- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #43073 üzenetére
Mondjuk nekem az a tapasztalatom, hogy viszonylag kevés kisgyerkőc játszik ezzel, nekik szerintem túl bonyolult a játék tematikája.
Viszont annál több kielégületlen é-pénisz huszár, akinek feltétlenül le kell núboznia a másikat, amikor 4v1-ben hátulról 2 ultival lelövik
Hihetetlen sok agresszió van az emberekben akik így próbálják levezetni.
Az emotok nagy része is ezt az aberrált réteget szolgálja ki... -
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #43068 üzenetére
De legalább jól jöttek az élesztgetős achihoz.
Más:
Tegnap DZ-ben, függetlenül, hogy csak a 30 cuccos kimentéséért mentem be, azért csak meglett 21 rugó kill, a legjobb az volt, amikor volt egy négyes banda, akik raideltek, azokból 1-2-t megcsaptunk mindig, igaz feküdtünk 50x
Persze ment részükről a noobozás, meg minden, de a legszebb az volt, amikor megunták, hogy mindig bukja egyik másik a manhuntot, akkor le akarták futni, de sikerült őket utolérni, és az egyiket 1 másodperccel a lejárat előtt lőttem és ütöttem le egy másikat meg ~25 seccel
Többet már nem jöttek vissza -
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #42988 üzenetére
Azóta 2 naponta újra van indítva, semmi.
Nem a PTS az oka, az max ráerősít, meg laggoltat, de jellemzően 1.7 óta van ez így.
Előtte nem is nagyon tudtam mi az a Delta.Mondjuk tegnap is volt egy másodperc TimeSquare hibátlan végén, amikor már lelőttük az utolsót is, akkor beakadt 1 másodperce, ha akkor ott kaptam volna egy deltát, biztos közel lettem volna az uninstallhoz
-
pottyoske197
tag
válasz
arnikusz #42967 üzenetére
Koszi, neztem, nagyjabol masfel annyira szamitom az idot, Taktikus szett van , ranezek atalakitgatom, azzal szoktam a helikopterest megcsinalni
3000 firearms 4600-4800 stamina 6800 elektor ha jol emlekszem
barett mellenyel van es passz zsakot nem tudom de atdolgozom hogy jobban healelodjek -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #42969 üzenetére
Egyébként szerintem a Végső nem szedi fel a sticky-t, nem?
Csak gránátok és Sólymon a rakéták.A TS-en 2 "kritikus" rész van, az egyik a shotis roham, a másik pedig a 2 ügynök - a bossok előtti körben-, amikor styckisnek. A többi csak türelemjáték, akkor van gond, ha valaki nem tud megülni a seggén.
-
válasz
arnikusz #42904 üzenetére
A jelek szerint nem tudsz különbséget tenni az esély és a garancia között márpedig az a buff az előbbibe tartozik a Lone Star-nál. Az, hogy nálad sűrűn triggerelődik még egyáltalán nem garantálja, hogy másnál is fog. Az a 75% simán jelentheti, hogy 10-20 tárat is kilősz mire 1x beadja és az is lehet, hogy 3-4 tárat is kitudsz lőni mert folyamatosan beadja mert hát ilyen az a fránya statisztika. Ez kicsit olyan mint a loot drop, van Snip3r és van mindenki más
Én is Lone Star classified-ben rohangálok 1-2 hete és van amikor 2-3x is beadja a buffot zsinórban és van amikor 5-10 tárat is simán kilövök anélkül, hogy akár egyszer is beadná. -
dvd24
senior tag
válasz
arnikusz #42904 üzenetére
Persze bejöhet az élet, ha minden épp összevág, de ez akkor is esetleges. Mivel PvE-ről beszélünk jobban megéri egy ferocius + destructive kombó és mindenképp LMG-n nem pedig AR-en.
CF lone start használva szvsz nem éri meg AR-t használni, ha LMG-vel mész akkor van a setbónuszból +20% dmg és az alap LMG +14% dmg (ami 1.8-ban tovább nő), viszont AR-el csak +22% EAD-t nyersz, arról nem is beszélve, h pl egy MG5-nek ugyanannyi az RPM-e és az alap sebzésük is hasonló mint egy LW M4-nek, de az LMG mellett szól még a nagyobb hatótáv, a könnyebb kezelhetőség és a nagyobb alap fejlövés bónusz, ja és az is hogy könnyű suppressedbe tenni az ellenfeleket.
-
válasz
arnikusz #42835 üzenetére
Stabil, nagyon stabil, szerintem ez is és az Alejandro is nerfelve lesz (vagy annyi hullik majd belőlük, mint MDR-ből, mármint ha nem Snip3r_HUN vagy
), túl erősek.
Bár a reload elég lassú (és továbbra is megszakad és újra lejátszódik az animáció, ha seeker mine-t vagy gránátot dobsz el...)
-
-
foxymaxy
senior tag
válasz
arnikusz #42701 üzenetére
Ezt igazolom én is, rendszeresen a felszerelés vagy a fegyver páncél/dps értéke lecsökken
Engem a fedezékbe húzódás szokott agyilag felb@szni, mikor a távolabbi fedezékbe ugrik amit simán tudnak lőni, vagy mikor csak spontán kibújik a fedezék mögül. A loot nagyon siralmas, 1700as mellény 800as kesztyű meg használhatatlan fegyverek exo ládákat ki sem bontom , van már egy tucat -
válasz
arnikusz #42603 üzenetére
Lassan fél éve nem kaptam Vigorous mellényt, tegnap óta hármat, ezen kívül 4 exotic esett (igaz csak Caduceus + Skulls MC) egy menet roaming boss körből. Szerintem kicsit módosítottak a loot table-n (free weekend miatt?). Janesz meg kapott MDR-t field prof. vagy DZ cache-ből.
-
HKorn
veterán
válasz
arnikusz #42580 üzenetére
Hát így elég gyászosan lehet összeszedni CF cuccokat. Alig egy párat sikerült GE alkalmával, azok se túl jó statosak.
Azóta egyfolytában tolom a PvE boss farmot, Legendray küldiker, tele vagyok már exo ládával, de CF sehol semmi, elég durván visszavették a loot rate-t.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #42563 üzenetére
Ha ilyen lesz a Reclaimer, akkor minden karakterhez farmolok egy szettre valót
Jut eszembe:
Ha valaki érez késztetést, hogy a Legendary/Hősi küldetéseket hibátlanul megcsináljuk, az keressen már engem, mert szeretném végre megcsinálni.
A Sárkány a múltkor véletlenül meglett, nem volt cél, de a végén vettük észre, hogy ja, senki sem feküdt meg.
Tegnap is pl a Warren Gate, összesen 2x volt, hogy valaki feküdt, de ez is csak Rambozás miatt volt.Szóval olyanok, akiknek azért van tapasztalatuk, megfelelő build, és a herélt macska állapotot fel tudják venni, azaz semmi Rambozás meg felelőtlenség.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
arnikusz #42542 üzenetére
Most nézem hogy a 6-ból csak 4 taktikus, 2 elit alakulatos... (van sárgám taktikusból minden gear-re csak egy kettönél valamivel kevesebb az armor ezért raktam fel az eliteket)., ergo a lényeg hogy egyfajtából legyen min 3 vagy 4 + ezekhez a ninja adja majd a bónuszt.
Ehhez a szetthez amit linkeltem ha cserélek a nomád pisztolytáskára, akkor jelentősen megugrik felfele a sebzés és az életerő is viszont a képzettség egy kicsit csökken.
Okés figyelek akkor a magasan páncélozott dolgokra is!Anonymus23:A roll-ra ránézek , tele van a lerakatom szóval még el kell adom begyűjtött cuccaim, de sok akkor sem fog esni belőle...
Többnyire csak magam csinálgatom a kuldiket plusz ha olyanom van akkor invelek be egy két tagot , de állandó játszópajtások nincsenek csak a mobok -
Pro!Petya
addikt
válasz
arnikusz #42539 üzenetére
Okés, rendicsek!
Akkor ma majd meló után nekifekszem.
most perpill így állok :
Van nomád és ninja bike-om is akkor arra cseréljek?
Anonymus23
Köszönöm a segítséget!!!
HKorn : világszint váltás tier 5-re bossok, aztán napi kielemeltek hardban, és sima láda küldi
ha esik Classified azt el ne adjam zároljam, jah és hogy seekerre cseréljem a löveget bár az utobbiba már nem vagyok biztos -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #42509 üzenetére
Tényleg fáradt vagy, nulla perces, azaz az Ő szintjén még szinte semmi, ha bemegy a DZ-be nem fog csíterekkel találkozni, mert azok nem az Ő szintjén bohóckodnak.
(#42508) BladePocok
Csináld azt, amit a játék mond, ez a pár nap arra lesz jó, hogy megtetszik, vagy soha többé nem fogsz vele játszani. Az igazi része lvl30 után kezdődik el. -
dvd24
senior tag
válasz
arnikusz #42501 üzenetére
Nem azt mondom, hogy kifejezetten rossz, csak azt, hogy felesleges használni mert vannak sokkal jobbak is, de a kommentedből még eszembe jutott az is, hogy ha még használja is az ember akkor is csak a 3. helyen érdemes mert amúgy meg 4000valahányszáz stamina kellene hozzá, hogy aktív legyen.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #42407 üzenetére
Szerintem teljesen használható, DZ-ben is ha lenne egy összeszokott csapat, akkor mindenképpen kellene egy, mivel sticky+gránátfelhő hullik a normál és rugó agentre mostanság.
Azért bírom a rugók lelkivilágát.
Este Áronék behívtak, látom, hogy manhunt van, és lövik őket, átvedlettem deadeyeba, kettőt megfektettem a másik kettőt is le lett lőve. Visszajöttek, és az aki az előbb 3-4 lövés volt, volt, hogy sebezni sem tudtam gyakorlatilag, 4-5 lövéssel az overheal alíg ment le, max 30k-t sebeztem beléjük utána.
Utána még ment a lövöldözés, egyik másik nagy nehezen megfeküdt, de messziről még így is sikerült betalálni, de mindig volt valamelyiknek élesztős ultija. Elnyomtak annyi kék és élesztős ultit, hogy nincs is ennyi a játékban. Aztán jött egy másik csapat, és bedarálták ezeket, akiket előtte még sebezni se nagyon tudtunk...
iq klán volt a nagyon sértődős csapat -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #42393 üzenetére
UG ládákat gyűjti valaki tegnap elraktam 10db-ot- érdemese-e tartani?
Minek? Semmi értelmes nincs benne, szerintem még CF cucc sem.
Más tegnap este egy kis DZ után még fél 11-kor mondom megcsinálom az egyik alton a Napalmot, szerencsére bedobott egy kínlódó csapathoz, akik már éppen a végén voltak, 15-20 perc alatt meglett. Na mondom, akkor Sárkányfészek. Ott meg sikerült egy jó kis random csapattal végigtolni, gyakorlatilag dara volt az egész, pedig 4 DPS volt. Annyira pikk-pakk ment, hogy fel se tűnt, hogy senki sem feküdt meg közben, így az achit is beadta.
-
Mr Chapel
tag
válasz
arnikusz #42350 üzenetére
Igen, azért annyira nem szoktam felhúzni magam ilyenen, öreg vagyok már hogy ilyesmi fel tudjon zaklatni. Csak nem gondoltam volna hogy ennyi negatív atrocitás fog érni egy jatékban. Nem minősíteni akarom, de ilyen szar egy communityval már rég nem találkoztam, ennyi cheaterrel stb... egy BattlEye korában. :/ Tisztelet a kivételnek. Szerencsére nincs veszve minden
Nagyjából arra felé szoktunk màszkálni. Dz7-9 között. Azt nem tudod véletlenül hogy a bent lévő bossokra mennyi a respawn? Kint tudom, de a dzben bizti kevesebb mert egy órán belül volt hogy kétszer is levertem ugyanazt.
-
5150head
senior tag
-
dvd24
senior tag
válasz
arnikusz #42315 üzenetére
Ez igaz, viszont annyi változott, hogy így kivették az RNG faktort és nem kell kukázni az eddig összegyűjtött geart. Ez számomra sokkal szimpatikusabb megoldás. Mondjuk arra nem tértek ki, hogy mi fog történni a jóval régebbi gearrel, pl. mi van, ha valakinek el van rakva még olyan táska amin két major attr. volt?
-
dvd24
senior tag
válasz
arnikusz #42313 üzenetére
Azt mondták úgy fog kinézni, hogy tier 5-ön a mostani itemek lesznek kb a legalja (256), de nem az lesz, hogy ugrunk egy GS szintet mint eddig, hogy újra kelljen farmolni mindent, hanem azt ami már megvan, szép lassan fejleszthetjük div techel és egy teljesen új GS rendszer lesz ami majd számolja a szintünket és ez majd növekszik 286-ig amit akkor érünk el ha mindent kimaxoltunk ami rajtunk van.
Ezzel együtt nem fogják buffolni az ellenfeleket, szóval ha hozzátesszük ehhez, hogy a hp-t is a régi módon számolják, akkor sokkal könnyebb lesz a pve tartalom mint eddig.
-
dvd24
senior tag
válasz
arnikusz #42256 üzenetére
+5% shield damage resilience modok a trükk a pajzsnál - sokkal többet ér mint a +pajzs hp vagy a +dmg, ráadásul a játékosra is hat, nem csak a pajzsra. Nekem a PvE-re összerakott D3 szetnél 170k az elektronika és kb 880k hp-ja van a pajzsnak de sehol nem tört még szét.
amúgy visszatérve a terminator commendationhöz, szerintem egy 3 striker+ninja+2 random (lone star, vagy nomad, vagy tact, vagy bármi aminek hasznos bónusza van PvE-re) + 1 SASG vagy Showstopper és simán lehet irtani ugyanúgy a PvE pontokat last standen shotgunnal és úgy egyáltalán nem lehetetlen elsőnek lenni
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #42247 üzenetére
Nekem az LS achik közül az tetszik, hogy shotival te legyél az első.
Aha.
Gyakorlatilag lehetetlen, őszintén feliratkoznék annak a YT csatornájára és még a Donate gombra is rákattintanék, aki ezt csalás nélkül megcsinálja.
Még ha mindegyik noob is a másik csapatból, és közben vakok is, és hangalapú vezérléssel játszanak, akkor is biztos akad egy mákos a saját csapatból, aki többet lő 1-el.
Max ha mindenkivel meg van beszélve, hogy ott állnak a kezdőn, és csak te mész és próbálsz 1-2 szerencsétlent lelőni shotival.Aki ezt az achit kitalálta az szerintem nem játszott ezzel a játékkal, vagy pont ő értékesíti a csítet, és ilyenek kellenek az eladáshoz
-
-
Nyugis
senior tag
válasz
arnikusz #42210 üzenetére
üdv!
mindegy milyen szürkét? fegyver páncél bármi jo?
nos jelenleg kemény munkával Egyedül barangolva többször elvérezve sima normál bossokon , nos lvl6...
Nem nevet!!modositás:
csinálom a szárnyak küldetést, hogy mindegyik meglegyen.
ehhez van is egy kérdésem, ha normál szinten megcsináltam, akkor érdemes HARD szinten is letolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest