- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
BladePocok
tag
Van kb 80db gear/weapon mods-om, hogy érdemes azokat szelektálni ? (csak mert a 120 helyből mindig szükösen jövök ki emiatt). Nem tudom mi kellhet esetleg később, ezért sem töröltem még őket ki.
-
BladePocok
tag
válasz
Anonymus23 #45107 üzenetére
Én közbe 3 másik játékkal is játszom úgy mond "napi" szinten, szóval nekem kérdéses volt ennek a megvétele, de döntöttem.
-
BladePocok
tag
-
BladePocok
tag
A szeptemberi meg a mostani free weekend eredménye összesítve. Elég mókás x)
Még egy free weekend jövő tavasszal és teljesen ki is játszom a játékot kb.
-
BladePocok
tag
Kezdőként/leveling közbe/early lvl30-asként a cuccokat érdemesebb inkább creditért eladni vagy szétszedni crafting matinak?
-
BladePocok
tag
Várhatóan fog még 1-2 kiegészítő jönni a játékhoz ? Vagy már a 2. rész készül szerintetek? Csak mert megint lesz ingyenes hétvége, és a játék is csak 15 euró (27 ha season passal együtt veszed). Ha legfőképpen a story érdekel akkor érdemes a drágább csomagra beruházni vagy annyit nem ad hozzá ?
-
BladePocok
tag
Ha nem léptem volna ki most a játékból, akkor simán játszatnék a heti resetig
Sikerült mind a 3 fő részegységet unlockolnom, aztán most jött volna a grind, hogy fel upgradeljem őket. Lvl 9-ig jutottam végül, a side missionök jók voltak, bár nem volt annyira változatos, mint amennyire vártam (ez később tuti bővül). A crafting rendszerbe belekóstoltam, az alapötlet tetszik csak az RNG itt is erősen felüti a fejét.
Kérdés: ha a sztori érdekel főként, elég az alap játék vagy a season pass nélkül bele se vágjak? Milyen az end-game season pass nélkül, mik a lehetőségek összefoglalva?
-
BladePocok
tag
Most játszok a játékkal, még az elején vagyok lvl5, de a mini-boss ellenfelek nagyon szemetek, nekik 1-2 lövés vagyok míg én csak 1-másfél TÁRBÓL tudom megölni őket.. Ez jellemző lesz később is vagy csak én vagyok most nagyon béna?
Másik problémám, hogy a loot alig látszik a földön.. az egész játék havas/fehér, a loot "oszlop" is fehér, tuti biztos hogy már most kihagytam 1-2 itemet emiatt.. Erre van megoldás?
-
BladePocok
tag
Ja hát amúgy ez elég gáz:
"The current free trial offer, which gives players full access to the main game until they reach level 8 or complete six hours of playtime,"
Ez így mennyit takar a teljes storyból? 6 óra / 8 szint mire elég ?
-
BladePocok
tag
válasz
Anonymus23 #42510 üzenetére
Rendben köszi!
-
BladePocok
tag
Sziasztok!
Most ugye lesz egy bő 3 napos ingyen mókázás, mint Division-szűz, mit ajánlatok, mivel töltsem ezt az időt? A játékot annyira nem ismerem,holnap gyors átfutom az összefoglalót, de úgy nagy vonalakba ha kérhetem tudnátok 1-2 hasznos tippet adni, hogy akkor hogysmint legyen ?
(ugye csak az alapjáték lesz elérhető,semmi kiegészítő stb)
Köszi szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- The Crew sorozat
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest