Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gigabytman
üzenetére
Kijeloles.
Ctrl m. -
törölt tag
válasz
tibaimp
üzenetére
1982 BASIC, 83 ASSEMBLY, 86 C. A gép még DOS-szal indult

SPECTRUM, HTZ... És milyen nagy szó volt aztán a C64...
Kazettán a programok, meg is hallgattuk
Még dolgoztam AMIGA-n és ATARI-n is. (Különösen az AMIGA mai napig szívfájdalmam, h abbamaradt, a WIN már akkor is fos volt mellette...) -
törölt tag
válasz
forum_user
üzenetére
Ctrl M.
-
törölt tag
válasz
gigabytman
üzenetére
Jó kérdés, nem tom, de 1960 366 db-os

-
törölt tag
válasz
spidersoft
üzenetére
ÉN értem, de h te mit nem értesz, nem tudom. Nem egyforma a 2 funkció. Majd ha te írsz egy tc-szerű programot, lehet, h úgy fogod csinálni. Szíved joga.
-
törölt tag
válasz
spidersoft
üzenetére
Annak vban elégnek kellene lennie.
Az a meóriakezeléstől függ. A tc készítőit kéne kérdezni, h hogy osztották be.
És h miért úgy
Mondjuk az nyilvánvaló, h a másolás több munka, és cél a gyorsaság. Bár lehet, h te túl fiatal vagy, h emlékezz többórás másolásokra... -
törölt tag
válasz
spidersoft
üzenetére
Ha annak kevés a memóriája, nincs benne smi furcsa.
-
törölt tag
válasz
spidersoft
üzenetére
Újabb tc-nél én is tapasztaltam ilyet: másolásnál azonos gépben lévő 2 partíciónál is. Sztem olyankor zabálja a memóriát, és ezt nem nagyon tudod állítani, talán a prioritással el lehet vmit érni, de nem próbáltam.
-
törölt tag
Jaja, nekem is leesett az állam, efölött vhogy mindig elsiklottam

Pedig az alt+shift+enter után még nagyság szt is rendezi, juhhhúúúú

Mennyit bosszankodtam ennek hiányán
Tanulság: kérdezni, kérdezni, kérdezni, mégha látszólag lehetetlen is és hülyeség

Mert vannak még csodák

-
törölt tag
-
törölt tag
A menüben files, mark, commands > synchronize dirs > új ablakban a 2 mappa, itt állítgathatsz.
A szinkronizálás azaz szinkronbahozás, vagyis két különböző tartalom egyesítése/összefésülése, azt jelenti, hogy összehasonlítja a 2 kiválasztott mappa tartalmát, és ha eltérés van, akkor -mondjuk- mindkét mappából átmásolja a másikba, ami ott hiányzik.
Szóval a szinkronizálás megvizsgál, és kijelöl, és lehet váltogatni, h mit mutasson, az egyezőt, a különbözőt, stb, meg összerendezni, csak nem egy harmadikba, hanem egymásba (de ha mképp 3. mappa kell, mert a 2 eredetit úgy akarod megőrizni, ahogy vannak, akkor azokat másolod, és a másolatokat szinkronizálod).Na, kikerestem neked, ha tudsz angolul, akkor ezt az oldalt érdemes sokszor olvasnod.
-
-
törölt tag
Van vkinek egy szűz default.bar-ja, amit el tudna nekem küldeni? Az enyém már nagyon nem hasonlít rá, de elfelejtettem az eredetit elmenteni

-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Az atributes után gond: pipa van mindenütt, de szürke, úh smit nem tudok variálni. Mielőtt kiléptem, megitn enkifutottam, az elnevezés után engedte a pipákat változtatni, tök jópofa lett

-
törölt tag
válasz
sid.:Rc211v
üzenetére
Hogyne. Jobb klikk az ikonra, tulajdonságok, futtatás.
-
törölt tag
Lehet vmi könyvjelzőfélét csinálni? V gombot?
H a sűrűn használt oldalakhoz ne kelljen folyton az egész path-on végigmásznom? Mert eddig a füleket hagytam nyitva, de az is hülye dolog, h ennyi fül van megnyitva, meg ha vmelyiket véletlen bezárom, és mondjuk, jó mélyen van almappában, legközelebb... V ha vmi fontos ugyan, de ritkábban használom, és emiatt nem tudom kapásból, fejből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Arc Raiders
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OpenMediaVault
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest