- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobMunkatárs
csendes tag
válasz
#35434496 #37774 üzenetére
Nyilván ez egy idióta sablonszöveg volt az Anticheatről. Viszont ezzel a közel egy hónapos "kényszerbannal" azt érték el, hogy elment a kedvem a játéktól, tehát Ubinál úgy látszik így is tudnak játékosbázist csökkenteni.
. Na de a legszebb az egészben ez a PHX kompenzáció! nem azt mondom, hogy vegyenek egy Aston Martin-t nekem bocsánatkérésből, de mondjuk egy %-os kuponnak jobban örültem volna. És szerintem más is így lenne vele.
-
BobMunkatárs
csendes tag
Na jelentem közel 1 hónapos chatelés, levelezés hatására, visszakaptam a Bannolt accountomat. Azt a választ Kaptam, hogy mivel valami új Anticheat programjuk van, ami rengeteg fals bannt kreált, de ezek felülvizsgálata folyamatban van. kaptam mellé 2000 PHX-et (PFFF............
, azt a kompenzációt)
Szóval Bocy18 nem csúnya beszédért bannoltak, hanem nálad is "megremegett a keze az operátornak". Remélem neked hamarabb visszaadják az accot. Minden esetre azt tudom tanácsolni, hogy folyamatosan tartsd a supival a kapcsolatot chaten.
-
BobMunkatárs
csendes tag
válasz
Lifer092 #37043 üzenetére
Hát igen, mondjuk még nem temetem a dolgokat végképp, megvárom a válaszokat, de a chaten a "megsértetted az etikai kódexet" dumától azt hittem hátast dobok. Ha esetleg egyszer visszakapnál az accot, soha többet nem fogok sem DZ-ben sem LS ben játszani, max PVE-zek, azt is csak AK-val mert az 1003 rpm-es mp7-et kidobom, és eltöröm a karomat, ha mégegyszer a craft asztalhoz lépek, hogy csináljak egy másiakat. Viszont akkor a játék hamarosan kifullad így. Max visszamegyek Warframezni, vagy BF-re vagy Old Republic-ozni, mindegy csak UBI-tól messzire el!!
-
BobMunkatárs
csendes tag
Na beléptem UBI-ékhoz, erre az fogad, hgoy cheat miatt banoltak. Kemény, életben nem használtam cheatet, érdekes, vigyázzatok, ne öljetek meg sok embert, sem DZ-ben sem LS-ben mert cheaterek lesztek és bannol a z UBI , RamboIvan full aimmal tolhatja a játék kezdete óta. VICCEK EZEK!!!
-
BobMunkatárs
csendes tag
-
BobMunkatárs
csendes tag
válasz
PETEE78 #37028 üzenetére
Ez az amit mondok, hogy cheatelhetek orrba-szájjba , csak ne beszéljek csúnyán???? (Hozzáteszem, hogy az npc DZ02 checkpointon talán, úgy hív hogy "Hey stupid come here") A valódi okot, persze nem mondták meg, mert kérdeztem tőle a beszélgetés alatt nem eyszer, hogy mondja meg mikor, és mi volt az ok, mert nem egyértelmű a ban oka (csúnya beszéd LOL) ez csak az én ötletelésem. A másik, hogy ha pedig ez az ok akkor hol van a lépcső mármint 1. warning, 2. suspend. 3. peranent ban. Ez esetben nem volt meg a két lépcső, amit mondtam is Uborka Józsinak, de sztem Ő nem beszélni angol tökéletes, mert csak a sablonszöveg ment!!
-
BobMunkatárs
csendes tag
válasz
bandras54 #37024 üzenetére
Ezért nem értem én sem, és teljesen értetlenül állok előtte, de már nem tudok erre mit mondani. Újra nem fogom kezdeni az biztos csak a season passt, meg az eddig eltöltött időt sajnálom, de mondom soha többet UBISOFT game ...... ennyire nyomorult hozzáállást, és rendezési módot nem láttam még a játékos éveim alatt sem. pedig láttam már ezt-azt .....minden esetre mindenkinek kívánok további jó játékot, türelmet, és jó szórakozást a továbbiakhoz.
-
BobMunkatárs
csendes tag
válasz
micafighter #37022 üzenetére
általában nem szoktam mikrofont használni, max ha haverokkal vgayok egy csapatban. Tegnap a support nem mondta meg miért, csak mindig a kódexre hivatkozott. Végleges bant kaptam mint kiderült. Az okot nem mondta meg, mindig csak a sablon szöveg ment. A cheatereket nem bannolnják, simán használhatsz aimot, speedet, wall hacket, tolhatod bugoltatott armorban 2434 évig, ha nem beszélsz csúnyán? Hát ez szép. Kész vagyok. Ennyi volt közel 600 óra után ................Soha többet UBIfos game.
-
BobMunkatárs
csendes tag
Sziasztok!!
Na halad az UBI a semmi felé, most akartam belépni, erre C-16-260 ur account banned" most próbálok magyarázatot találni a supportnál, hogy miért, mert a sablon levélből amit hozzá kapttam azt olvastam, hogy a viselkedési kódexet megsértettem. A hackereket nem kell bannolni, az minek, Aki normálisan játszik csak azt. Széép
Kiváncsi léeszek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Óra topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest