- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
#73820095 #2599 üzenetére
Elvileg semmi. Tegnap szólt a kolléga, hogy ő bezárja, a bal oldalon mindig egy scan mappa volt eddig nyitva, most pedig akárhol (hálózati meghajtón vagy bármilyen benne egy mappafában) állok kinyomom simán a TC-t és C:/ -t nyit meg a bal oldalra a jobb oldalt viszont megjegyzi, ahogy láttam.
fPApi
Ez az, hogy kilépéskor sem ment... -
spidersoft
senior tag
válasz
#73820095 #2591 üzenetére
1980-as vagyok, volt TVC-m, aztán C64-em (turbó/önturbó nélkül, kazettáról itt azért voltak idegtépő átviteli sebességek
), 1997-ben lett PC-m, ami 1 MB adatot kb. 1 perc alatt tömörített be AIN-nal (ami jobb volt a zipnél de gyorsabb a rarnál) -- olyan 2001 környékén tehettem fel először win95-öt, addigra lett meg a szükséges hardver, addig masszívan csak DOS. Ugyan több órás másolásokra nem emlékszek, mert sose volt akkora HDD-m, ami miatt kéne rá emlékezzek, de telepítettem win95-öt kislemezről, de a corel 4 se sietett fel 386-osra 5¼-esről, az is volt vagy két óra legalább... Tudom, milyen a nem korszerű hardver, az a mostani enyém egy másoláshoz *szerintem* elég korszerű, itt valami OS/TC összeveszés lehet a háttérben, lehet az is, hogy nem dokumentált/nem ismert, azért is írtam ide, hogy hátha valaki tudja az okát. Úgy sejtem, hogy még mindig nem érted, hogy mi a bajom
adott két funkció, ami egy kiszolgáló gépet ugyanakkora adatsebességgel terhel. Az egyik funkció semmi érezhető lassulást, időkiesést nem okoz az adatokat adó gép számára, míg a másiktól, ami ugyanazokon a fileokon ugyanazzal a sebességgel zajlik teljes pillanatálljra teszi a komplett kiszolgáló gépet. Ha negyed órán át másolok egyfolytában, akkor negyed órán át nem frissülnek az alkalmazások, nem mozdul az egérkurzor egy pixelnyit sem, nem frissít a tálcán lévő óra egyszer sem. Ahogy pausera teszem a másolást, mintha mi sem történt volna, az adatokat adó gép újra használható. Nem swap ürítgetés, winyóreszelés után, hanem azonnal. Ami hab a tortán, hogy ez a két, kiszolgáló gép szempontjából látszólag megegyező funkció ugyanabban a programban (TC 8.52a x64) van.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#73820095 #2513 üzenetére
Gyakorlatban ez úgy működik, hogy pl. a DiskDirExtended bővítményt hozzáadva a TC-hez, bekerül a programba a Packer Plugin. Tehát a TC Fájl menü > Becsomagolás részén lehet használni és úgy működik, mintha becsomagolnád a kijelölt mappákat, fájlokat, de ugye lényegében "csak" egy szöveges listafájl készül. Egyébként ezt a listafájlt, mint egy mappa/fájlszerkezet tudja a TC kezelni és ha szeretnéd, akkor ezen listafájlba belépve tudsz a listából másolni bármilyen írható adathordozóra anélkül, hogy a konkrét fájlhoz kellene navigálnod.
Hozzáadni is egyszerűen lehet, mindössze célnak a korábbi listafájlt kell kijelölni. Ilyenkor az aktuálisan kijelölt mappákat/fájlokat hozzáadja a korábbi fájlhoz
-
Kernel
nagyúr
válasz
#73820095 #2451 üzenetére
Szerintem nem az a gondja:
...úgy, hogy lássam a különbözőeket, és azokat át tudjam másolni egy harmadik könyvtárba.
A könyvtárszinkronizálást én is gyakran használom, de az csak két (fő) könyvtárról szól. Harmadikról nem.
Láttam már délután is a kérdést, de épp emiatt nem tudtam rá válaszolni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Napelem
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest