd green-el, squid, proftp, minidlna, lighttp, samba fut folyamatosan. egyszer fagyott le, akkor is kiderült hogy a tápegység hülyült meg és 5 helyett 4 voltot adott, attól fagyott meg a raspi. de hozzáteszem hogy ha akkoriban lett volna wdr3600 akkor valószínűleg nem veszem meg a raspit mert mindezt tudja ez a router is. bár lehet hogy ennyi minden már rendesen megizzasztaná a cpu-ját
-
suste
veterán
persze hogy van Archer-re is openwrt (arra figyelj, hogy vagy C5 vagy C7v2 legyen, mert a C7 az még csak 8MB flash-es!)
már a Barrier Breaker listában is benne van: [link]és persze a trunk-ból is van hozzá való: [link]
és már több helyen is csináltak buildet ezek alapján
pl nekem is van saját építésű, ha nem akarod magad összepakolászni a dolgokat: [link]HDD-ből én gyárilag külső 1TB-thasználok, közvetlenül a routerre dugva (nincsen külső táp).
Leszakadás nincsen szerencsére, ilyen szempontból jobb az eleve külső HDD.... -
suste
veterán
Ha van egy kicsit több keret rá, akkor én a helyedben az ArcherC5-öt választanám a jövőre nézve.
A 3600 is jó kis gép, de a C5-ben újabb erősebb proci van, és az 5Ghz-es wifije kicsit többet tud.
Kinézetre és egyéb paraméterekre ua a 2 router.
Egyébként én is 3600-at használtam openwrt-vel, trasnmission+minidlna+ftp+samba+1TB HDD-vel, 1évig, semmi bajom nem volt vele. Most már másnál teszi majd a dolgát.
Csak tartsd észben, hogy ezek nem NAS-ok, hanem routerek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest