- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Úgy, hogy a mellékküldetések teljesítése után 1-1 districtben kapsz blueprinteket amiből tudsz magadnak craftolni, úgy. És mivel -ha jól rémlik- nem tudsz kereskedni így csak saját használatra gyárthatsz és az ilyen jutalmak néha köröket vernek a különféle ellenfelek által dobott lootra ezért értelemszerűen megéri craftolni magadnak még level 30 előtt mivel könnyebbé teheti az életed addig is. Így azt hiszem eléggé releváns volt a válaszom arra a kérdésre, hogy érdemes-e már alacsony szinten craftolni vagy sem.
p.s.: Ha jól rémlik a DZ-ről meg nem írtam semmit, csak a craftolásról.
Javaslom ezt megtekintésre: [link]
-
H4rt1g4n
tag
A shotisokat még úgy ahogy túléltük (lehet, hogy 1-1 ember elhullott, de fel tudtuk kapni), az jobban zavart, hogy egy ellenfélbe 5-6 tárat is bele kellett küldenem, hogy megfeküdjön. Még ammo cache mellett is kifogytam egy-egy hullám kétharmadánál a lőszerből.
Majd sűrűbben használom az incendiary ammo-t ezentúl -
DummyBoy
senior tag
Köszi a választ.
Meglettem végre 30, még lila 30-as gearem sincs fullos, nemhogy jobb, szóval a Challenge mód az tényleg az ...
Nem is beszélve róla, hogy folyamatosan át kell pakolgatnom a skilljeimet, mert életem első 30-as napi challenge-e természetesen a konzulátus volt, és nem ritka, hogy nem figyelnek a pugok ...
Az első pug csapat 15 perc után feladta. (Mondjuk nem értettem, hogy ha folyamatosan ellenünk hekkelik a turretet, akkor minek dobálja a srác ... )
A második 30 ...A harmadiknál végre volt kommunikáció, és mikor leraktam a barikádot, a következő wipe után már a többiek is csinálták, szóval nem lett volna rossz, de mikor végeztünk az első részen, elment a netem ...
Sajna nem volt fent senki live-on ismerősök közül, szóval inkább hagytam, a két hardnak legalább annyi értelme volt, hogy kék helyett lila fegyvereim lettek
-
Hunner
senior tag
-
RazoR
veterán
Hasonló véleményen vagyok én is mint te, 38 óra után 19/22-es vagyok és csak a térkép fele van meg nagyjából. Mire eljutok a 30-ig szerintem kijön az első dlc is. Kicsit sajnálom, hogy mindenki kb már 30-as így eléggé be van korlátozva hogy kivel tudom együtt tolni de ez van. Kevés időm van játszani...
-
Anonymus23
veterán
Jó kis fegyó az a Caduceus, csak annyi baj van vele, hogy ha nincs rá páncéltörő képesség, akkor páncéllal rendelkező ellenfelek ellen nagyon keveset sebez eleinte, persze ahogy lekerül a páncél, onnan már durva.
Én pár napja véletlenül eladtam a jó kis Socom CAR-L fegyómat, de tegnap farmolás közben kiesett egy jobb, és annak ugyan kevesebb a DPS-e a Caduceushoz képest, de mivel sokkal jobban bontja a páncélt, illetve nálam a pontosság is jóval felette van, ezért hatékonyabb mint a Caduceus.
Ugyanilyen okokból marad a raktárban egy jó kis AK 74M, ami a hipfire miatt kezelhetetlen.Más:
Challenge küldiben nagyon jól használható még a flash a nagy elitek ellen, de a shotisokat is megállítja, ami elég, hogy szétszedjük őket, bár a mobil fedezék jobb, amikor berakod egy ajtóba -
-
warcat
veterán
Nem gold, de rettentő erős az M1A meg a balaced talent is,itt megnézheted működés közben: FW Balanced M1A
Ja és ráadásul nevetségesek a feltételek a talentek aktiválásához a többségnek.
-
több bug is volt a játékban ezzel kapcsolatban. ha vettél egy új modot, akkor azzal hajlamos volt behülyülni.
1.0.2
Fixed an issue where DPS would not be calculated properly when purchasing a new weapon mod.de pl. az accuracy egekbe tolásával együtt skálázódik a dpsed, miközben ugyanakkora sebzésű golyótkat lősz ki, ugyanakkora sebességgel, ugyanakkora újratöltés mellett. ezt az egész accuracy, headshot damage% és kritikus sebzés történetet ki kellene venni a dps statból, vagy csináljanak egy szofisztikáltabb minitáblázatot, mert a jelenlegi formájában túl sok találgatás van benne, hogy komolyan lehessen venni.
-
.OM.
aktív tag
Hogy lesz ezer alatti firearms képzettséggel 100k közeli a sebzés?
Nekem most lett meg az arany AK és 2k feletti képzettséggel lesz 100k közeli sebzés.Minden kiegészítőn chc, chd, hs és sok töltény amit hozok. Tűzgyorsaság nincs.
Az AK-n páncéltörés, chc és kevesebb HP mellett több sebzés talent van.
Mi lenne az ajánlott?
-
Nekem azzal 152, ak hasonloan bekonfolva 147, de ak jobban aprit.
Ez a fegyver szerintem kozelre jo, mert tavolra nekem jobban szor az aknal.
Amugy meg az ak talentje ( kozelre jobban sebez ) gyokerseg, oda a vector valo. A legjobb husdaralo a gameben ( bar egy midast is megneznek ). Remelem lesznek uj fegyok is...
Sebestyen01 : nem. De nem is vagyunk fullos karakterek. Meg fejlodok en is. Amugy meg a socisok lesz....hatnak xD ruhellem oket.
-
warcat
veterán
Naugyehogyesikaz?
Nálam volt most olyan,hogy 2x egymást követő killen kidobta,valami elképesztően kicsi esély van rá,de hát ilyen is létezik.
Már csak azt kellene kiderítened,hogy egy jobb példány esett-e (a statjai fixek kivéve a kilőtt golyó sebzését,az elég nagy tartományban ingadozik) Persze alacsony firearms érték mellett ez csak apróság,de nálam mondjuk a gyenge példány modok nélkül 70k felett van valamivel,míg a majdnem maxos az 80+ -
Anonymus23
veterán
Tegnap kétszer is letoltuk mi is napi küldetést challenge módban, kaptam arany cuccokat mindkétszer, bár szinte használhatatlanok
Először demmer18-ékkal, aztán meg Schwat-al két ismeretlennel, akik bejöttek.
Azért volt adrenalinSzerintem be kell próbálkozni, semmit sem veszíthetsz. Ha van 3 ember akinek van komoly DPS-e, akkor +1 tápos helaerrel meg lehet csinálni, persze ha nem szaladnak szét a szélrózsa minden irányába, mert akkor nem tudsz, max 1-2 embert gyógyítani.
Szerintem rohadt jó buli, hardon gyakorlatilag végigszalad az ember, feltápolt 30-as karakterrel már nem kihívás. -
Sebestyen01
őstag
Az mas kerdes hogy tegnap majdnem 37-rol lementem majdnem 36ra
Viszont nem letkerdes a 100k hp nekem csak 58k van de majd nem minden cuccomon 600 plusz a pancel, egesz jol birom!
Ami nagyon adja most az a para a 182 skulo gyonyort okozmeg fejfajast, mert mire kilehelem a tarat zsong a fejem
Nekem a fegyvertaska kivetelevel arany a gear, az is csak azert nem mert vagy nem azt kapok, legyartani majd dz 50 tol lehet, es ami arany van az szar!
140k dps sniperen, 120k meggymagkopon love vector, 110k lmg-n, 16k elektronika
-
Sebestyen01
őstag
Nekem 15% a gyujtogetes, es dz-ben ha toljuk napi 2-3 arany esik, tegnap is esett arany midas, meg fegyverkieg, EMS jatekostarsnak adtam, mert nekem mar meg van!
RECSKA:
Ne mar megint az a fos a napi.... a vege a szar nem az eleje.LnB:
ha nem 4 top ember all kotelnek kb teljesithetetlen a warre gate... a tegnapi az sima dolog volt, 3 szor toltuk le!
Az eromu vegen 10 perc van a mob horda leirtasara, elzarni a szelepeket etc... -
spooner81
csendes tag
-
daveoff
veterán
Igen, BF-et is magas dpi-vel nyomom, 2500dpi, játékokban meg nem nagyon szoktam állítani, alap érték az jóvan.
Sokan csodálkoznak rajta, de ha lejjebb veszem nem megy úgy, rángatás nekem nem megy, teljesen csuklóból játszok, apró mozdulatokkal, karom szinte nem is mozog.
Ja, és FHD 24", ha érdekel van pár videón, hogy játszok.
-
vegitossj7
addikt
Nincs értelmes magyar youtube-os, akármit és nézünk. Talán még Vidman ide sorolható, de az is már kezd meghülyülni. Dancsó régen jó videókat csinált, de nincs értelmes magyar youtube-os a neten, aki még híres is...
A Gameday Irodában Imi ért valamit hozzá, de látván a másik izét játszani a Siege-el, hát rendesen kerülgetett a hülyeség általi halál. Ők sem kiemelkedőek, de elmegy.
A VR egy rossz 8 éveseknek szóló paraszt brigád. Mert aki hangos meg kiabál, az vicces, höhö. (2 videót láttam tőlük kb.)
Az Otherworld meg hát.... Linkelted. Egyedül játszik, úgy játszik, mint aki sosem játszott játékkal. Legtöbbször ilyen videókat raknak fel, a Dark Souls porig alázták, MERT NEHÉZ VOLT... Amíg FreddyD ott volt, még élvezhető volt...A többiről ne is beszéljünk, választhat az ember a Herby és a Luckey féle fogyatékos brigád közül, és kb. ennyi.
Aki jóféle csatornára vágyik, annak ott a Dashiegames. Persze ami érdekel, arra specifikusan vannak csatornák, Fifa: Zweback, Naruto: Shikas, Division: Arekkz. Stb...Szubjektív vélemény volt.
-
daveoff
veterán
Pont ugyanilyen véleményem volt a VR-osokról, mint neked, aztán ott tartok, hogy rajtuk kívül egy magyart se nézek meg. Videó minősége, vágása profi, mellette szórakoztató is, rengeteg videó, mindenféle játékból, nem csak AAA, és nagyon nem hülye gyerekek hidd el!
Ők sem hardcore gamerek, de azért olyan nem bénák...
Ja, és magas sense-el játszok mindent, legyen az bármilyen játék, mert nekem az fekszik.
-
törölt tag
Azt meg csak megjegyzem így közérdekű tanácsként, hogy kis sens-zel játszunk lövöldözős játékot. Mindig. Mert értelmesen célozni csak úgy lehet. Akkor is ha te a nagy sens-hez vagy szokva akkor is. Ez a pörögsz/forogsz egy kis egérmozdítástól nem játszik..
Erre én meg még csendesebben megjegyezném, hogy nem mindenki játszik egérmozi nagyságú kijelzőkön. "55 nél pld, kifejezetten kell a nagy sens.Peace.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Néztem én is a videót. Alapvető játékos hiányosságok vannak benne. (vicces hogy folyton lenéz a billentyűzetre például egy egy gombnyomásnál) Akció-reakcióról nem is beszélve... Mondjuk annyira én sosem szerettem őket, amúgy sem. (MGS szériájuk a kivétel talán)
(#8867) .LnB
"Igen a MGS szériáért nagyon nagy respect nekik! Lehet ezért nézem őket. Bár abba bele se merek gondolni mennyi idő volt ezzel a tudással végigjátszani az összes részt!
"
Lehet megjelenés óta játszották.
-
Meg lett mondva nem egyszer! Ez a jatek szar, mert :
- nincs jetpack
- nincs mutans, zombi, urleny, griff...
- nincs railgun
- nincs vezetheto jargany, helikopter
- 1 hs-tol nem rogy ossze az ellen. Sot, meg 1 tartol semEs meg sok-sok mas miatt, pl amiga szintre butitott grafika ( ami melle brutalis gepigeny tarsul = fosul optimalizalt ) , nem p2w...
-
Sebestyen01
őstag
Utalt arra hogy meg nincsen igazi end game ameddig nem tudjuk valosan mekkora lesz a varos milyen contentek lesznek meg benne, es lehet fel ev mulva majd ha megint ertekelik esetlegesen mas kepet fest a game!
Azt viszont en sem ertem mai napig sem hogy ennel sokkal gyengebb eresztesek miert kaptak jobb ertekeleseket... primal, haggyukfc4 atskinezve osembernyelven, nyilakkal, ami lehet valtozas, mert tud brutal lenni de akkor is kb annyi az innovacio benne hogy visszazuhant a modern berkekbol a kokorba!
-
Anonymus23
veterán
Semmi gond sincs ezzel, 30-as szinten kb ilyen értékekkel mentem én is, azóta a lootokból szedtem össze magam, és a vásárolható cuccokból maradt 1-2 normális.
Mindenki azt hiszi, hogy aki ott játszik az überbrutál felturbózott játékos, közben meg a legtöbb sima mezei júzer, kb hasonló stuffal. Köcsögökkel csak magasabb DZ szintű terepen találkoztam, akik segítettek kitatkarítani a kimenekítési pontot, aztán segítettek a motyónkat is kitakarítani. Na az köcsögség volt, de nem ez a jellemző. 20-30-ból egy kb...Figy, kipróbáljuk, ha bejön a stílus, amit én/mi képezünk, akkor toljuk máskor is, ha nem, ez nem házasság, hogy össze legyünk kötve, ha működik, akkor jó, ha nem, akkor meg próbálkozunk másfelé.
DZ 30-as rank felett lehet jó cuccokat venni, pl géppisztoly volt tegnap normális, 9400 DZ kredit körül, kb fél óra alatt lőttem össze hajnalban egyedül, mert azt még meg akartam venni (sajnos nem volt igazán jó, mert mint kiderült, még így is kevesebbre tudtam felhúzni, mint a jelenlegi). -
Anonymus23
veterán
Lejárt a szerkesztési határidő:
Engem nem zavar így sem max beírod ha valami van, ha van kedved este tolhatjuk, úgyis kerestünk már embereket, akikkel együtt mehetünk küldetésben, mert hardon még csak-csak elég a 2 ember, de a challenge mód az IM.
DZ is mehet, ne mondom, hogy nem lesz adrenalin, de túlélhető, max ha párszor megfeküdsz, de ha tudunk úgyis segítünk. -
Anonymus23
veterán
Ehhez a játékhoz alap a füles+mikrofon, enélkül nem lehet normálisan kommunikálni.
Nem is értem, hogy egy tűzharcban hogy lenne idő még írogatniA másik meg (bár ez nem mindenkinek aktuális probléma még) a feleségem sem szeretne folyamatosan háborús zónában élni. Tegnap csak poénból megmutattam neki, hogy miből is marad ki, azzal hogy fülest használok, mondjuk kedves és türelmes volt, ennyit mondott: "Nem is annyira vészes"
3eFT-ért már lehet venni noname fejhallgatót ami ilyen netes lövöldözésre tökéletes, úgysem az a lényeg, hogy mennyire tökéletesen adja vissza a frekvenciákat, hanem, hogy halljad a dolgokat. Ennyi pénzt még kiadni pluszban ha még nincs, akkor nem egy nagy pénz.
-
Hunner
senior tag
Demmerrel toltuk párszor, neki sincs mikrofonja, ha felcsücsülsz Discordra hallgatózni, amit meg muszáj azt irásban bepötyögöd az simán elég.
Ma hajnalban egy random uplay ismerősömre pattantam rá DZ-ben, én lettem a 4. ember a groupban, három koreai amugy mint kiderült, de csak az egyik volt nemzetközi. Megszólalni nem mertem, inkább csak írkáltam nekik, voice-ban nagyon halandzsát beszéltek
Viszont nagyon cuki volt, ahogy az én kapcsolattartóm annyira koncentrált miközben írt nekem angolul, hogy diktálta magának szavanként ami meg jött át voice-on, úgyhogy előbb tudtam mi a kérdés, minthogy leírta volna.
-
Sebestyen01
őstag
Nem kell fosni a dz-trol az ottani szint csak az itemekre vonatkozik, 30 folott tudsz mar vasarolni dz vendoroktol is, amugy semmivel sem lesz nagyobb valaki 30as dz szintel!
Amugy tapasztalatbol beszelek, hogy elmesz egy ismertebb kimenekitesi pontra ott megallsz egy 2-3 fos brigad mellett megkerdezed bevesznek e, es bevesznek, en mentem mar oroszokkal, angolokkal, a kommunikacio ment chaten, meg kezzel labbal mindenhogy! Tobb a segitokesz player mint a kocsog hidd el!
-
-=Jam=-
őstag
Be kell hívni csoportba valakit, és akkor nem tudnak lelőni
Tegnap én is azt csináltam, mert haverok már nem értek rá. Bementem DZ-be kicsit mászkáltam, és mikor szembejött valaki behívtam magam mellé, és ha elfogadja, akkor onnantól 1 csapat vagytok nincs friendly fire, úgyhogy nem tud lelőni
-
Anonymus23
veterán
Biztos, hogy mind egészségügyis küldetés volt?
Nem tudom mi alapján veszíted el a kulcsokat, de nekem több mint 30 kulcsom volt tegnap, berohant tűzharcban elém egy csákó, a társai meg kinyírtak (innen is gratulálok a suttyóknak), gondolom ezzel szórakoztak, de a kulcsokból csak 3-at dobott el.
-
Anonymus23
veterán
Szerintem csináld azt, hogy valakivel együtt csinálod meg a küldetést.
Értem ezalatt, hogy becsatlakozik valaki hozzád a játékba, akinek megvan már a fejlesztés, mivel te vagy a csapatkapitány, te elindítod a küldetést, a másik megcsinálja, de mivel csapatban vagytok, mindenki megkapja a küldetésért a neki járót, és kész.
Ha este fenn vagy, és addig még nem sikerült megoldani, akkor segítek, uplay: tothj23Más:
Lehet volt már szó róla, de ez is egy kisebb bug: pl felcsatlakozok valakihez, ilyenkor ugye az Ő mapját látom, lenyomunk pár küldetést, és amikor kilépek a csapatból, akkor még mindig az Ő mapját látom, és azok a küldetések, amiket én már megcsináltam újra aktívak. Igaz egy log out/in megoldja, de először azt hittem, hogy csinálhatom meg megint a fél pályátEste van valakinek kedve egy kis napi küldetéshez? Tegnap ketten mentünk, és a hard még ment is, de a konzulátus az kb 5 másodperces küldetés volt. Jót röhögtünk rajta, de az kb esélytelen volt.
Nem túl tápos 30/35-ös karakterrel vagyok, 85k dps / 79k HP értékekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest