- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krissz1983
aktív tag
válasz
#35434496 #37860 üzenetére
Tökéletesen igazad van. De egy jó sniper-hez nehéz ám közel jutni. Pont tegnap játszottam egy hármas rugó csapat ellen. Mindhármat sakkban tudtam tartani, ahogy elindult az egyik takk 130k sebzés 😊 nem is jött közelebb.
Mondjuk az is igaz ha csak az egyik is tökösebb lett volna Úgy bedarálnak mint a szél. De nem így 3 rugó killel gazdagabb lett a statisztikám.
Amúgy ez pusztán pszichológia senki nem akar elesni csak azért hogy a társa lerakja helyette az öt lövőt. -
BobMunkatárs
csendes tag
válasz
#35434496 #37774 üzenetére
Nyilván ez egy idióta sablonszöveg volt az Anticheatről. Viszont ezzel a közel egy hónapos "kényszerbannal" azt érték el, hogy elment a kedvem a játéktól, tehát Ubinál úgy látszik így is tudnak játékosbázist csökkenteni.
. Na de a legszebb az egészben ez a PHX kompenzáció! nem azt mondom, hogy vegyenek egy Aston Martin-t nekem bocsánatkérésből, de mondjuk egy %-os kuponnak jobban örültem volna. És szerintem más is így lenne vele.
-
válasz
#35434496 #37777 üzenetére
Mar csak a sz@rdobalas megy dzben. Tegnap Xdosia es Dimonliner nyomta a shittalkot, aztan dark baratunkkal jatszottunk sajnos kenyszerbol 1 orat ( barhogy valtottunk szervert, mindig hozza kerultunk vissza. )
Anticheat??? Az igen... Es honnan vette az infokat? Veletlengeneratolbol????
G : dehogy volt jo... Akkora lag volt, mint allat.
-
-
TommyS_27
senior tag
válasz
#35434496 #37693 üzenetére
God_Whriteot is csúnya beszédért rakták ki.... Meg a Gabót is! Nem azért mert aimozott meg teleportolt
mese habbal!!! Elég peches csapat ez a GOD!
Érdekes mód a DMB-seket nem bannolják csúnya beszédért meg minket se.Amúgy a bannoláskor nincs indokolva miért kapod...
-
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #37683 üzenetére
Jasim igen az egylövésű Pakhanjával vele hetfűn futottam össze, de ott volt még 3 cimborája(wolf, ghost) is pont ezen a pályán LS-en. Idősebb deutsche csapattársak sürün mondogatták a reportot.
Nem próbáltátok a lerohanás/szétválasztást, mert azzal a másik 3 feküdt ez meg elhúzta a csíkot bázist foglalni.
Na úgy látom estére csak megy vissza a turret/golyó firecrest/taktikus.
-
persil
nagyúr
válasz
#35434496 #37652 üzenetére
Én is csak poénnak szántam, de azért néha király lenne a játékról is olvasni, nem csak a "lelőttél, de majd legközelebb meg én lőlek le jól" sztorikat
Egyébként a "videóitokban" (lehet nem pont tied, vagy játékostársaidé, nem 'tom) párszor elhangzott, hogy magyarra nem lövünk. Lehet valahonnan tudni, hogy ki honnan játszik, vagy csak, ha ismerem/látom a nevéből?
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #37645 üzenetére
Hádde legalább örömöt szereztünk nektek. Nem?
Aztán, hogy ez az öröm mennyire sekélyes, az már más tészta, de ez is egy fajta öröm...Annak mindenesetre én is örülök, hogy ilyen kevéssel ekkora boldogságot okoztam, ha gondolod minden nap bemegyek, és lelőhetsz, vegyél fel barátlistára, hogy ne tévessz szervert
You made my day...Jaaaa speedhack is volt?
Csodálkoztunk is, de így már nem
-
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #37459 üzenetére
Láttam a videjótokban is,
tetszetős és van is jó SVD, meg M700 CCarbon, de csak 2db jó Deadeye cuccom van, de hallgatok rátok és ha sikerül biztos jó móka lesz.
Ákoska a Nomádom most így pihen, 2 hete mikor karakterszemlét tartottam kipróbáltam LS-ben és 4 körben elment, azóta viszont van jobb Specialized zsákom, még a Barrettel megnézem, a kesztyű viszont 1265 tűzfegyó mellett 5.5% chc és 16 chd, így azt nem fogom cserélni Kegyetlenre, még elektronikai rásegítés kéne 150-170 ezer között, oda majd mód gyártás lesz.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
#35434496 #37438 üzenetére
Mivel vagyunk páran a cégnél akik kértek idén laptopot, mikor bementem átvenni a szaküzletbe akikkel szerződésben áll a cég vagy 50 db ilyen volt előkészítve az alsó hangon ~20 millió Ft
Ja és ezek csak Omen lapok voltak, sokan az olcsóbbat kérték vagy éppen asztalit.
-
micafighter
nagyúr
-
Lefty
addikt
válasz
#35434496 #36925 üzenetére
Igen olvasom, es szerintem nem csak bebofogni szoktam. Lehet rohogni a tavolabbrol szetlovesen, csak bedobtam egy opciot, mas kerdes, hogy gyakorlatban nem feltetlen van ra ido. Ezzel ellentetben te aztan tenyleg hasznos tagja vagy itt a tarsasagnak. Semmi mast nem csinalsz csak alkalmankent betolod, hogy mennyire megalaztatok mindenkit DZ-ben meg rebuszokban beszesz a haverjaiddal. Nem beszelve arrol, hogy par hete beirtad, hogy te most torolted le az egeszet, erre megint osztod az eszt. De olyat, amibol mas is tanulhatna nem. Nem kell kirohogni, ird le akkor, hogy ez meg az miert nem mukodik, szerintem ide alapvetoen azert jar mindenki, hogy megossza egymassal a tapasztalatat es segitsen egymassal. Persze, hogy nem osztasz meg semmit, miert is tenned. Direkt nem offban van.
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #36925 üzenetére
Mi nem oszunk meg senkivel semmit!
Egyébként meg, dehogynem: minden érdektelen infót (hogyan gerinctelenezi le az egyik DzP-s a másikat, manhunt screenek stb stb stb), meg halom ugyancsak semmi másra csak "önfényezésre" való screenek, meg a régebben elmaradhatatlan gifek (jó ezek száma erőteljesen megcsappant az elmúlt időben).
Ha nem osztasz meg semmilyen értelmes és hasznos infót (mint ahogy te még eddig talán 1x sem), akkor ezt sok szart is tartsd meg/vagy tartsátok meg magatoknak.
Szóval akkor ne "oszál" meg semmit
Kösz!(#36927) RECSKA
Azt nem lövik le se közelről se távolról, szarul van skálázva a turret HP-ja, de egy jó kis deadeye ellen már érdekesebb -
Lefty
addikt
válasz
#35434496 #36915 üzenetére
De most ebben mi olyan extra? Gondolom turretsebzesre ra vannak tolva a modositok meg magas az elektronika. El lehet azert ugrani ha leteszi, vagy tavolabbrol szetloni. De ott a final measure set bonus is pluszban. Meg is oszthatjatok a buildet ha ugy van tanito celzattal.
-
Elims
veterán
válasz
#35434496 #36748 üzenetére
"...most van egy bazinagy üres dz a pve terület..."
Most sajnálom,hogy ps4-en játszom. :-///
Akoska: "...aki szembe jön gondolkodás nélkül rálövök."
"...gondolkodom,hogy megveszem PS4."Jobb a xbox. ;-)
Anonymus: "Tudom mit tud a Barrett..."
Tudom,hogy tudod. :-) Csak a mérlegelés miatt írtam.
Tegnap lecseréltem egy sárga mellényre (1999-es páncéllal+jó értékek)+beraktam egy 4. nomádot (talán fegyvertok).A számok kb. ugyanazok,talán a szívósságom lett 30e-több és a dps is kb.5e-rel.
Sajnos nem tudtam kipróbálni,mert a játék végén raktam össze. Ezzel akartam kezdeni,de egy barátom sietve meghívott egy fertőzöttségi eseményre.Aztán a dz-nek elég rossz vége lett 2db. gy.. rugó miatt.Egyébként ragaszkodnék a nomádhoz.Szerintem az egyik legjobb adottságokat adja.Aztán majd kiderül x idő múlva..amikor kipróbálok mást is.
Bár pár barátom mondott egy-két set-tet amiket kipróbáltak és nekik nem annyira jöttek be.
Ragadozó,magányos csillag,stb.Fegyver talent.
Szerintem az egyik legjobb az önfenntartó.Ezt nem nagyon szoktátok ajánlani -Micafighter írta talán-.
Vmelyik nap láttam meg véletlenül és azt tettem a lvoa-c-re.
Szerintem nagyon jó!! :-) (pve-re) -
Rossonero89
tag
válasz
#35434496 #36748 üzenetére
Fejlesztők kreativitása + csalók?
És igen, rengetegen nyomják a last standet is. De nyugi, azt is meg fogják unni előbb-utóbb, főleg azok, akik megjelenéskor kiglitch-elték pár óra alatt a 40-es szintet.
Mellesleg sokan belefáradtak már a trógerképzőbe (DZ). Ma is bent voltunk, rámentünk 2 csávóra akik manhuntok voltak, ementálit csináltunk belőlük, majd mikor visszajöttek RPM-el kicsontoztak.
Nem is beszélve arról, hogy itt az a szellemes glitch, amit a játékosok szépen ki is használnak, hogy nem lehet lelőni őket, nyílván megunják ezt a bohóckodást és továbbálnak. -
micafighter
nagyúr
válasz
#35434496 #36588 üzenetére
Azt nem is írtam még hogy mindkét meccsben az volt hogy 1v4 támadtam a B pontot percekig, a csapatom sehol (forever alone) és már a sirás kerülgetett hogy mégis hol a (sok-sok káromkodás) -ban van a csapatom hogy megint egyedül támadom a B-t, de mint késöbb kiderült azért, mert befoglaltak 1et a kezdö bázisunkbol igy senki nem tudott rám vagy a közelbe spawnolni, csak hátra, ott meg épp spawncampwlték öket (csak ezt ugye 1v4 közben nem nagyon volt időm megnézni) a seekermineos meccsen 3 seeker mineos a másik meccsen meg 3-4 deadeye
A legjobb az volt mikor az egyik seekeressel 1v1eztem. Elhajitotta a seekert, aztán körbe-körbe futott strifeolva, nem lött rám, hát ugy good luck lelöni
Futott körbe körbe mint ha megkerült volna amig visszajött a seekere, aztán ismételte a kis ritusát.
Le kellett volna b.szni egy shokkturretet és agyonlöni de nem volt annyi lélekjelenlétem amikor egyedül voltam elől ismét, és a csapatomat közbe meg spawncampelték.
Mondjuk amikor 1v3ban 2 Deadeye nem tudott lelöni (pedig 2-3 lövésüktöl feküdtem a meccsen ha eltaláltak) inkább sárga ultiztak egy szál személyemre na az priceless volt
-
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #36588 üzenetére
Többek közt úgyis, hogy az összes komcepciójuk abból állt, hogy minél több pénzt leakasszanak róla az elmúlt évben 1.5 pont jó volt arra, hogy még év végi profitot nőveljék és biztos csinálják már a 2.-őt a nyári frissítés meg 0.
Nem beszélve a láthatatlan glitchről amit nem tudnak csípőből javítani a többi pl. a képen látható felskálázó bugról és sok egyéb társáról már ne is beszéljünk. -
micafighter
nagyúr
válasz
#35434496 #36559 üzenetére
Old fel a 3 szárnyat meg csinálj pár mellékküldetést, beszélj a szárnyak vezetőivel meg bizgeréld a laptopot, hátha beadja a pontokat. Én pár napja huztam ki az utolsó karakterem, 0/0-án volt lvl4, a szint az meglett hamar de azt hittem a szárnyakat sokáig fog tartani kihuzni, elkezdtem igy ahogy fentebb irtam, kiváncsiságból megnéztem hány pontom van, legjobb esetben azt hittem lesz vagy 1000 pontom, de meglepetésemre volt 5500 pont minden szárnyba igy mindent ki tudtam fejleszteni egyből.
-
micafighter
nagyúr
válasz
#35434496 #36557 üzenetére
Egyik sem
Nem akartam ezeket az értékes dolgokat kockáztatni houdininél
Elmentem a sportboltot kitakaritani, mikor már csak a boss volt, hátulrol betrollkodott egy mob az utcáról
Visszamentem utána a cuccért és vittem kimentésre. Egyedül megyek most de jó kis bérmunkások hivtak nekem kimentést, bementem 3an voltak, felakasztottam én is, aztán mentem egyből tova, a jó kis bérmunkások meg életükkel védték a kimentésem, bement John Wick lelőtte mindet
De a kimentésem eljött! Elsőosztályu munkaerő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Sweet.tv - internetes TV
- RAM topik
- Könyvajánló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest