- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Na ahojj!
Én is elkezdtem a játékot, rá lettem beszélve és megadtam magam.
Most vagyok lvl9. Először is nagyon jó lett az összefoglalóban lévő kezdőknek segítség. Én azzal vagyok egyelőre dilemmában, hogy betörjem a cuccokat vagy eladjam. Az árus a gyengébb zöldekért olyan piti összegeket ad, hogy sztem jobban járok ha alkatrészt csinálok belőle, de azokból meg nem tudom, hogy később mennyi fog kelleni. Illetve ha betörök egy lvl 5 stukkert az ugyan olyan alkatrészt ad, mintha egy lvl 10-et törnék be. Ezek között nincs így különbség?Másik kérdésem, hogy ki milyen beállításokon játszik? Én most megtaláltam magamnak az arany utat, 2560-as felbontás mellé medium grafikán és így van 80-90fps-em, ami alá már nem is mennék már, mert 144hz-es a moncsim és ez még nagyon szép folyékony. Azt azért meglepődve tapasztaltam, hogy 100%-on pörög mind a vga mind a proci a játék alatt.... de most olvastam, hogy jön valami proci kímélő patch, ami azért nem lesz rossz.
-
Yodamest
veterán
válasz
arnikusz #25135 üzenetére
Magyarán csak a dark zonet érinti ez? Máshol semmi lehetőség pvp-re? Mint pl. a wowban ahol egyszercsak jön valaki és legyap hátulról questelés közben. Itt ilyen nincs? Illetve engem személy szerint a játék pvp része nem is vonz, anélkül is élvezetes? Persze gondolom a legjobb cuccok onnan esnek...
-
Yodamest
veterán
Sziasztok,
Megvenném a játékot, de olvastam hogy nagyon sok a csaló PC-n és ezért játszhatatlan. Ez változott valamit, netán tettek ellene valamit azóta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Napelem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- További aktív témák...
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- PRÉMIUM switchek - billentyűzet kapcsolók - TÖBBFÉLE (linear, tactile, silent, clicky)
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- LG OLED evo C2 65 4K TV Media Markt Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest