- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
ezt sajnos nem tudom
ki tudom valahogy listázni amire gondolsz?ctrl+b -t használva egy sorozat így néz ki: pastebin
csak ugye több sorozat is van
és van ahova nem kerül fájl csak a mappát hozza létre hozzá
ebben az esetben a mélység az randomnak mondhatóDottore
köszi, megpróbálom majd -
poirot
őstag
Nagy nehezen megtaláltam. Egy hete cseréltem VGA kártyát. A lényeg a tálcán lévő Nvidia beállítás ikonnál jobb egér gombbal megnyitjuk az Nvidia Geforce Experience ott a beállítások gombra megyünk, a többi a kép alapján értelemszerű. Legyen kikapcsolva.
Ha rákerestek a Google-n ott is több találatot ad ki;
disable in-game overlay
-
-
Panthera
őstag
Olyat nem látok, bár nem a legújabb verzió van fent (9.50). És a 4.-et választottam a listából.
Végülis jó lett.#3621 genndy:
Szerintem az új fájlokat mindenképpen másolja, a felülírás csak a már létezőkre vonatkozik..Én is így gondoltam és igazad is van (ezek szerint nem jól csináltam először).
Köszönöm, kipróbálom majd a robocopy-t is. -
Próbáld meg így beállítani az UP-t, mi történik: Ez a sima TC beállítása
(UP-ben először mentsd el a beállításokat, ha vissza szeretnél térni hozzájuk) -
Lehet, hogy olyan helyre telepítetted, amihez admin jog kell. Próbáld meg admin joggal futtatni, hátha megoldja a gondokat.
Sajnos az Ultra Prime változat az egy hegesztett verzió, nem "eredeti" Ghisler termék, mindig is sok hibát tartalmazott, ezért itt (hacsak valaki nem használja) nem biztos, hogy kapsz választ. -
-
Kékes525
félisten
De igen. Én is használom.
Nyitottam is egy topikot, de nincs látogatottsága: Far Manager - file and archive manager
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- World of Tanks - MMO
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden, ami Unreal Engine
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Microsoft Edge
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest