- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
Na mondom megyek még egyet lefekvés előtt!!
Stolen signal cirka 3,5- 4 óra ... ,na asszem megyek fekszem -
Pro!Petya
addikt
válasz
ULPIUS #42667 üzenetére
Dx12-be át kell pöcinteni, és minden maxra, na az adni fogja , de nem egy pár percre.... abból mit láttál?
Persze hogy mediumon vagy épp hogy felette nem bejővős a grafika.
Egyáltalán nem gépigényes, vga kell alá ennyi. Már lassan idejét múlt Fx procim (2013-as technológia, aminél lehet nincs is gyengébb egyszálon manapság) is elviszi pöcc röff.
Ott a wildlands , na az megeszi a gépet és cserébe nem is szép -
Pro!Petya
addikt
válasz
arnikusz #42542 üzenetére
Most nézem hogy a 6-ból csak 4 taktikus, 2 elit alakulatos... (van sárgám taktikusból minden gear-re csak egy kettönél valamivel kevesebb az armor ezért raktam fel az eliteket)., ergo a lényeg hogy egyfajtából legyen min 3 vagy 4 + ezekhez a ninja adja majd a bónuszt.
Ehhez a szetthez amit linkeltem ha cserélek a nomád pisztolytáskára, akkor jelentősen megugrik felfele a sebzés és az életerő is viszont a képzettség egy kicsit csökken.
Okés figyelek akkor a magasan páncélozott dolgokra is!Anonymus23:A roll-ra ránézek , tele van a lerakatom szóval még el kell adom begyűjtött cuccaim, de sok akkor sem fog esni belőle...
Többnyire csak magam csinálgatom a kuldiket plusz ha olyanom van akkor invelek be egy két tagot , de állandó játszópajtások nincsenek csak a mobok -
Pro!Petya
addikt
válasz
arnikusz #42539 üzenetére
Okés, rendicsek!
Akkor ma majd meló után nekifekszem.
most perpill így állok :
Van nomád és ninja bike-om is akkor arra cseréljek?
Anonymus23
Köszönöm a segítséget!!!
HKorn : világszint váltás tier 5-re bossok, aztán napi kielemeltek hardban, és sima láda küldi
ha esik Classified azt el ne adjam zároljam, jah és hogy seekerre cseréljem a löveget bár az utobbiba már nem vagyok biztos -
Pro!Petya
addikt
Sziasztok!
arnikusz :
Akkor a szárnyak, készen vannak, betáraztam a sárga cuccokból is (igaz ezekből nem találtam még olyat mint a zöldek, predator vagy hasonlók.. csak simák). Q-T-E betárazva.
Azt a tier 5 ös nehézséget még nem vágom , az az mikor küldetés nehézséget választok? (mert ott csak normál és nehéz van nálam)
Voltam ezekben a safe house-okban és vettem akkor sárga módosításokat, de 5-öt nem tudtam még mindegyikből. (ezeknek csak 30-as a max lvl?)Hajlok a taktikus felé így irányzatban. T-re ebböl is ment a Mester képzettség + E -re a löveg, Q-ra 3. fokozatú scan-t raktam.
Most menjek farmolni és achikat csinálni vagy dz? Vagy ennyi noob kérdés után szimplan csak töröljem a játékot?!
-
Pro!Petya
addikt
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!! Már előrébb vagyok mint voltam.
Amint lesz időm melóban vagy azon kívül átveszem az összefoglalót plusz akkor leszedem a csatolmanyokat is!
Bevallom elsőre nem tűnt ennyire osszetettnek a játék de most pont emiatt kezd jobban tetszeni -
Pro!Petya
addikt
Szia!
Rendben , először akkor összefoglaló, utána mehet a gear szett ..
És akkor ha tudom akkor mehet mindenből a sárga, ugye? Csak azért mert tele vagyok azokkal is de a tag mondta hogy a zöldeket rakjam fel elsö körben....
Na ugye itt már kezdtem elveszíteni a fonalat + az angolom is kopottas már, szóval biztos van amit nem jól értettem.
Firearms legyen akkor több, ne a stamina.. okés.
Fegyver talentek? azt még azt se tudom eszik e vagy isszákA kiegészítőkre gondolsz ezalatt? Vagy valami módósító mint a gear-hez?
Köszi a kezdeti löketet!! Még biztos lesznek noob kérdéseim
Anonymus23 : Igaz burkolt volt a kérdésem azaz inkább a kérésem! Egy két jó tanács meg tipp jól jönne igazából!
És igen jól írod, kezdőként jól el lehet veszni!!
-
Pro!Petya
addikt
Sziasztok!
3 napja kezdtem a játékot. Tetszik azt kell mondjam!!
Egy jófej ismeretlen felboostolt , de kb a világomról nem tudok ,mit mivel hogy kéne párosítani és építeni még
Egy fő küldit (Madison) csináltatunk meg vagy 15X , meg DZ-be bevitt egy félórára pár kimentésre szval ott még csak lvl15 vagyok asszemA mainstory is csak 63% -on áll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Eredeti játékok OFF topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest