-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #25175 üzenetére
Miből gondoljátok, hogy a csíterek "többsége" iskolás korosztály?
Érzésre én is ezt mondanám, hogy egy ilyen tini (inkább csicska) morális érzéke messze nem annyira kiforrott mint egy felnőtt embernek, de ez sem igaz feltétlenül.Külföldön is van őszi szünet a "mieinkkel" egy időben?
-
válasz
arnikusz #25158 üzenetére
Igazából a 30 alatti DZ-ben nem a csalók jelentik a problémát hanem a glitcherek akik az UG-ból szereznek 30 alatti HE felszerelést és azzal rohangálnak. Mondjuk rpm/aimbot/teleport hack nincs náluk, csak éppen legitim (tehát legfeljebb gs nélküli lila) felszereléssel meg sem tudod karcolni őket. Ezekből viszont rengeteg van (sokkal több mint csalóból 231+-ban), aki pvp-zik (bár nehéz pvp-nek nevezni azt amikor olyan OP felszereléssel mész, hogy tisztességes játékos meg sem tud karcolni, mert ehhez képest a 1 shot sentry build a fasorba sincs) 30 alatt azoknál szinte kizárólag ilyet használnak.
-
Yodamest
veterán
válasz
arnikusz #25135 üzenetére
Magyarán csak a dark zonet érinti ez? Máshol semmi lehetőség pvp-re? Mint pl. a wowban ahol egyszercsak jön valaki és legyap hátulról questelés közben. Itt ilyen nincs? Illetve engem személy szerint a játék pvp része nem is vonz, anélkül is élvezetes? Persze gondolom a legjobb cuccok onnan esnek...
-
RazoR
veterán
válasz
arnikusz #25017 üzenetére
Ez már rég nem erről szól, hogy hagyom magam vagy nem!!! Itt egy fantasztikus játék, ami a maga nemében teljesen egyedi és páratlan (szerintem)! A grafika, a környezet, a hangulat iszonyatosan magával ragadó tud lenni. Viszont van két nagy hibája sajnos ami rányomja a pecsétjét az egészre. 1:nem tudnak bele normális tartalmat csinálni, pedig minden adott lenne hozzá! Lehetne többféle játékmód, nem csak dz-ben lehetne egymásnak ereszteni az embereket pl., de lenne még pár ötletem...2: a csalók..., nem értem, hogy mi az oka, hogy egy fél éves játéknál még mindig szabad útja van a csalásoknak. A hozzánemértés, vagy a nemtörődömség az oka a fejlesztők részéről ez számomra rejtély, úgy meg főleg, hogy ott a Siege amiben üzemel a battleeye és az is az Ubisoft-é...nem értem...
Ha ez nem változik akkor kb a játszhatatlan kategória lesz (vagy már az) a Division-ből sajnos...De a remény hal meg utoljára... -
Naspetro
csendes újonc
-
-
nubyy
aktív tag
válasz
arnikusz #24554 üzenetére
Itemeket tesztelgetni siman jo ha csinalsz egy uj karaktert. Tele van pakolva itemekkel meg lehet a Gear ladakat nyitogatni, v.mi 35-36db van alapbol minden uj karakteren. Attol gyorsabban nem lehet most mindent osszeszedni, gyorsan vegig lehet probalgatni, h ebben a buildben milyen kombinaciok mukodnek legjobban.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
arnikusz #24497 üzenetére
Az alapsebzés mindig a Firearms értéktől függ! Nem mérvadó, csak két ugyanolyan fegyver összehasonlítsánál. Ha nincs firearmsod akkor a sebzés sem annyira sok. PTS-ben pedig könnyen lehet 5000 felé vinni azt. Ettől függetlenül az AUG erősebb hisz kapott egy nem kis (12%) Buffot! Az MP5 pedig gyorsabb és több a golyó. Igazából mindkettő megálhatja a helyét.
Itt egy példa ugyanaz a fegyver más firearms értékekkel.
4262 Firearmsal:
4100 Firearmsal:
3382 Firearmsal:
-
sith7
félisten
válasz
arnikusz #24439 üzenetére
Sima
players111
Tegnap én is be akartam menni, hátha találkozom valakivel, akivel lehetne dz - t tolni, ott állok a ládám mellett, amikor kiírta, hogy manhunt 35 méterre ... 4 ember szaladgált ott, közvetlenül a bejáratnál, - nem Ti - ezért úgy döntöttem nem megyek be... akkor mentem UG - t tolni
-
-
TommyS_27
senior tag
válasz
arnikusz #24412 üzenetére
Igazából ha nem csalnak is szar tud lenni, ha elvisznek valami jó cuccot. De azt vissza kell szerezni
Engem nem vigasztal a loot eső pve-ben mert a pvp-t szeretem. Ha nem csinálnak valmit a csalókkal a következő dlc-ig akkor leteszem a fegyvert :/ Valahogy a mobok öldöklése nem hoz lázba... -
DokiBaxxi
őstag
válasz
arnikusz #24387 üzenetére
Én most 3 Predator 3 Hunter's-ben vagyok, elég jó, de DZ-ben folyamat ilyen 1 mp alatt ölnek meg
Nem értem milyen gearben vannak. Annyit tudok, hogy LMG-vel nyomják de érdekesek minden esetre (1 orosz és egy másik csapattal sikerült összefutni, lelőhetetlenek persze nem tudom hogy jó a szett vagy csak simán orosz "módszer")
5% Weapon Dmg illetve 10% to targets out of cover felülmúlná a 8% Assault dmg-t és 20% HS dmg-t? Kicsit érdekes (azon gondolkozok épp miben lehettek ezek a rambok)
-
.LnB
titán
válasz
arnikusz #24071 üzenetére
Na ne már.
Nem akarok köcsög lenni, de azok az emberek akik ezt a játékot így kiadták, meg olyan patcheket csináltak "amilyeneket". Ők ezeket meg fogják mind csinálni? Jól?
Ez baromi szép patch note. Csak egyszerűen nem hiszem el, hogy képesek is kivitelezni. PTR az segíthet valamelyest ebben. De akkor sem.
Egyszerűen ezt túl nagy falatnak érzem nekik.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #24028 üzenetére
Már elnézést, de ezt mondtam nekik: Don't run bitch
Egyébként nem ők voltak a csíterek, hanem azok, akik amikor már elmentél, még felmentünk a DZ3 tetejébe vagy hova, ott vannak egy sarokban cleanerek és egy parkolóház tetején van a kimentés. Ment a kimentés, jött 2 player, mondom lőjük le őket, de a többiek nem akarták.
A régi tapasztalatból tudom, hogy azok, akik kimentés közben jönnek, és látják, hogy 4 cucc fel van rakva, és ott bohóckodnak, azok nem ismerkedni és barátkozni akarnak.
Így is lett, menjünk, errefel hátulról leszedték Sithet és Pendrét, mi meg Pinkertonnal (ő taktikusban volt) ment a lövöldözés, de nem bírtunk egymással, nekünk DPS nem volt (közvetlen közelről nem fogta a shoti a gyereket), fél szinttel lejjebb van a bejárat a lépcsőházba, oda beszaladtak, majd jó pár másodperc múlva kijöttek és ledaráltak bennünket okosfedezék meg miegymás mögött..De hát ez ilyen...
-
törölt tag
-
nubyy
aktív tag
válasz
arnikusz #23944 üzenetére
Nem egy nagy v.mi, csinalsz egy Tom Clancy's The Division PTS mappat es oda atmasolod azt, ami a live kliens mappajaban van - igy lesz 2 egyforma tartalmu mappad ami csak nevben ter el. En a rendes kliens mappa melle raktam, igy a Games folderemen belul van egy Tom Clancy's The Division PTS es Tom Clancy's The Division mappa is. Uplay-ben mikor elkezded letolteni akkor megkerdezi, h hova szeretned telepiteni a jatekot. Megadod neki a mappat amit letrehoztal es ha jol csinaltad akkor Uplay elkezdi atnezni mi is van abban a mappaban - v.mi Discoveryt irt, nem emlekszem pontosan. Ha az vegigment akkor leszedi a maradek 6G-t es mehet is a jatek.
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #23831 üzenetére
Úgy kellene ez, mint a 2. VH-ban az oroszok csinálták.
Bemegy 2 ember, az egyiknek fegyvert adnak, a másiknak lőszert, aztán lássuk(#23828) sith7
Dik máá! Te még élsz?
Hát aki egy hónapja már be se indította a játékot, és az Uplay kliensre is csak véletlenül kattint (rádírtam, de el is tüntél) az már tényleg csak a nyereséget termelte az Ubinak -
vitya81
tag
válasz
arnikusz #23523 üzenetére
arnikusz&TommyS_27!
Köszönöm a hasznos információkat újfent. Sokat segítettek (ismét van célom a játékban)
- először is kialakítani a megfelelő szívósságot, ami 350k-380k körül legyen, páncéllal együtt (5.300 körül van a capja?)
- a firearms-ot növelni amennyire lehet, úgy hogy a skill power 25k maradjon
- szerezni 2 SMG-t, amik közül csak az egyiket szerelem fel kiegészítőkkel (ez is nagyon fontos infó volt)Lesz itt még munka bőven
Amennyiben beférek még a friend listre, legyetek szívesek dobjatok egy PM-et a uplay nevetekkel, vagy vegyetek fel 'vitya81'
Üdv, Viktor
-
vitya81
tag
-
vitya81
tag
válasz
arnikusz #23504 üzenetére
Köszönöm szépen... Akkor ráfekszem az Alpha gyűjtögetésre... ha tudtam volna hogy 2 oldalt kell csak visszapörgetnem... de már egy ideje nem olvasom állandó jelleggel a fórumot. A játékot is leraktam, de csak visszahúz a szívem.
Képet teszek fel, ha hazaértem melóból. -
válasz
arnikusz #23487 üzenetére
Ha 4 Alphaban vagy, akkor vagy beraksz két Lone Start a másik 2 helyre (esetleg cserélgeted újratöltésnél... khm) és/vagy tartasz magadnál minden típusú fegyverből 2 darabot különböző talentekkel. Nálam mindegyik így van + valamelyik Alphan van még +51% lőszer, így 1614 a kezdő mennyiség G36-nál. Fegyverből meg sotin kívül mindenből van egy 5 vagy 6 aktív talentes párom 229-ből, ami elég jól használható, igaz AR-n és SMG-n kívül a snipert+LMG-t ritkábban szoktam használni, csak ha már minden kifogyott (pl. UG Heroic "lőszermentes" direktíván)
Amúgy NPC-k ellen is nagyon jó, Falcon/UG Heroic közben váltasz másik fegyvevpárra és folytatod, amíg nincs lőszeres láda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Hardcore café
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Reklámblokkolók topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest