- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
őstag
válasz
eastsider #15309 üzenetére
LEDE 17.01.0
megjelenés napjától kezdve használom, betonstabil
openwrt/LEDE alatt nincs HW NAT ezért max 230Mbit-es netet bír el -
-
válasz
eastsider #10614 üzenetére
Természetesen igen!
Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
-
válasz
eastsider #10611 üzenetére
Inkább úgy mondanám, hogy erősen ajánlott az ext4-re formázás! Megy NTFS-ről is, de sokszor gyalázatos sebességeket produkál! Természetesen mellette lehet NTFS, úgymond adattárolásra, látni is fogja a router, de az a rész amit a routerrel használ, ahova torrentezel, inkább legyen ext4!
Elérni eléred Samba-n (csatlakoztatott hálózati meghajtó), és FTP-n is, utóbbival akár távolról is bárhonnan...
WDR3600-ra van vargalex fw, ami tökéletesen működik, de azért azt tudni kell, hogy az utolsó verzió is már több éves, így egyre inkább a suste félét szokták ajánlani, ami sok mindenben hasonlít is Alex fw-jére, ami nem is csoda, hiszen Alex sokat segített suste-nak a készítésben.
-
válasz
eastsider #10609 üzenetére
Szia!
Igen bírja, de torrentben ne úgy gondolkodj, hogy 10-20 torrentet egyszerre fog leszedni 5-10MB/sec-el... Ezeket a tranmission kliens sorba állítja, és egyenként, esetleg kettesével szépen sorban letölti őket! Aztán seed-ben tartva lehet már sok torrent is egyszerre. DLNA is rendben van, szerintem nem lehet gond az 1080p sem, minden azon múlik, hogy hogyan osztod be a router erőforrásait...
Azt kell mindig észben tartani, hogy ez nem egy 100k-s szervergép!
-
válasz
eastsider #8236 üzenetére
közben olvastam a dell témában, hogy 6205 wifi modul van a notidban, nekem is ilyen van az egyik notimban (e5430), tökéletesen viszonyul a tl-wdr3600 routerhez 5 GHz sávon is!
én a tl-wdr3600 mellett döntöttem, mert kell a dual band wifi, és nem bántam meg, bőven beszórja a bő 50 nm panelt, 2 fal nem akadály, még úgy is, hogy 150 lakásos házról van szó, és rengeteg elérhető idegen hálózat adott, a 2.4 GHz sáv szinte teljesen telített - ezért is jön jól az 5 GHz, na meg mióta emelt a digi, a 100-as net nem is jönne át teljesen 2.4 GHz kapcsolaton, 5 GHz sávon viszont igen.golya87; akakor egy jó g"gyári" antenna is javulást hozhat, például a 8 dBi tp-link, de mindegyiket azonosra kell cserélni.
-
válasz
eastsider #8231 üzenetére
szia,
1 - 2 fal még nem feltétlenül akadály, de 2.4 GHz alatt nincs olyan "erős" szórása, mint a tl-wr1043nd v2 típusnak, hiszen annak 5 dBi 2.4 GHz antennái vannak, a tl-wdr3600 esetén pedig eloszlik az 5 dBi; 5 GHz - 3 dBi és 2.4 GHz - 2 dBi, cserébe viszont dual band, tehát 5 GHz is adott, és ha van 5 GHz/dual band képes ellenoldali eszköz, akkor nem mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hálózati / IP kamera
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kompakt vízhűtés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged