Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
A tc a rarhoz és az unrarhoz használja a winrar-t, az isohoz nem fogja.
-
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én a formátumra gondoltam.

-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Kicsomagolásnál bármi, amit próbáltam, zip, rar.
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
7z mint gyors tömörítő? Szerintem nincs nála lassabb

-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Teljesen legális, 30 napig.
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én is kiváncsi lennék.
Ilyen hülyeséget külön tanítani tök fölösleges.
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én lusta vagyok, inkább gép + eszközrestart minthogy hajolgassak

Viccet félretéve, ez nem jutott eszembe, és ezt a hibát ki is hagytam a felsorolásból. Vicc az egész protokoll, inkább másolok wifin a telóra ftp-vel.
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én már évek óta tapasztalom ezeket MTP-n, szerencsére kerülöm amennyire lehet

-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Pl. ha törlök közben a készüléken valamit fájlkezelőből, akkor az MTP nem frissül amíg újra nem indítom az egész PC-t.
Aztán van hogy átmásolja ugyan látszólag a fájlt, a telefonon mégsem jelenik meg. Vagy átmásolja csak a listát nem frissíti (pc-n) és szintén géprestart kell.
Most így hírtelen ennyi, jóideje nem használom már és az is elképzelhető, hogy ez mind a windows szarsága.
-
fatal`
titán
válasz
tonyrulez
üzenetére
Ez nem feltétlen igaz, mivel egyre gyakoribb, hogy a belső tárhely extre van formázva (hála istennek, a fosadék fat32 helyett), és akkor csak MTP mód van.
Ennek ellenére sajnos maga az MTP borzalmas, egy bughalmaz az egész. Én ADB pluginnal másolok, viszont az nem túl gyors.
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ez béta funkció még, valószínűleg stabil verziót használ.
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Az az mv az nem move akart lenni?
Ha jól emlékszem, akkor windows alatt move a parancs. De van rename is. -
fatal`
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Valószínűleg egy linuxos partícióról van szó és a tv-n belüli az tc-n belüli akart lenni, csak melléütött.
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A tc könyvtárában az alap default.bar van, emlékeim szerint, mert nekem a fent említett könyvtárban amit írtam, van szintén egy default.bar, meg egy default.br2, amiben nem tudom mi van. ftp ini is ott van.
Igazából attól függ mikori a profilod, még vista előtt a program könyvtárába tette az init, ha jól tudom jóideje lehet választani a telepítőben és az appdata az alapértelmezett.
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én sosem használtam a ..-t a főkönyvtárban, ezért nem tudtam, hogy onnan hozzá lehet férni. Szóval lehet, hogy ez működik a régebbiekben is.
Igen, erre a pluginre gondoltam.
Hasznos cucc. -
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"de nem a TC-s panel jelent meg a másoláskor, hanem a Windows-os stílusú."
Ok, így már értem.
Működik az a lényeg, ezt még soha nem próbáltam azért kérdeztem, én az MTP plugint használtam, ha kellett.
Igazából telefonhoz használtam, de most már ADB Plugint használok. -
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
És másolni is fog tudni (nem próbáltam még így)? Csak mert ilyenkor az eszközök MTP-n keresztül kommunikálnak a PC-vel.
Viszont van MTP plugin.
-
fatal`
titán
válasz
kovacspityu
üzenetére
Ez nem így működik

TC-vel egyesíteni TC-vel darabolt fájlokat tudsz. FLV-hez valamilyen videóvágó, vagy célszoftver kell, ami egyesíteni tudja.
-
fatal`
titán
válasz
nagyfejü
üzenetére
Ennek kevés köze van a tc-hez, ezt windowsból tudod intézni. Start menü keresőjébe (vagy xp-n a futtatáshoz), vagy TC-n alulra beírod, hogy \\gépnév vagy \\ip-cím, megjelennek a megosztott hálózati mappák, jobb klikk az egyiken, hálózati meghajtó csatlakoztatása, beállítod a betűjelet és kész. Esetleg bepipálod, hogy belépéskor újracsatlakoztatás, akkor nem kell minden bootnál beállítani.
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ja hogy egyben küldted, így már ok, valóban lehet ilyen korlát, mert baromi hosszú lesz az argumentum lista.

De mindegy, a lényeg, hogy megoldódott a probléma.

"Az jelen esetben azt eredményezte volna, hogy minden "hívogatás" (cikluslépés) elindított volna egy példányt az alkalmazásból, az meg nem túl jó."
Azt hittem ez a cél
Mint mondtam nem ismerem a programot, félreértettem az eredeti problémát. 
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Igen erre gondoltam. Nem konkrétan parancssorra gondoltam (bár az is működőképes), hanem egy kicsi alkalmazásra, ami betölti a textfájlt, ciklussal végigszalad a sorain és hívogatja az exét. A végeredmény lényegében ugyanaz. A parancssor nem hiszem, hogy korlátot jelent, ez inkább egy bug lehet a szoftverben. Nem használok ilyesmit, így nem tudom, csak egy ötlet volt, ezekszerint sajnos nem működőképes.

-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Már miért nem? Akkor nem megnyitod az mp3at, hanem a MusicBrainz Picardnak adod be paraméternek a beolvasott fájlokat (mint a windows beállítás, csak nem módosítod rendszerszinten csak hivogatod az exéjét meg a paramétert).
Mondjuk így n példányt nyit, de másképp tcből sem lehetne sehogy.
(#1833) tknof1871: Én nem tudok ilyenről, de még nem láttam olyat, hogy hibás lett volna a másolat (és erről ne adott volna hibajelzést).
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nem tudok ilyenről sajnos.

Szerintem egyszerűbb lenne írni egy programot, ami benyalja a txt-ből az elérési utakat és megnyitogatja őket.
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Igen ezt már megbeszéltük egyszer.

Viszont a kollega sebességproblémája tuti, hogy nem TC bug.
-
fatal`
titán
válasz
razorka777
üzenetére
Van.

(#1708) Sk8erPeter: Én nem hiszem, hogy ez TC hiba lenne, évek óta használom FTP-zésre (is), és még soha nem volt vele semmi gondom. És nem volt lassabb sem, mint bármi más.
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
További megoldás a VPN és a megosztás fájlmegosztás funkció.

-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ismerem a WinSCP-t is, régebben kellett az egyetemen is fájlmozgatáshoz, de, amióta nem igazán kell, azóta nem telepítek külön programot.
Jó cucc egyébként. -
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"Egyébként szerintem a Total Commandert nem érdemes FTP-kliensnek használni, mert nem arra való, és erre a célra hiányos."
Valóban nem ez az elsődleges funkciója, de, amióta SSL-t is kezel (ez sem tegnapi verzió
) nekem még sosem volt vele semmi probléma. -
fatal`
titán
válasz
MasterMark
üzenetére
Rákattintasz ugyanarra a hdd-re mint amiben a bal oldal áll. Vagy alt+f2 és meghajtó betűjel. (Fordított esetben ugye alt+f1, ez a bal oldalt állítja).
Ez az alapbeállítás. Aztán a beállítások -> Általános beállítások... -> Működés fülön be lehet pipálni, hogy mindig ugorjon a főmappába ha meghajtót cserél, ha ez be van pipálva, akkor értelemszerűen a gyökérkönyvtárba fog ugrani, nem a másik oldalt veszi figyelembe.

(#1611) Sk8erPeter: Biztos, hogy még mindig ez az alapbeállítás? Idegen gépeken vettem észre, hogy sok alapbeállítás megváltozott pl. azt hiszem alapértelmezetten már a gyorskereső sem a ctrl+alt+valami mint régen (én alttal használom). Én már azt sem tudom mi az alapbeállítás, egy kb. 8 éves init hurcibálok mindig.

-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Még ezer éve, windows 98-on használtam ilyen appot és az istennek sem találtam. Nem TC miatt, de kösz.

-
fatal`
titán
"Hogy egy hiba javításával nem okozol új hibát (ez ugye elég "ritka")"
Te fejlesztettél már programot (nem a Hello Worldre gondolok)? Egyáltalán nem olyan ritka, mint, ahogy gondolnád. Persze az ilyen verziókat általában nem adják ki, mert kijavítják a generált hibákat is.
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére

Ehhez már nem volt kedvem

-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ja azt hittem a "beépített nem elég" az átnevezőre vonatkozik, a regex nélkül.

-
fatal`
titán
válasz
3.Aragorn
üzenetére
Vagy a nevéből tudsz törölni n. karaktertől m.-ig pl. ha szeretnéd az ötödik karaktertől a 8.-ig törölni akkor a névhez beírod, hogy [N1-4][N9-], vagy tartalmat cserélni meg a jobb oldalon lévő keresés és cserénél tudsz. Pl. kicseréled az xyz-t a semmire, akkor ahol xyz van a fájlnévben azt kitörli.
Csoportos átnevezéshez meg kijelölöd a fájlokat és ctrl+m, bár gondolom nem erre irányult a kérdés.
(#1551) Sk8erPeter: Van regex a gyári csoportos átnevezőben is, bár nem tudom az mennyit tud, még egyszer sem kellett.
-
fatal`
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Na megnéztem, csak a jelszót titkosítja.
-
fatal`
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Gondolom igen, de szarrá van benne titkosítva a jelszó, miért ekkora probléma ez?

-
fatal`
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Régóta lehet mesterjelszóval védeni az ftp kapcsolatokat, ott a kódolás gomb az ftp kapcsolatoknál.
Én maradtam egyelőre a 32bites verziónál, az MTP plugint és az Uninstaller plugint baromira megszoktam.

-
fatal`
titán
válasz
Regirck
üzenetére
Mert string szerint rendez, nem szám szerint. A string szerinti rendezés pedig úgy működik, hogy karakterenként hasonlít össze, ezért a 2 nagyobb lesz, mint a 11. (Mert az első karakternél az 1 kisebb, mint a kettő)
A megoldás a feljebb is olvasható 01, 02 stb. elnevezés.
Csoportos átnevezéssel (Ctrl+M) gyorsan véghezvihető. 
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére

Ha kérdésem van, akkor azért vissza szoktam olvasni, olyankor nincs echo, csak válasznál.

-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ez nálam megszokás, igaz, nem ezt a fórumot kezdtem használni először és máshol még nem szóltak emiatt. Üldözési mániám nincs, csak nem mindig jegyzek meg minden avatart

Még ha, amiatt kötnének belém, hogy spamellek, vagy pocsék a helyesírásom az ok. De azért, mert próbálok segíteni
Egy idő után furcsa volt.
Bár tény, hogy ennél a konkrét esetnél jobban is odafigyelhettem volna, mert rögtön alatta volt a válasz.Ha nagyon sok új HSZ van, akkor én is ezt szoktam csinálni, de itt nem volt annyi. Nyílván egy 3 napja feltett kérdésre nem válaszolok, mert általában rég megválaszolták addigra.
Na nem offolok tovább, főleg nem ebben a topicban, mert egyszer már ránkszóltak.

-
fatal`
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Teljesen mindegy, hogy rendezem, akkor is az utolsó olvasatlantól fogok indulni és szépen válaszolgatni.

Visszafele olvasni értelmetlen.

Mondjuk szerintem nem baj, ha többféleképpen is megvan fogalmazva egy válasz, legalább, ha jön valaki és rákeres, akkor kidobja a kereső.
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nem sértődtem meg csak lemaradt a smile, sry.

Akkor lehet nem te voltál, időnként mindig jön valaki, aki belémköt emiatt, azt hittem, hogy ismétlődik, bocs.

(#1449) aag: Nem próbáltam klónokat, de az egyetemen egy ideig Unreal Commander volt a gépeken a TC helyett és egész jónak tűnt.
Szerk.: Na tessék, megint megelőztek.

-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Már mondtam jópárszor, hogy fentről lefelé olvasok és válaszolok, de azért csak belekötsz újra és újra. Mikor válaszoltam a hozzászólására, akkor még nem olvastam Gabás hszét.
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Igaz, a * is felesleges.
A hsz-t még a második szerkesztésed előtt küldtem amúgy.

Próbánál az "a" vagy az "asd" szerintem mindenkinél szerepel.

-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Bármilyen típusú fájlt beírhatsz oda, ami nincs az adott mappában. *.asdfasdfa-ra is működik, most próbáltam ki.

-
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én sem gányolom össze a gépemet ilyenekkel.
Én Winrart használok, nagyritkán 7z, bár általában csak kicsomagoláshoz.Amúgy ez a specifikáció dolog érdekes, talán a gyártók úgy gondolkoznak (most itt elsősorban a telefonokra gondolok), hogy a legtöbb embert nem érdekli csak a marketing maszlag? Mert én pl. előbb tudom meg a mobilarena tesztből, hogy milyen hardver van egy adott készülékben, mint pl. az SE honlapjáról. Bár nincs kizárva, hogy én voltam béna és nem találtam.

-
fatal`
titán
válasz
Visormail
üzenetére
Szerintem nem támogatja. Esetleg próbáld meg a haozipet felparaméterezni ott, ahol betallózod a tcnek, hátha. Bár ne mismerem azt a tömörítőt, így nem tudom, hogy milyen paraméterre csomagol ki / be, ha egyáltalán támogatja. Ha nem támogatja semmiképpen nem tudod megoldani.
-
fatal`
titán
Arról tudni valamit, hogy az androidos verzió mennyibe fog kerülni? Illetve, hogy kap e valamiféle kedvezményt az, aki legális asztali változattal rendelkezik?
-
fatal`
titán
Stabil már a 8.0 beta, érdemes rá frissíteni, vagy maradjak a 7.56a-nál egyelőre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egy idő után furcsa volt.