- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizzybika
csendes tag
hello, toshiba satellite l750d-16k laptop.
az a gond hogy fényerőt nem lehet állítani, és az ati driver frissítés nem tudom hogy megy de a 12.7est nem lehet rá feltenni =| csak a régi drivert ami az alap toshiba oldalon van fent. És a processzor gyárilag tényleg ilyen gyenge?
-
zizzybika
csendes tag
üdv, következő a probléma az usb. bedugva a hűtő/egér. ha kizúzom, majd később (vagy ha egyből akkor is) vissza dugom nem ad neki áramot. nem indul be a hűtő sem, az egér sem világit és nem működnek
egy teljes leálítás-újraninditás kell hogy megint érzékelje a cuccokat. de ha kihúzódik vége
-
zizzybika
csendes tag
üdv toshiba l750d-16k (psk38e)
néha a képernyő fényereje magától állítódik, leveszi 0-ra majd fokozatosan lassan fel maxra. ha bedugom az áramba akkor a képernyő kikapcsol. próbáltam már minden Fn-s billentyű kombót, semmi!
mi lehet? ha kihúzom az áramot vagy a gépből vagy a konnektorból akkor egyből visszajön a kép!!
driverek fent. ö eddig jó volt. nem telepitettem drivert. ennyi
-
zizzybika
csendes tag
válasz
mr_ricsi #9817 üzenetére
Milyen VGA Drivert tudnék leszedni ami működik?
Leszedtem a hivatalos ati/amd .com ról a driver detectort ami felismeri mi van a gépedben így biztos azt próbálod feltenni amit kell. na most, felismerte hogy az amd a6-34xx mx van benne, download, lejön, installnál: error. nem talál kompatibilis ati videókártyát.
egy kép róla= [link]szóval ez lenne a gond : ( nem engedi feltenni. így meg elég élesen fényes és ha fényerő állító kombinációt megnyomom elsötétül a kép, és csak akkor áll vissza ha ujraindul a komputer
szóval kellene valami control center féle + driver, de ha az originál weboldalrol szedett progival nem jó akkor....
amúgy próbáltam hogy notebook graphics és kiválasztottam az a6ost, a 65xx seriát, akkor feltettem a motherboard drivert is, cpu drivert is kerestem,
. az original toshiba oldalán meg csak egy 2011es van amin 2010es copyright van
az kb 1-2 éves lehet akkor
-
zizzybika
csendes tag
Vagy lehet ezzel kellene tweakelni?
[link]
k10stat helyett -
zizzybika
csendes tag
Toshiba oldaláról letölthetők a következő bios frissítések:
1.50
2.10
1.30
melyiket tegyem fel? -
zizzybika
csendes tag
help. K10STAT tuning.
Toshiba Satellite L750D-16k (PSK38E)
AMD A6-3400M.
progit beüzemeltem.P0 nál alapból ugye 1400mhz (1.1000v)
ha áttálítom 2200mhz (1.2000v) valamiért lefagy a böngésző, befagy néha 1-3 mpre
valaki tudna mondani pár működő jó profilt? pár db mhz=voltage kombót ami tuti hogy jó és nem ég le a gép?!
-
zizzybika
csendes tag
válasz
whiteman0524 #9360 üzenetére
milyenek lesznek azok a trinityk?
-
zizzybika
csendes tag
válasz
whiteman0524 #9356 üzenetére
megéri megvenni egy ilyet most, vagy várjak még a nyárig?
-
zizzybika
csendes tag
válasz
whiteman0524 #9354 üzenetére
jó gép lenne mert 4 magos és 2 ati videókártya, egyik proci mellett ül. másik meg a dedikált
-
zizzybika
csendes tag
[link]
Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Trollok komolyan
- Hővezető paszták
- Magisk
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HMD Skyline - jó szerelés
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest