Új hozzászólás Aktív témák
-
Naigen
aktív tag
Ha jól értem a problémát, azt szeretnéd, ha belépsz egy könyvtárba, az abban lévő alkönyvtárak méretét automatikusan számítsa ki, kilépéskor szintén? Én dirsizecalc-al oldottam meg úgy, hogy létrehoztam egy egyedi oszlopot (nézetet), erre van egy dedikáld gombom, amivel, ha akarom előhívom. Természetesen restart után is úgy marad. Nálam mondjuk több infó van, de úgy paraméterezed az adott nézetet, ahogy akarod.
-
Kernel
nagyúr
Ez ilyen volt mindig, a lemezműveletek, újraolvasás, HDD darálás csökkentése érdekében.
Nem emlékszem már, hogy van-e erre TC plugin, vagy a programajánlós topikban emlegetett valaki más fájlkezelőt, ami ilyen kijelzést állandóra tud.
Nekem így van megoldva az F1 billentyűvel.
De mivel használok egy másik TC-t is, ami médiatallózóként át van méretezve nagyobb betűkre (fekete háttér stb.), ezt TV-képernyőn szoktam kezelni, egérrel vagy távszabályzóval, ennél pedig az eszköztárra kreáltam egy ikont, amire ha rákattintok, látom a mappaméreteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Macska topik
- Formula-1
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest