- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@reeo
aktív tag
Működik az tökéletesen, csak a < nem kell az elejére, szerintem kolléga véletlenül hagyta ott.
Erre mondtam, hogy neten olvass utána a reguláris kifejezésnek. Gyakorlatilag szövegre keress a paramétereknek megfelelően, a paraméterek összerakásában meg a linkelt oldal, chatgpt vagy más online tool is tud segíteni.
-
dbius
veterán
Szerintem ezt csak több lépcsőben fogod tudni megcsinálni, legalábbis TC-rel, mindig az első találat cseréjére alapozva:
1. az első space karakter cseréje olyan karakterre, ami nem fordul elő a fájlnevekben
2. a második (ekkor már első találat lesz) space karakter cseréje olyan másik karakterre, ami még nem fordul elő a fájlnevekben
3. a (ekkor már első találat lesz) harmadik space karakter cseréje olyan másik karakterre, ami még most sem fordul elő a fájlnevekben
4. Ezzel a 4. space karakter lesz az első szóköz a fájlnevekben.
5. A szóköz karakterek első előfordulását átnevezed kötőjelre.Ezt követően pedig az első három lépcsőben kicserélt szóközöket visszacseréled szóközre.
-
-
dbius
veterán
Csak a "space" karaktereket (és azt mindet) akarod cserélni kötőjelre?
Ha igen, akkor jelöld ki az összes fájlt, majd ctrl+m, a felbukkanó ablakban jobb odalon felül (Keresés és csere panelen) pedig a "keresendő" mezőbe beírod a "space" karaktert, a "cserél" mezőben pedig a "-" karaktert.
Alul már mutatni is fogja a végeredményt, hogy a művelet után hogy néznek majd ki a fájlnevek. Ha megfelel, akkor mehet az "indítás" gomb.
-
tonyrulez
őstag
Ez nem rémlik?
Üres mappákat meg utólag lehet törölni ha lenne. -
tonyrulez
őstag
Fájlkeresés: Alt+F7 /
cm_SearchFor
/ eszköztáron is kellene lennie
Amit keres: *.jpg
Ahol keres: kusza mappaszerkezet gyökere
Keresés indítása
Ablakba
Összes kijelölése (Ctrl+A)És mehet az átmásolás a mappaszerkezet megtartásával.
Pardon, ez így nem akar működni. Akkor becsomagolás tömörítetlen zip-be, bepipálva hogy almappákat is, aztán ezt ki lehet csomagolni ahova akarjuk. De még utánanézek, hátha tud másolni könytárstruktúrával csak én nem tudok rólaKözben találtam egy másik módot is ami kiszúrta a szemem: kijelölöd a kusza mappastruktúrát, F5 másolás, "Csak a következő típusok" +, itt ugyanúgy rákeresés a kiterjesztésre, csak "ahol keres" nélkül, itt ezt el is kell menteni valamilyen néven, és OK. Mappastruktúrát itt is megtartja, viszont fentivel ellentétben olyan mappákat is átmásol, amiben nincs adott kiterjesztésű fájl, így üres mappákat létrehozva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest