- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugis
senior tag
válasz
Anonymus23 #42444 üzenetére
üdv!
win 10 alatt játszok vele, és semmi gondom nem volt. persze a DELTA kodokat leszámitva. az meg random jön bárkinek bárhol.
-
Nyugis
senior tag
még annyit szeretnék hozzá tenni, hogy utána olvastam pár forumon, a siege SEM kivétel, multi pvp ergo össze vissza mennek a csalások!!
ott is átlönek a falon, ugy halsz meg h nem is lkáttad ki vol/honnan/ mivel Stb.
ráadásul ott az eszetelen gyilokon kivül mi az amit ad a játék?
na azt a DZ-ben is megkapod a divisionban.
PLUSZ itt ugyebár van PVE kampány terület ahol azért lehet élvezni az FPS örömeit.
ezek fényében azt gondolom a siege egy forintot sem ér.
a division a tenger hibájával együtt IS játszhatóbb.
jelzem: magán vélemény, -
Nyugis
senior tag
válasz
simonl #42376 üzenetére
szia!
akkor te most a Siege -melett teszed le a voksot a divisionnal szemben?
ha JÓL tudom az nem FPS MMO. vagy tévedek?ezt irják rola:
"A kampány valóban hiányzik, a játék rendelkezik némi fura hibával is, de olyan erős hangulat társul a nagyszerű koncepció mellé, hogy mindenképpen élvezzük a terroristák levadászását. A fizika tökéletes alapot ad a szó szerint működő ostromokhoz, aminek során a baráti tűzre is figyelnünk kell, a program összetevői pedig valóban Tom Clancy hagyatékának jeleit hordozzák magukon. Innentől kezdve már csak az a kérdés, hogy szükségünk van-e egy újabb multi-orientált FPS-re. Ám természetesen ez is költői, hisz amikor változatos karakterekkel robbanthatjuk be a falakat, amiknek túloldalán szitkozódó és kiáltozó alakok várnak kis csapatunkra, azt semmi pénzért nem hagynánk ki."
-
Nyugis
senior tag
hello mindenki!
ha ott ragadtam azon a területen ahol a magasabb szintü kollégák segitettek, és most belépve a játékba szeretnék vissza menni a saját történet szálámhoz, azt hogy tudom megcsinálni?
itt csak fekszek kelek, mindenki haza vág! -
Nyugis
senior tag
válasz
Anonymus23 #42272 üzenetére
a javaslat tetszik! tegnap is ezt csináltuk kicsit meg lettem runnolva. faja volt!
az a helyzet, hogy alap cuccokkal csak kinszenvedés!
mint pl ez a mai is.
tegnap hogy jött a segitség, pikk - pakk szinteKET léptem!! sokkal emberibb játszhatóbb igy!! -
Nyugis
senior tag
válasz
Diosbejgli #42251 üzenetére
szia!!
inditsd az uplay-t és azon belül a játékoknál keresk ki a divisiont és AZZAL inditsd a játékot.
ami meg az asztalon van ikon azt vágd a kukába. -
Nyugis
senior tag
válasz
arnikusz #42210 üzenetére
üdv!
mindegy milyen szürkét? fegyver páncél bármi jo?
nos jelenleg kemény munkával Egyedül barangolva többször elvérezve sima normál bossokon , nos lvl6...
Nem nevet!!modositás:
csinálom a szárnyak küldetést, hogy mindegyik meglegyen.
ehhez van is egy kérdésem, ha normál szinten megcsináltam, akkor érdemes HARD szinten is letolni? -
Nyugis
senior tag
Jó reggelt!
A tárgyak szetszedese...
Inkább eladjam őket, hogy legyen kredit Vagy már az elején jobb ha mindent szét szedek? -
Nyugis
senior tag
jó estét lenne még egy kérdésem:
taktikai szempontbol van annak értelme, - jelentősége, hogy HA közelebb jönnek az ellenfelek, akkor az elsődleges vegyvert leváltom egy másodlagosra konkrétan egy "shotgun" rendszerü pufkára?
VAGY itt a játékban értelmetlen? elsődleges pimpelve és azzal orrba- farrba? -
Nyugis
senior tag
Hello!
Van annak jelentősége, hogy a skilleket milyen sorrendben érdemes tanulni?
Elsőnek az "ellenség szkennelése" vagy van jobb hasznosabb sorrend? -
Nyugis
senior tag
üdv!
win 10 64 bit alatt, van valami beállitás, amivel "jobbá" tehető a játék?
-
Nyugis
senior tag
elirtam! PVE része PVP nélkül!!!
-
Nyugis
senior tag
üdv!
az lenne a kérdésem, hogy ha csak a PvP része érdekel a játéknak, akkor Melyik DLC-t érdemes megvenni ami ár /érték aranyában megfelelő?
-
Nyugis
senior tag
jó reggelit!
esetleg a tapasztaltabb játékosok között van/ lenne valaki akinek lenne kedve in -game segitene pár kötben?
-
Nyugis
senior tag
üdv!
szépen csandben Halkan, szereném megkérdezni, hogy a Tom Clancy's Rainbow Six Siege az jo/jobb/ rosszabb/ játszhatatlan, mint a Division?
vagy teljesen más?
az nem MMO fps? -
Nyugis
senior tag
válasz
arnikusz #41906 üzenetére
kösznöm!
és ez a Destiny 2.ez FPS MMO ahol a PVE hasgsúlyosabb mint a Pvp?
mert hogy az a tapasztalatom, hogy ahol PVP van ott megy a csalás is, nem kis mértékben.
kerestem rola leirásokat egy két cinema/ és feltupirozott gamplay ennyi amit találtam.
persze még nem jelent meg.
de hogy igazábol mi lesz/lenne a játék profilja azt sajnos nem találtam. -
Nyugis
senior tag
Üdv!
olvasgatva a leírásokat szimpatikus a játék.
Viszont nem tudom, hogy érdemes megvenni és elkezdeni?
A pve tartalom az meddig tart ki?
El tudok lenni pvp nélkül is?
Pont ugyan az a problémám, hogy a girelt playerek ugy is one shutolnak se perc alatt ergo értelmetlennek látom.
Főleg, hogy nekik már kb 1 év előnyük van szinte minden téren.a másik észrevétel:
Azt írják szinte mindenhol, hogy bár egyedül is játszható, viszont az igazi élmény csapatban jelenik meg.
Kerestem "klánokat" Is de nem találtam. Hátha velük -közösen - könyebb, élvezetesebb a játék.
merre nézelödjek? van egyáltalán klán lehetőség a játékban?
Mi a véleményetek?
Abszolút kezdőként érdemes még megvenni?
Vagy van másik/ jobb hasonlo mmo fps?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bittorrent topik
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Hegesztés topic
- Medence topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest