- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
RECSKA #26694 üzenetére
Áhh fb-on ilyen csoportokba be se lépek.
Én a szettem ötletét tőled loptam.
Mármint eddig mindig 4+2ben (zöldek) nyomtam. Aztán láttam, hogy nálad 4+ 2 sárga van bent az egyik képen. És tegnap én is tudtam pótolni a settbónuszt két frankó sárga itemmel.
A statokat meg players111-től. Az egyik képe ki van mentve könyvjelzőbe és mindig azt néztem. Bár attól most eltértem és elkezdtem szívósságra menni inkább. Nem tudom mi lenne a jobb most ezzel az RPK-s buildel.
-
.LnB
titán
válasz
RECSKA #26692 üzenetére
Tegnap véletlen UG-ra jelentkezve elfelejtettem kiválasztani a nehézséget. Aztán meglepődtem mikor normal-t indított a srác. Nem volt gyanús. De amikor rögtön az elején sorra feküdt az összes akkor már csak pislogtam ott egyedül. De olyan durván hülyék voltak, hogy lőtték őket oldalba, és meg se mozdultak, fedezékbe se bújtak. Esküszöm csak álltam és néztem őket, hogy ilyen nincs. Ki is léptem. Nem gondoltam volna, hogy ennyire unskilled emberek is lehetnek még ebben a játékban. Jó én se vagyok pro, főleg a sok kihagyás miatt le is vagyok maradva, de azért na..
-
.LnB
titán
válasz
RECSKA #26672 üzenetére
Mikor összeállítottam a szettet az a 202k DPS nagyon kevésnek tűnt. De gondoltam a lassabb firerate miatt lehet az még jó. De használat közben nagyon bevált. Nem tudom mit találhattam el ennyire (véletlenül), és a team is baromi jó volt az alatt az egy UG alatt amikor próbáltam. Folyamatosan két support dobálta a HealStation-t, ezáltal a fegyverem halál pontos volt. És rengeteget critel is. Kíváncsi lennék mennyire lehet ez jó DZ-be. Oda valami Predator settet képzeltem el, vagy Firechest-et. Majd megpróbálom.
-DZ-be random grouppal lehet értelmesen játszani? Vagy meg se próbáljam?
-UG max level ugye még mindig 40? Mert 2-3 szintre vagyok már csak tőle.
-Hogy tudok UG-ben úgy párosítani, hogy én szabom testre az adott kört? Mert mindig csak csatlakozni tudok másokhoz.(#26674) arnikusz
Annyira nem fekszek rá, ha esik esik ha nem, nem.
Biztos jó lenne így ALpha szettel mondjuk. Azért használok RPK-t mert ez van, és marha jó talentekkel. Ha lesz jobb M60-am akkor lecserélem arra. Most 2 RPK van, egy M60-nal a nagyobb sebzés miatt jó lesz ez a Deadly+Brutal RPK szerintem.
-
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #26548 üzenetére
Futtából volt mindig, lőttem MP5-el, vagy bármivel, nem nagyon sebződött, és ahogy észrevett mindig azonnal elkezdett futni, és futtában lőtt le, volt hogy overheal+ulti együtt is, akkor 3 lövés lehettem.
Felvettem a végét, SVD volt. Olyan volt, mintha mindegyik fejre ment volna, a kisköcsög neve:HITM_RUS
-
pzstm
titán
válasz
RECSKA #26428 üzenetére
igen, csak megfelelő gear seteket kell találnom, illetve nincs még craftolható 33-as elctronic modom....egy turret heal és egy turret damage performance módosítóm van. Vigorous mellény kraftolható esetleg vagy csak eshet?
Félek annyi Firearmst fogok bukni, hogy a deadly, brutal dolgok nem igazán fognak menni
De valamit valamiért, viszont csapattársaim iszonyat hálásak...Lerakom turretet, jönnek mobok, ők meg lelövik úgy, hogy házzájuk sem nyúlnak a mobok
(pont tegnap láttam youtube-on, hogy charmander buildnek is hívják, az meg a kedvenc kis pokémonom volt kiskoromban
)
Iszonyat élvezem ezt a firecrest dolgot amúgy
(sajnos elég sok meló lesz és viszonylag kevés game mostanában, de jövő hétvége hátha szabad lesz
-
bombibmw
veterán
válasz
RECSKA #26415 üzenetére
Megnéztem nagyjából a videót én is.
Azért Hardon látszik a változás, de Mengelke hozza a formát.
Ami meglepett, az igazából nem is ez a videó volt, hanem egy másik , amiben sokszor én voltam szapulva, szeretett honfitársunk, justmee és mengelke által, hogy a csalókra panaszkodok, miközben 190k szívósságom van és mit csodálkozok, mert ilyen gearrel ez nem csoda.
Innen üzenem a két fantasztikus intelligenciával rendelkező úriembernek, hogy majdnem maxos gearrel rendelkezik nálunk mindenki és én csalók alatt nem az olyan játékosokat értem, akik rendes harcban ölnek meg, hanem azokat, akik falon át, teleportálva lőnek le minket.
Kicsit rendbe kéne rakni a dolgokat a fejekben srácok és magatokkal foglalkozni, mert szégyen, amit csináltok.
Ja és matek, matek, mert hasznos tud lenni néha, bár tudom, hogy nektek ezt nehéz felfogni.
Szép napot! -
válasz
RECSKA #26357 üzenetére
Én is nagyon szívesen kipróbálnék egy jó MP5-t
,de eddig még nem volt szerencsém hozzá.
Nagyon gyengéket adott eddig,el is adtam mindet.Lehet tényleg DZ-be kellene járnom.
Az a baj,ha egyedül megyek mindig beszopom,jönnek a rugók és leszednek.
Ritka,hogy vmit ki tudok onnan menteni.Kaptam ma egy 145K dps PP-19-et (elvileg pve-re jó) felszereltem.
Raktam rá 113% tárat,azt hittem beragadt a játék és nem hagyja abba a lövést a lőtéren.
112 lőszer van benne.#26362 TTomax :
Nem melózol ?
Este tolhatjuk. -
törölt tag
válasz
RECSKA #26318 üzenetére
6-ban elrontottuk mert nem volt taktikusunk. Azért a 4-ből 3-an haltak ők is. A lenti 8-as ból meg messze mi jöttünk ki jól. Megöltük a Manhunt brigádot de mivel feljött a másik 4-es is és 19sec rugok lettünk így lövöldöztek ránk kb 2xp-ért.
Én a manhunt brigádtól 14 kulcsot szereztem.
-
pzstm
titán
válasz
RECSKA #26260 üzenetére
ott gondolom csökken DPS és inkább health-en hagyjak amit lehet, ugye? bár van egy szimpi hátizsák, ami skilles sebzésnél életet tölt vissza, BoO Gear vendornál kapható, ahogy bemegyünk, balra....reckless chest helyett most azt nézegetem, és jófajta savage glovest keresek, az még nem az igazi...s akkor 4 Firecrest lenne mellette.....távolság és sebzés is elég komoly
-
arnikusz
veterán
válasz
RECSKA #26238 üzenetére
Köszönjük a hasznos infókat.
Kesztyűm van három, mellény kettő, este próba Malacvadászatra.Még a SOTG-hoz a Survivor link bugját vizsgálják, de még nem orvosolták.
A Clear Sky Tier 2- beli PxC farmot észlelték, de ok most, majd 1.5. ( 1 óra alatt raktak fel videót 1000 PxC farmról).
-
VTom
veterán
válasz
RECSKA #26147 üzenetére
Én rambozáshoz turretet viszek, meg egy gyógyítót, ami fel is támaszt ha gond van.
110k körül van a képzettség, ezzel mire lejár a turret, már dobhatom a következőt, és a bossok is először a turretre mennek.
A fegyveren a kritikus találat esélyt és sebzést növeltem amennyire lehetett,plusz 3 alpha. +5%-ért és 2 lonestar a dupla lőszerért.
Remekül működik, csapatban küldiknél meg kiváló support.Ja, a fegyveren még van +headshot sebzés és ha közelebb jönnek +10%, meg meggyulladó lőszer. Sajnos fejből nem tudom a talentek nevét.
-
.LnB
titán
-
sith7
félisten
válasz
RECSKA #26131 üzenetére
értem, ok ... én meg örülök az 50% páncélnak
Mondjuk hátizsákból kellene egy jobb darabszerk.:
Tegnapi rugókra visszatérve , volt 2 poén, ,mindkétszer akkor támadtak be, amikor a kimentés volt, és mire leöltek minket, arra már annyi idő eltelt, hogy nem tudták levágni a cuccot, gyakorlatilag az utolsó mp - ben értek a kötélhez, amit a heli szépen fel is emelt
-
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #26112 üzenetére
Ti ezt nagyon tudományos szintre emeltétek már
De csak így lehet érvényesülni a DZ-ben.Kicsit kezd alábbhagyni a lelkesedés, tegnap DZ tapasztalat, jönnek a rugók, 4v2-ben vannak (Sith meg én), az elsőt ketten simán leszedjük, a második jön és 2x0,5-1 sec alatt kivégez bennünket...
Jön egy másik csapat, Sithnek alávágnak egy gránátot, de még így is a malaccal leszedi az egyiket, gyakorlatilag úgy csuklott össze, mintha papírból lett volna, a másik meg jön és nem lehet karcolni sem.LVOAC vs MP7
Nekem van egy aránylag normális LVOAC, az biztos, hogy a módosítókkal rá kell menni a visszarúgásra, viszont DZ-ben (elsősorban mobok ellen) sokkal jobb mint az MP7, de playerek ellen is használható, főleg a nagyobb alapsebzése miatt.
Sajnos jelenleg normális MP5 még nem esett, van egy MP5 ST, de nem az igazi -
törölt tag
válasz
RECSKA #26104 üzenetére
Nem jobb sajnos. Az a tegnapi azért lőtt le pillanatok alatt vele ráadásul messziről mert csalt. Aim-ot kellett használjon mert akkor halsz ilyen gyorsan ha fejre jön az összes lövedék. Màrpedig a LOVA C egy nagyon pontatlan fegyver. Nekem van mindkettőből brutal halal fogékony de az mp5 sokkal pontosabb + ad krit sebzést.
Engem úgy lőtt le messzoről 1 v 1, hogy összeestem pillanatok alatt én meg alig sebeztem rá valamit. Na ilyen nincs jelentettem is a tagot. -
arnikusz
veterán
válasz
RECSKA #26104 üzenetére
A videókban is ezt mutogatták az elmúlt hétvégén.
Nekem csak M4 van 3, azt próbálgattam tegnap PVE területen, DZ-ben csak a napi meg heti mobokat öltem m4-el, csak egy kínom volt kicsi a 65-ös tár az M60 205-215-éhez képest.
Rakhatnának dobtárat a játékba az AR-ekhez.
Mennyire hozzá lehet szokni a Rambo-hoz.Olvasom a redditen, hogy DZ1-ben piros mobtól esett Hungry Hog, na este csak DZ hátha.
Tegnap PVE boss megint dobott MP, meg 2 Caduceus, azért az irónia megvan.
A nagy vadászatban tegnap még kalibrálni se kalibráltam a Banshee-t, na este szánok rá 5 percet.Ez a lakat funkció mit jelent még nem volt hozzá szerencsém ?
Köszönöm.Egyébként meg szép eredményes napot mindenkinek.
-
bombibmw
veterán
válasz
RECSKA #25925 üzenetére
Mindjárt jövök.
Tegnap nagyon durva szerverre csöppentünk be.
Mindenki, aki létezett, rugózott.
Nagyon-nagyon sok játékost öltünk le, de mi is haltunk, mondjuk általában azért, mert nem volt ulti.
Legtöbbször azért inkább, mert volt egy Firecrestes spanyol brigád, akik állandóan tüzes turrettel fogtak meg minket.
Volt egy magyar csapat is, akikről csak a végén rudtuk meg, hogy magyarok és amikor már sokszor meg lettek csapva, akkor szólaltak meg, de nem semmi, gusztustalan módon, anyázva, mindennek elhordva minket.
A srác megkérdezte, hogy rugóként miért futottam el, amikor tizen követtek.
Volt egy srác, aki élőhalottként beszélt és behívatta magát a csapatba, aztán elkezdett teleportálgatni, de gyorsan ki is tettem.
Nagyon BETEG szerver volt, ilyenen még nem játszottam. -
arnikusz
veterán
válasz
RECSKA #25868 üzenetére
Most estek ezekből, de a fő cél a creditgyüjtés volt, meg a mod megvétele.
4 Bansheevel nem vesztek xp-t és creditet az okés.A loot is megmarad eddig kimentettem mielőtt leszedtek?
Köszönöm.Ez az M60 tényleg odaver a 18.6K mellett 243 DPS- ami nem mérvadó, de este rárakom a legjobb kiegeket- mobok ellen super.
SP tulajok 1-e előtt az altokat rakjátok tier 4 be, ne feledjétek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest