Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• whiteman0524

aktív tag

válasz zizzybika #9359 üzenetére

Nem tudom. Nekem sajnos tönkrement a laptopom ezért muszáj volt venni egy újat és erre esett a választásom. Hardver ügyileg sztem teljesen rendben van a cucc. Bár nyárra már kint lesznek az új Trinity APU-k ha minden igaz. Azt esetleg érdemes lehet mevárni, de ezzel se jársz rosszul. Két negatívumot tudok megemlíteni ezzel a géppel kapcsolatban, ha leszámítom a drivervadászatot :D Az egyik a minőségileg gyenge billentyűzet, a másik meg az hogy lehet hogy a képeken nem látszik de fényes a felülete, és eléggé könnyedén sérül. Én egyszer utaztam már vele 200 kilót, úgy hogy végig a laptoptáskában volt de itthon már is észrevettem rajta 2 kis karcolást... Nagyon érzékeny. De ezeket leszámítva nekem nagyon bejövős. Főleg ez a kis 4 magos AMD proci. Kicsit régebbi játékokat egész jól futtat, de azért csodát nem kell várni tőle. Ha kell a teljesítmény, akkor pedig rántok a procin 1Ghz-et, azt még stabilan elviszi. Így ha kell a kraft akkor van egy 2.4 GHz-es 4 magos kis procid :K Az előző gépem ami tönkre ment egy HP volt. 1,6Ghz-es 2 magos Core 2 Duo, 2GB RAM, meg egy 160GB-os vinyó volt benne. Jah meg egy Intel GMA 950 ( :DDD ). Hát ahhoz képest ez fényévekkel jobb :D

Új hozzászólás Aktív témák